61

Че

преди 6 години

Чудя се, кога най-сетне българския народ ще подготви достоен отговор за 30 годишните лъжи и репресии спрямо него. Кога ще отговори по достойнство на лъжците от ГЕРБ, БСП и останалите нагли, продажни ***, увиснали на вимето на народа?

60

христо

преди 6 години

Честно казано, ГЕРБ има много повече прилика с едновремешната тоталитарна БКП. Както и банкянския *** - с правешкия ***... Бай . е бесен, че Нинова го изигра и не му позволи да превземе БСП отвътре, както направи с всички други партии досега.

59

бг

преди 6 години

До Advocatus DiaboliМоже и да е така , но БСП са още по-отвратителни с маниите им ,че властта им принадлежи по наследство и те са богоизбраните ,а останалите са тор за тях. Да не говорим за перачите на пари ,партийните милионери и прочие ченгеджийска *** , представяща се за "социалисти".

58

Анонимен

преди 6 години

Управлението на суджука не може да е вечно. Дано има здрави сили да го махнат.

57

Анонимен

преди 6 години

- Приятно ми е, Борисов, гербер- Нинова, обикновен комунист

56

Анонимен

преди 6 години

А бе има ли още балъци които още му вярват на простия както той сам се нарича???!!Говори срешу БКП само когато трябва да заблуди някой десен избирател но иначе признава Т.Живков и Доган за най големите политици на България. Използва всички методи които използваха комунистите в тоталитарната държава- партиини назначения с членска книжка, мачкане на инакомислещите , унщожаване на медиите,корупция, манипулации, кражби,безнаказаност на партиините другари,унишожяване на опозицията.

55

РЕЖИМ

преди 6 години

ВОЕННИ ПРЕСТЪПНИЦИ !!!

54

Тежък Сокол

преди 6 години

65 нали трябва да си заработят заплатите шефовете на КНСБ , тези от Профсъюзите ги знам както казваше Роберт де Ниро в Имало едно време в америка

53

Р

преди 6 години

Комунистите са разрушили Европа след ПСВ ,опитват и след Всв!Ислямизма е тяхно дело!Сега опитват пак!

52

до 56

преди 6 години

Какъвто бизнеса такива и зaплатите я кажи нещо за Киро Гела че да се посмеем ? Къде си видял кумонуст бинесмен, айде отивай си във Куба и Венецуела.

51

До 61

преди 6 години

Ама вчера протестираха под неговите прозорци недоволните от мизерните си заплати, не под моя прозорец

50

Загрижен

преди 6 години

Знаете ли защо България е паднала така бързо под турско робство: Била е разединена и разпокъсана. Знаете ли защо България е претърпяла две национални катастрофи: Личните интереси на определени кръгове и лобита са довели до това. Сега основната цел на власт имащите е да грабят и пазят заграбеното. Никой не се интересува от народа и състоянието на държавата. Само трябва да има условия за грабеж. Всичко останало е видно. дори и това, че турция има апетити към Балканите.

49

Анонимен

преди 6 години

Шубето е голям ***! Май ще ни забранят и да говорим, за да не ги тревожим. Мракобесието зарочва и герб са неговите носители.

48

Тежък Сокол

преди 6 години

56 Малко по сериозно, тоя не ти вдига заплатата, а твоята производителност я вдига.

47

Анонимен

преди 6 години

Другарите от БКП-БСП , са се смахнали с тая Нинова. Те си мислят , че като плюят ГЕРБ стават по значими . Да ама не . Хората вече ясно разграничават лъжите от истината , а истината е на страната на ГЕРБ . Икономиката работи , заплати и пенсии се покачват и т.н.

46

Advocatus Diaboli

преди 6 години

В болшинството си ГЕРБ са комсомолци, комунисти, атеисти и безбожници, без всякакъв морал. Бивши мутри, сега бизнесмени; откровени неквалифицирани дилетанти; раболепни хамелеони; желирани плазмодии, лепкави странстващи девалвирали политически ***, готови по всяко време да сменят своята форма, цвят, вкус и съдържание; надуваеми политически кукли, винаги влажни и казващи да; обтекаеми, покрити с тефлон политически хибриди (нещо пропуснал ли съм?)...

45

Анонимен

преди 6 години

"България е надежден партньор в ЕС и НАТО"Бойко, Бойкоо, като те гледам как лазиш в краката на Путин ми става ясно колко надежден партньор си за ЕС и НАТО.

44

Анонимен

преди 6 години

С такива прости управници като този на снимката, не се чудете че сме последни по доходи в Европа. И скоро няма да се оправим, щом на тоя му свиди 1000 евро минимална заплата.

43

Тежък Сокол

преди 6 години

Какво толкова има да се коментират и ГЕРБ и БСП , ако питате мен двете партии са две страни на една и съща монета изкована от корупция и злоупотреба с власт . Най ярко това си проличава в Съдебната власт където двете си партнират и са в негласен консенсунс иначе скандала е за пред публиката да има екшън.

42

Хм

преди 6 години

Да се смееш или да плачеш-евроатлантическите клептомани се разсърдиха на евроазиатските.....