99

Анонимен

преди 6 години

не знам само що това пиянде, дето се е опитвало да продаде България на безценица, толко го жалят...

98

Димитров

преди 6 години

Комунистическия престъпен режим на това е способен,особено с национални предатели като Димитров! Гласяха ни за 16та република,федерация и поглъщането ни от Югославия,създадоха и македонска нация и всичко под ръководството на Русия,която още е светиня за наши заблудени русофили!

97

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

КОПИ-ПЕЙСТС влошаване на отношенията между Сталин и Тито и изключване на Югославия от Коминформ (28 юни 1948 г.) е намерен нужният повод за слагане на край на политиката за "културна автономия" (ХVI пленум на ЦК на БРП (к), юли 1948 г.). Светкавичната реакция е показателна - удобният момент е чакан отдавна.

96

Само да питам

преди 6 години

Така и не разбрах защо Димитров е гадняр че искал да прави федерация между България и Югославия, а Борисов и Юнкер са готини щото ще правят федерация между България (ЕС вече е като федерация) и Югославия (Сърбия, Македония и т.н.)

95

ДО 88

преди 6 години

ШОПЧЕ СЪС СРЪБСКИ ДИАЛЕК МЯСО ИМА В РУСИЯ ХЛЕБ СЪЩО БЕЛ ЦВЕТ ТОЖЕ НЕ СКАЧАЙ КАТО МОЗЪЧЕТО ТИ Е ПИЛЕШКО ИЛИ ПО ПРАВИЛНО КУРИНЫЙ МОЗГ КАК ПРЕДПОЧИТАШ ШОПЕ СЪС СРЪБСКИ ДИАЛЕКТ?ИЛИ ЗАПАДНО СЛАВЯНСКИ ?А БАБА И ЯГНЕ ....НА НОМЕРАТА ВИ ПИШЕ "С" *** ...

94

Отвратен

преди 6 години

До ЦензориранГеорги Димитров е велик човек, който се е определял като югославянин. Аз лично не се гордея с нищо, че съм българин вече. Няма с какво. Харесвам повече Сърбия, братски народи сме, но те са повече стока от нас. Българите сме най-злобното и гадно племе. Явно Г. Димитров го е окъзнал рано рано и е искал да ни очовечи като ни присъедини към Югославия. Малшанс, че не успя.

93

Узуна

преди 6 години

Със сигурност 6тяхме да сме по добре, като гледам сега и Сърби и Македонци са по добре от нас, при условие ,4е са преживели война преди 10 години. Но най-добре 6теше да ние ако си бяхме останали под турско робство. А сега за съжаление ни управляват полуграмотни и полуинтелигентни кауни.

92

Анонимен

преди 6 години

до Сиртаки,образец за *** и нагъл комуняр,АЗ СЯНКА ЛИ СЪМ БЕ ИЛИ ДУХ ПИШЕ ТУКА,ИЛИ ПРЕДЦИТЕ МИ СА СЯНКА???Ние които знаем какво са вършили комунярите явно сме сЕнки според каскетите.

91

Тъпанар

преди 6 години

Една малка България е принудена след освобождението си, да лавира между интересите на големите. А тези интереси, почти никога не са кореспондирали с националните ни. Мога смело да заявя, че от 130 и кусур години се извършва геноцид над населението на тази територия от Русия, Америка, Германия, Англия, Франция, с дейното участие на управляващите ни. Даже последните ни ръководители за пари са готови и на Бангладеш да ни пуснат да се гаврят с нас...

90

Анонимен

преди 6 години

Идеята на Димитров всъщност е била за федерация по примера на Австро - Унгария, и много жалко че не се е осъществила, защото една мощна и голяма славянска държава е можела да даде много по-голям отпор на всички враждебни външни сили, т.е. всички тези държавици нямаше да са толкова смачкани и почти загиващи каквито са днес

89

Анонимен

преди 6 години

Еми то няква никва нация се перчи и не признава големите на деня... то си е истинско чудо че не са ни поделили между съседните ни страни.

88

Анонимен

преди 6 години

О,нещастнико затова има сега "македонци"ЗАЩОТО СЕ ПРОДАДОХА ЗА ДА ПЪТУВАТ ДО НЕМАЧКА,както казват в пиринско ПРОДАДЕ СЕ ЗА ЕДНА тОрба урда/извара/как е възможно да има такива ***,как е възможно.....до 86тия......

87

Анонимен

преди 6 години

На конференцията в Потсдам единствено руската делегация, или по-правилно съветската, от страните победителки във всв се застъпва за България и нейната териториална цялост! Сталин тогава е силен и надделява над останалите. За тази позиция на Сталин, огромна роля имат Г. Димитров и Васил Коларов. Това са фактите, па кой каквото иска да мисли и да пише.

86

K

преди 6 години

Нещо не ми се връзват нещата

85

Сиртаки

преди 6 години

Статията е образец за фалшиви новини.

84

пенсионер 75 г.

преди 6 години

хубав беше комунизма но жалко късно си отиде

83

до 86

преди 6 години

Да така е, ама сега къде са ?Гърците също бяха много зле до края на 80-те, за румънците да не говорим.За 50 години така може да се промени живота на една държава че не се знае от къде ще ти дойде.

82

Цензориран

преди 6 години

Георги Димитров е позор за България. Страхливец и продажник. Един от хората съсипали поколения българи . Скоро го видях на снимка и веднага му ударих два шамара .

81

Анонимен

преди 6 години

Не съм шоп каскет,ами съм българка и слава богу че можех и да съм "етническа македонка"НЯМА БЯЛГРАД НЕГРАМОТНИКО,КАКТО НЯМА БЯЛИ,МЯСО,МЯСТНИ,ГУЛЯМИ източно българско комунярско гов,,до НЕГРАМОТНО и това го има след 1944 година дотогава и ХЛЕБ,МЕСО,МЕСТО,МЛЕКО СА СИ БИЛИ КНИЖОВНИ ДУМИ!!!На мен също не ми е приятно да мячите и мьекатьи РАЗБРА ЛИ ШЕ..К!!!

80

Бай Иван

преди 6 години

Какво очаквате от хора които нямат и основно образование......