215

Анонимен

преди 6 години

В България освен КОМУНИЗЪМ друг ФАШИЗЪМ не е имало !

214

обикновен нечовек

преди 6 години

Преди "човек работи за благото на човека". Сега е обратното,само че ние все не сме човеци.......Които бяха "човеци" преди 89г , сега пак същите са "човеци"!!!!

213

Анонимен

преди 6 години

А 1980 не си бил дете, но си бил м.у.х.л.ь.о

212

cazzo duro

преди 6 години

До Анонимен 215Прав си, бяхме мишки страхливи. По време на унгарските събития не съм бил роден а 1968 съм бил дете но това не променя нищо. Факт е, че и наши войници бяха изпратени от руснаците в Прага да удавят в кръв въстанието което е един позорен период от нашата история. И това също трябва да го знаят младежите -как отидохме да газим хората борещи се за свобода с танкове!

211

Анонимен

преди 6 години

Комунизма хубаво ,лошо много го разбирате.Кажете ми как министър-председател на държава от ЕС го има на снимки със мутри от СИК!

210

Анонимен

преди 6 години

Това поколение са щастливци, че никога няма да разберат какво точно е било през комунизма. Колкото и да им обясняват или да гледат филми за онова време, няма да могат да го асимилират. Краят на 80-тте, началото на 90-тте бяха ужасни - режим на тока, режим на водата, липса на хранителни продукти - по това време учех и се готвех за матура, а токът и водата постоянно спираха, даже в училище. Всеки ден се качвах пеш до 19 етаж, като не работят асансьорите. Това ми се отрази на здравето, вече имах действаща язва и тя се спука, едва ме спасиха лекарите. Дано има възмездие за онези които допуснаха та

209

Анонимен

преди 6 години

Това тук не са антикомунисти, а ***;)Свиквайте еврогейци

208

Анонимен

преди 6 години

Доган пък го направи генерал, великия политик Бойко

207

Анонимен

преди 6 години

Мишоциии,Бойко милиардер а вие антикомунисти

206

панализатор

преди 6 години

Цветанов Борисов и други членове на ГЕРБ са членове наБЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯбОЙКО ПЪРВО БЕ ОХРАНА НА Т. ЖИВКОВ А ПОСЛЕ СИМЕОНДА НАПИШАТ И ЗА ЗВЕРСТВАТА НА БАЩАТА НА СИМЕОНБЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ГОЛЕМИ ПРОДАЖНИЦИ

205

Само ЦСКА

преди 6 години

Само комунизма и само ЦСКА!!!

204

Анонимен

преди 6 години

Тук много антикомунисти;)Къде бяхте по зрелите по онова време, да се разбунтувате?Ами мълчахте като....1956-Унгария,1968-Чехословакия,1980-Полша.А тук мишките само дрънкат

203

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 208 Сериял няма, но има филм Маргарит и Маргаритка който казва всичко. Ама нещо *** го скриха.То и Щурците някага имаха песен : Аз не съм комунист....., ама и тая песен скриха. Защо ли? Да не би да обидим комунистите.

202

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКомунизма уби предприемаческия дух в българина............Цъкнах ти плюс,обаче се сетих,че само предварително определени хора печелеха на търговете и вземаха,грабеха държавното за жълти стотонки.Предприемаческия дух,не е бил убит,те просто не дадоха никаква възможност за предприемачество на обикновените хора,никакъв шанс за невръзкари и шуробаджанаци.

201

Анонимен

преди 6 години

209 драги ми смехурко;)ами колело ми откраднаха.Бях дете:))))Баси простотията

200

Анонимен

преди 6 години

Минаха години от времето на комунизма и нашите политици отново работят за руските интереси.

199

Помня

преди 6 години

До Анонимен 195 А откраднали ти били колелото. Що бе , нямаше ли кола? Хи , хи...То и в Китай някога трябваше да спестяваш едногодешна заплата да си купиш колело. На 100 семейства се падаше па един храдилник. А сега? Капитализма прави чудеса.

198

Анонимен

преди 6 години

Направо да заснемат един сериал за този период.

197

Анонимен

преди 6 години

202 така е, но нещата се преиначават от платени НПО.ЗА ПАРИ ГЕРБЕРА И МАЙКА СИ ЩЕ ПРОДАДЕ

196

cazzo duro

преди 6 години

Беше идиотско време. Мизерия, нищета, архаично здравеопазване, тормоз.......Много пъти съм казвал, че имам грях към децата си дето се правихме на "демократи" през 1990. Сбъркахме жестоко ама е късно вече. Трябваше да е като в Румъния.