89

Анонимен

преди 6 години

А осъдените на смърт ''английски шпиони'' - икономически причини ли са?----Шпионите тогава ги осъждаха на смъpт. Сега при демокрацията шпионите се обаждат на Бойко Борисов от посолството по телефона и му нареждат какви решения да вземе.

88

Един полу-неграмотен

преди 6 години

Един полу-неграмотен печатар (Тодор Живков) управлява България повече от 36 години с помощта на СССР и БКП. Да ни е честито другари...! Слава богу и СССР и БКП и печатарят вече ги няма .

87

да

преди 6 години

колко невинни са пострадали от комунизма..не е ясно,но колко престъпници са си получили заслуженото тогава - това го знаем - МНОГО,АМА СТРАШНО МНОГО

86

Анонимен

преди 6 години

До Стига лъжиМи кога ше истреляме и *** в Космусааа? Щом вече сме истреляли сателит?

85

Провалът

преди 6 години

За 30 години демокрация и евроатлантизъм България стана първа по смътност в света, най-бързи измираща нация, бедна като бедстваща африканска държава!

84

Иванов

преди 6 години

Хилядите партизани обесени в затворите???Че то в България до 9 септември 44 година е имало около 900 души партизани, разбирай терористи и руски шпиони. Партизаните станаха хиляди след 9 септември, кьораво и кьопаво се пишеше за ятак и партизанин само и само да докопа народната пенсия и облагите.Бог да прости душите на жертвите на комунизма, всичко читаво е било избито било с руския народен съд, но най- често без всякакъв съд и присъда.

83

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

82

Анонимен

преди 6 години

А Джулиан Асанж и Едуард Сноуден по икономически причини ли са?

81

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

80

Бдинец

преди 6 години

В България/и не само тук/не е имало комунизъм!Имало е структори на мързеливите,крадците и убийците ,които са искали и политическа власт и успешно се внедряват в БСРП /комунисти/ и подхвърлят една утопия на народа за ги подкрепя!Поинтересувайте се и ще видете ,че точно така!

79

Камен

преди 6 години

Как може да сме такива мухи? 2-3 седмици ни занимават с Истанбулската конвенция, сега няколко дена ще ни занимават с темата за комунизма, фашизма, атеизма. В същото време се приемат скандални промени в закони, хора които трябва да се подсъдими се назначават на постове в чужбина. Под темите за нещата които реално нямат голямо значение за нашата страна има по 500 коментара, под темите за корупция и лоши управленци по 50.

78

Морски

преди 6 години

Кога почитаме жертвите на режима на Борисов?

77

Анонимен

преди 6 години

До Активист на БКП 72Този човек казва всичко за престъпния режим на БКП-БСП . Какво да го коментираш . Той си е живял щастливо и богато, защото на такива като него необразовани хора никъде освен при Тодор Живков нямаше да има работа . Ето затова България е на дъното в ЕС . С такива хора нищо не става .

76

Стига лъжи

преди 6 години

До 62Изстреляхме собствен сателит юни 2017г проектиран и произведен у нас.НАСА ползва наши уреди за космическите си апарати.Произвеждаме електроника колкото щеш.Примерно 20% от сървърите в Европа.Дела на индустрията в икономиката на страната е по-голям отколкото по СОЦ-а.Стига с тъпата болшевишка пропаганда!

75

Анонимен

преди 6 години

До Активист на БКПА осъдените на смърт ''английски шпиони'' - икономически причини ли са?

74

Анонимен

преди 6 години

По времето на диктатора Тодор Живков и 45 годишната руска окупация на България активните борци и ятацита караха яхти, Бентли, Ферари, Ламборджинита а народа блъскаше да бере домати в ТКЗСтата, а сега при демокрацията домати си внасяме от Холандия, пенсионерите меткат пачки през балконите, народа ходи на екскурзии в Дубай и прави тапи по магистралите за Гърция.

73

Депутатите

преди 6 години

в това Народно събрание от ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриоти са продукт на социализма на Тодор Живков, Държавна сигурност и КГБ. Те не са хората, които да водят тази дискусия. Каквото и да кажат в защита на комунизма или против него е чисто лицемерие. Всичики те щяха да са в затвора ако днес България беше РЕАЛНА ДЕМОКРАЦИЯ. Тя все още си е същата тоталитарна държава, и Народното събрание е само проформа, само където дори не си правят труда да лъжат хората с някакви социални глупости.

72

юбералес

преди 6 години

До ЖокерБез да воюваме взехме Добруджа. Добра война.

71

Активист на БКП

преди 6 години

През времето на социализма няма нито един осъден по политически причини !!! Всички осъдени на смърт са за икономически престъпления и кражби по време на войната ! В Белене са изпращани само жени с леко поведение и мъже с обратни наклонности ! Хората живееха щастливо и богато !!!

70

бай ПЕТКО

преди 6 години

Гърневски, върти опа.шко, а преди 09.9.1944 г. какво ще кажеш ???