44

проблеми 2

преди 6 години

Трабзон са грузинци (лязове) заедно с околните градове. Това прави поне над 1 млн. души. Отделно има много персийци (иранци), които са предимно шиити (алевити), те също са няколко милиона, има няколко милиона араби, отделно има черкези и вскакви други народности, много гърци (православни), българи (поне 250000), арменци (може да са и над 1 млн., защото са много и финансово силни), за да се стигне до кюрдите (сред тях има и суннити и алевити), които са вече между 20 и 30 млн.

43

Анонимен

преди 6 години

Вадилев, 500 години се опъвахме на всякакви издевателства, въпреки, че дори нямахме държава и оцеляхме. Не рони крокодилски сълзи как сега ще го правим. Ами си заший скъсаните потури.

42

Анонимен

преди 6 години

ко иска само ремонт на джамиите у нас е добре, но дали не иска строеж на нови джамии ....!!?Терористите ислямисти от Египет и Сирия избиха християнин този мазник седнал политика да им прави.

41

Су 34

преди 6 години

И ако не си мерим думите за исляма какво ще стане?

40

Анонимен

преди 6 години

Точно от това сме патили,драги Василоглу.Че англосексапилите винаги са стояли зад терците,барабар с евреите.Да си спомним за кръвожадния Сюлейман/Соломон/,който изкла бая народ в староазагорско.Единствени,които са се опитали да помогнат са поляците в началото/Вл.Варненчек/ и руснаците,накрая.Но ти си 80 % мюсли явно,а кръвта вода не става....

39

Хасанчо

преди 6 години

Зайко за последно та предупреждавам да си мериш думите за Исляма! А иначе браво браво! Сега да на посгроят и на нас джамия! Няма място н джамията трябват още! Браво браво!

38

Василев

преди 6 години

Живота е жесток селяни прости!!!Велика Турция беше създадена за да възпира руското влияние на Балканите,в Черноморския регион и на Проливите!Много ми е интересно как с голите *** , ще се противопоставите на неосманистката идеология, която зад себе си има гръбнак на една могъща държава, каквато е турската, и която от векове е геостратегически съюзник на англосаксонския Велик Господар на Вселената!Агент Стийв Лорийн!ЦРУ!!!

37

проблеми 1

преди 6 години

Те ИД не го смятат Ердоган за мохамеданин. За тях той е изменник и ако им падне ще го убият. В Турция има много привърженици на ИД, които крият убежденията си и чакат. Иначе сигурно гласуват за Ердо, защото той за тях е поблизо до техните разбирания в сравнение с републиканците.И в Турция не само сблъсъкът алевити-суннити е проблем (ИД и Ердоган са суннити), а и междуетническите взаимоотношения. Има над 200 народности. Цял Трабзон са лязи, това са грузинци приели преди няколко столетия исляма.

36

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли, вече ставата много противни с това непрекъснато повтаряне като невменяеми, че ако не било турското робство нямало да ни има, щото нямало да оцелеем, че ако не било арменското робство и тях, горките нямало да ги има. След като избихте до сега 50 000 кюрди пеете как кюрдите си живеят най-прекрасно в Турция, нищо че миналата година запалихте четириетажна къща пълна с кюрди.Вашият цинизъм минава всички граници.

35

No problem!

преди 6 години

До АнонименЩо да не може - може бе! пише се третополов, отива в Турция и като го започнат - от Одрин до Истанбул. Първо по този път ще минат министърките от боковия кабинет плюс онези четирима министри, които се нямат за мъже. Сетне депутатките от ГЕРБ. Накрая - който се натиска да бъде от третия ***.

34

Василев

преди 6 години

Само Великият Ердоган може да се противопостави на руската мафия и русофилските болни мозъци в България!Ердоган ще излекува и Доган, и Цацаров, и Борисов!Всички ще ги излекува, той си работи методично , всеки ден си копа лозето, как им го заби на откриването на желязната църква, че той ще работи на религиозна основа и ще разчита на мюсюлманската религия в постигането на своите интереси!А зад Ердоган и Турция е Великобритания и САЩ!Добър ден селяни прости, и добре дошли в реалността!Кели!ЦРУ

33

Дядя ви Иван

преди 6 години

Брей, голямо мазнене! Как не го е срам това буре слес 5 века робства и кланета да се изтахани там да величае дружбата с душманите!! Светна ли ви лампичката какво ни готвят!? Младите да бегат от Българко или да учат турски, че скоро ще им е нужен!! Северозапада да се спасява към Румъния и да закриваме тази разрушена държава! Аз второ турско робство нема да търпя!

32

999

преди 6 години

И като станало въпрос за арменския геноцид - за какви документи говориш бе чадо като в архивите на Русия се посочва че тогава арменците едва наброявали 700 хиляди в пределите на Османската империя ! Я виж архивите си от медиите от преди 10 години,дето чествахте смърта на 2 милиона и половина, 10 години по късно в заглавията Ви говорите за 1 млн и половина - КЕ ДЕ ОСТАНА 1 МЛН АРМЕНЦИ? СРОКА НА СМЪРТНОСТ ЛИ ИМ ИЗТЕЧЕ ?ИСТИНА Е ЧЕ АКО НЯМАШЕ 525 Г. ИГО ДНЕС НЯМАШЕ ДА ИМА И ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ !

31

Бацето

преди 6 години

Баце, като изтекат шестте месеца европредседателство ти купуваме един фес, броеница, едни еминии да не ходиш бос, че ще ти се натъртят табаните , сетне един шут и право в Анкара при Йълдъръм и Ердоган. На нас такъв туркофил не ни трябва. Ти още малко и щеше да си признаеш, че вече клониш към третия пол. Затова ли гласува ЗА истанбулската конвенция?

30

Анонимен

преди 6 години

На турския президент някой да му пусне да гледа филма "Време разделно", да спре да плещи глупости.Тая стана като арменския геноцид. Цял свят го призна въз основа на купища документи плюс документални филми даже - турците не. С какъвто се събереш такъв ставаш. Събраха се двамата най-големи лъжци и ни заливат с " информация".Да си бяха казали поне истината, да не ни дразнят. Вчра тук някой разправяше, че корана забранявал убийството на малолетни. Ми да отидат да видят костницата в Перущица.

29

Историк

преди 6 години

Путин първо анексира, после прави мостове.За справка: виж Историята - Крим

28

Анонимен

преди 6 години

След всички тези излияния и възхвали на неграмотника, няма начин ЕС да не претегли,колко му е багажа и да спре да го кани на прегръдки и целувки.ЕС не иска и да мисли за Турция той непрекъснато я навира в очите на всички.Жалко за България!Няма държава с такова продажно подобие на министър председател,който с всяка постъпка затрива държавата.

27

корупчо

преди 6 години

Поне призна публично,че у нас ремонтът би струвал не 8 а 80 милиона.Като си премиер на тази държава,какво правиш по въпроса.Ако не си съучастник-взимай мерки.Констатации лесно се правят.

26

Анонимен

преди 6 години

Някой който има възможност да качи видеата от БНТ в тубата, че нямам телевизор и не гледам телевизия. Пък и БНТ са занемарили канала си в видео-сайта.

25

Анонимен

преди 6 години

До DDDDDКогато на помаците от околните на Батак села им писва от постоянните набези и грабежи на българите и като капак, изнасилват жената на един от помашките знаменитости, имал глупостта да пренощува в хан в Батак, помаците взимат нещата в свои ръце (и са били много милостиви, да си призная, защото ако бях аз, днес на мястото на Батак щеше да има само батаклък!) Но, за съжаление, идва редовната турска армия и башъбозука, та спасяват останалите батакчани от помаците! За съжаление!!!