22

Анонимен

преди 6 години

Ооо, това е поредно доказателство, че лекарите ни са най-изпечените некадърници. Петима спешни лекари трябват, за да се сложи диагноза "болки в кръста", която е и погрешна на всичкото отгоре. Тея не ги ли е срам!? Ако такова е нивото в спешните болници, то уверено може да се твърди, че лекари в България на практика НЯМА. Селски *** и двойкаджии само.

21

онбашията

преди 6 години

е нали е безплатно ве, кво искате повече

20

една

преди 6 години

Този Пирогов е крайно време да го затворят.От май досега имат 6 починали бебета и деца от сепсис. Ето, че и възрастни хора започнаха да заразяват с техните вътреболнични инфекции. Не знам ХЕИ-то защо спи.

19

Анонимен

преди 6 години

Абе какво става в тази пропаднала държава?! То останаха ли хора въобще?? и какво високомерие, какъв цинизъм в днешните лекари?!!!! А когато ги бият, искат най - сурови наказания за "побойниците", искат паник-бутони .... А паник-бутони за нещастните пациенти????

18

Анонимен

преди 6 години

Един ден баба ми не можа да стане от леглото, лежи неадекватна. Извикахме доктор, тоя дойде след като ми се развика първо на мен, че блока ни няма номер, прегледа бабата и отсече - много високо кръвно и се притиска нерв в мозъка - ще се оправи. Викам - да не е инстулт? Не, 100%. Замина си, а бабата не се оправя. На другия ден пак се обажам на бърза помощ, идва една млада лекарка и от вратата вика - Инсулт. Та зарад тоя "доктор", сега имаме труден за гледане болен в къщи. :(

17

xxx

преди 6 години

Синът е виновен, умен човек, специалист, а е оставил майка си да живее в тази ***

16

Лудко

преди 6 години

Те за тва са толко народ в УСА-то, щото си лекуват болните! Тука само се чудят по ква пътека да пуснат и да си земат кинтите :( Жалко за жената. Да отгледаш доктор, а да убият колегите му!

15

боян

преди 6 години

мда...лекарите с качествени дипломи и истински знания заминават да работят по белия свят, тук остават тройкаджиите и некадърниците...

14

Анонимен

преди 6 години

Пази Боже да се разболееш в България!С живота ти е приключено.

13

Тази

преди 6 години

жена ако беше ромка щяха да я приемат, защото в противен случай ще се изсипе цялата махала и лекарската мафия щеше да яде бой! Изводът се налага от само себе си...

12

Ужас без край.

преди 6 години

Не случайно в САЩ, лекар с диплома от България, може да работи само като санитар. Едва след като вземе изпитите там отново, може да стане лекар. Сина на жената явно е много, много добър лекар, за да практикува там и то спешна медицина. Но...не е могъл да помогне на майка си. Не искам да съм на негово място.

11

Анонимен

преди 6 години

Стана ежедневие хора да умират заради неуредиците в здравната система. Бърза помощ може вече само частично да изпълнява задълженията си - недостигат лекари , намален брой дежурни екипи, недооборудвани линейки и т.н., нещата отиват много на зле вече. И разбира се, както почти винаги виновни няма.

10

Анонимен

преди 6 години

Трябва да сме честни - и медицинското ни висше образование отдавна, както и това, по останалите специалности, е пълна дупка. Като гледам в момента какви деца влизат да учат медицина и стоматология, няма как да не си помисля, че допреди 25 години те изобщо нямаше и да помиришат каквото и да било висше образование, дори икономика. А как се завършва - ужас - наше съседче в тази специалност не ходи на лекции повече от 2-3 дни в седмицата, прибира се вкъщи 4 дни и не посещава университета тогава.

9

Tojo

преди 6 години

сега тепърва ще страдаме от продадени дипломи...

8

Ей

преди 6 години

сега ще се намери някой, който ще обвини Румен Радев!

7

Цецо

преди 6 години

За жалост това е поредното доказателство, че кадърните лекари вече са в чужбина, тук са останали само некадърници...

6

Анонимен

преди 6 години

'диагноза: болки в кръста.'Божеееееее.*** то и удар утре ще го диагностицират като болка в гърдите.Бийте ги още, малко им е.

5

Дружба

преди 6 години

Типично за Пирогов.Некадърни и корумпирани псевдо доктори.Добрите лекари са в чужбина.Тук останалите са търговци.

4

Анонимен

преди 6 години

И защо ядат бой .... Въпроса е и защо бъгларина продължава да търпи издевателстватата върху него, по политически, здравни, образователни и т.н. параграфи. Толкова ли му харесва и толкова ли си му е ценна овчата търпимост, за да не изисква и търси отговорност, различно от пред телевизора и в интернет.

3

Gaskoing

преди 6 години

Да не си болен в тая държава! Ще те разкарват като брашлян чувал за едното нищо