67

Анонимен

преди 6 години

До МолитваОткога другарю стана набожен???

66

Анонимен

преди 6 години

Защото комунистите са били неуки - първо вземат, после питат и проверяват. Не е било нужно. Сега вече завършиха вишо и управляват като Герб.

65

Анонимен

преди 6 години

Отговарям ти веднага,бивше височество.Имено затова ви ги взеха,защото са държавни.

64

Иван Ил.

преди 6 години

Симеон е екс-цар, но в случая не е важно. В Б-я собственост се удостоверява с нотар.акт. Нека покаже тези, останали от Ферд. и Борис и тогава да прелолотендира за имоти. Иначе имотите би следвало да се конфискуват от престъпници, причиноли няколко национални катастрофи - достатъчно е да споменем втората световна война и по-конкретно м. декември 1941 г., когато без повод Царят обяви война на Англия и САЩ. А в отговор англо-американската авиация бомбардира София, разруши я, при което бяха убити...

63

сс

преди 6 години

да изкара документ за покупкопродажба баща му дядо му от кого са ги купили, наторален акт да си извади, скица има ли? тръгнал да иска то и аз много искам ама времената са други

62

юбералес

преди 6 години

До до до 54Та щото Борис бил *** на Хитлер, затова успя да върне Добруджа без да изпрати нито един войник на фронта.

61

до до 54

преди 6 години

Сгрешил е човека. Баща МУ е ФАШИСТ и.... на ХИТЛЕР. Иначе всичко е вярно

60

до 61

преди 6 години

Много не се дръвчи, защото ще си вземем всичко обратно и тоя път ще трепем до девето коляно щял да вземе Рила.

59

Men

преди 6 години

И понеже за разлика от софиянци, интелектуалците от провинцията са били родолюбци и са направили огромни дарения, за да може столицата да заприлича не що-годе нормален град. За съжаление обаче кореняците от тогава свикват всичко да им е на готово и днес им е трудно да стоплят че вече трябва сами да се оправят и съответно се озлобиха срещу цяла България.

58

юбералес

преди 6 години

До АнонименДядо му не се е познавал с Хитлер, сигурно визираш баща му - Борис на чието погребение опашката от народ е била в продължение на четири дена. Ама май си от 80-те процента.

57

До 54

преди 6 години

Дядо му е Фердинанд ,другарю.Той царуваше преди ,,фашистите".А фашистите бяха в Италия по времето на Мусолини.Образовай се,а не с революционна ярост.И аз съм против да му се връщат повече имоти и гори,но дядо му нямаше нищо общо с Хитлер и ,,изказването ти е смешно и неграмотно.Явно си човек на БКП

56

(-_-)

преди 6 години

Тоя *** никакъв цар не е, не е бил и никога няма да бъде. Тия рептили се спасиха в редица западни общества и привидно сдадоха властта, но във Франция народа каза стига толкова още през 1793та година. Тогавашния цар Луи 16ти бива екзекутиран по новия и хуманен начин за времето си - на гилотината.А, ние вместо да се получим от историята, повтаряме всички грешки отново и отново..

55

Герасим Джемилев

преди 6 години

Абе комунисти, Царя ще си вземе и имотите и Рила планина че и оттатък колкото и да не ви се иска ! Много ви кефи да "одържавявате" ама тоя път ще пиете една студена вода и да, Негово Превъзходителство ще си сече планината защото си е негова!

54

Men

преди 6 години

До alfГрешиш. По царско време в София е имало 0 интелектуалеца. София преди да стане столица е била едно мръсно село. Чак след освобождението започват ударно да се строят представителни сгради и дворци, както и да се заселват интелектуалци, но корените им не са от софииския кър. Не случайно софия никъде не присъства в историята преди освобождението - всички важни събития са се случили в копривщица, карлово, калофер, търново и тн...

53

д-р Гилотен

преди 6 години

И все пак Курободът има огромна заслуга към републиката - успя да направи 99% от народа републиканци и мразещи монархията.

52

до 52

преди 6 години

Фееодал не е точната дума Боко Тиквата иска да докара хората до просешка тояга и той да го играе мешере като в гетата само че той иска цялат държава да стане едно гето за туй не строи нищо съществено две магистрали и отстрани руини,

51

11

преди 6 години

До алоАлоооуу, кой го е викал тоз дрънкулник, бе кaвал?

50

Анонимен

преди 6 години

Взети са, защото са били царска собственост. Царска значи титлата цар, а не персонално на Иван, Стоян, Петър. Сега царят е един- имотите са негови, после друг става цар- имотите са на новия цар. Някой провери ли как е стоял въпросът с царската институция и собственост?Земите, които ни върнаха след 1990год. със същия статут ли са както царските земи и имоти, които са ползвали владетелят и семейството му?Не ми се търси сега из учебниците по история.

49

НИЕ СМЕ ОВЦЕ

преди 6 години

Щом позволяваме на такива да грабят държавата и ТИКВИ да я управляват

48

Анонимен

преди 6 години

Дядо ти беше фашист и ти си фашист, махай се по-надалече фашисти нямат работа в ЕС *** такъв. 3ащо дядо ти искаше да прати евреите Хитлер да ги изгори живи нямаш ли срам бе дъртак.