98

до 112

преди 6 години

Абе Станишев го няма отдавна. Стига с тая изтъркана плоча.От три мандата управлявате вие.Виж там Цветанов да ви смени опорките, че ставате вече смешни.

97

До гербер

преди 6 години

Ако си мислиш, че всичко опира до заплати оше не си порансал да коментираш.На 26 си оше. Пак ти го казвам.Малък си да коментираш

96

Анонимен

преди 6 години

ДА БЛАГОДАРИМ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, ЧЕ НИ ПОСТРОИ МАГИСТРАЛИА БОКО Е САМО ЛЕНТОРЕЗАЧЪТ.

95

до Гербер

преди 6 години

1 200 лв за млад човек и за София не са много пари.След като в София средната заплата е около 1 750 лв - пак по данни на Алфа Рисърч.Интересно как мислиш с тези пари да създадеш семейство и да гледаш деца.Та ти си си направо социално беден.

94

Анонимен

преди 6 години

Най-малко пък се лъжете да теглите големи заеми заради ниските лихви, след 5 години положението ще е напълно противоположно, гарантирано от масоно-ционистите или иначе казано западналите духовно елити, които не подозират как престои да се измени планетата само в рамките на 20 години, заради дебилната им идеология, която следват, те си повярваха, че всичко се случва специално заради тях и държат великият масонски архитект за шлифера, и тази простотия на земята ще продължи вечно :D

93

Анонимен

преди 6 години

Има някакво противоречие между заглавието и текста.Българите били много доволни от управлението, а път електоралната подкрепа за ГЕРБ остава същата.Ерго, броят на доволните българи не се увеличава. Това са огромния брой безполезни чиновници на ГЕРБ и техните семейства + онези 300000 роми, които гласуваха за ГЕРБ срешу заплащане.

92

Teo

преди 6 години

Да благодарим на кабинетите Борисов за това, че продължиха линията на опростачаване на населението,профанизиране на образованието и демографската катастрофа в България.А магистралите ... те са необходими на ЕС за да развива логистиката си, а не за удобството на българина. Да благодарим на ГЕРБ за това,че все повече хора потърсиха изход в терминал 2 и загърбихме възрастните си родители.А ТОЙ, да благодари на 15-те процента имащи право на глас българи че го избраха, останалите сме лош материал.

91

Анонимен

преди 6 години

Я да видим колко доволни има тук! Слагайте си минусите ако сте недоволни! Моят е първият.

90

Продуцент

преди 6 години

Спокойно бе, сега идва Слави да ви оправя. И ще ви оправи щото е много готин, а вие сте му фенове. Ще ви даде наготово по една торба пари да си харчите и после пак ще ревете, че сте бедни и са ви изпързаляли.

89

Гербер до 103

преди 6 години

Защо смачкаха дребния бизнес? Защото дребния бизнес, криеше доходи като невидял още от времето на Станишката. На договор работиш за 240 лева и плаща данъци за толкова, а иначе прибирате заплати по 1500? България няма сметка от такива хора, защото бюджета за здравеопазването, образованието, армията и инфраструктурата се формират точно от парите от данъците. Само, че повечето сте хитреци на дребно и гледате само как да лапнете повече под масата - затова не ви отърва

88

ДА

преди 6 години

До всички,които величаят Бащицата ББ!За кои пътища говорим,че не ми стана ясно?Достатъчно е да споменем "магистрала"-не знам защо я наричат магистрала-Тракия!СРАМ!второкласен път,на кръпки,дупки и коловози-особено новата част,на която лентичката бе отрязана скоро.А отсечката преди Бургас!Ама то с големите коли много не се забелязва!Газ само в лявата лента-там е най-равно!ББ не е забелязал,защото го карат само в нея!Аз бих го повозил на моята кола,само в дясната лента.Да се покефи на "магистрала"

87

Анонимен

преди 6 години

Когато един клоун забавлява народа - това е комедия.Когато един клоун управлява народа - това е трагедия.Йохан Волфганг Гьоте

86

Българите доволни...

преди 6 години

Не така, другарко, поименно, поименно.Няма да се затрудниш - Цецо, Боко, Цеца, Меца - най-много да са двайсетина имена доволните.Значи само те са "българи"? А?Доволството ясно личи по това, че тук остана фурда администрация и мафия, както и пенсионери и мургавеляци. Останалото се спаси и се спасява там, където има държава.

85

Анонимен

преди 6 години

Лъжа е . Не чуваш ли спри се лъжа е ...Не сме доволни

84

Ники.

преди 6 години

Тази статия е вица на денят!

83

А НАРОДЪТ НЕЩАСТЕН

преди 6 години

ЩАСТЛИВИ КОКОШКИ, ЩАСТЛИВИ ПРАСЕТА, ЩАСТЛИВИ ГЕРБАРИ

82

до Гербер

преди 6 години

Ама ти за 1200 лв ли пишеш по цял ден хвалебствия за Едножника.Мислех, че Цветанов ви плаща по-добре.

81

до 88

преди 6 години

Кое положение си оправяш бе?..Не смачкаха,помляха дребния бизнес.Утрепаха го..Нямам познат който да не изрева от тези креттени...корупция,алчност,безумни закони...Страшнооо.

80

hhh

преди 6 години

Това някаква нова хумористична рубрика ли е?

79

Анонимен

преди 6 години

Одавна е известно,че Боряна Димитрова има слабост към ББ.Дали от любов или от добре подплатена подкрепа,но госпожата не пропуска случай да възхвалява вожда.Не знам що не вземат да се вземат.