185

Анонимен

преди 6 години

И НАИСТИНА ИМА ЗАЩО ДА НИ ЛИПСВА ТОДОР ЖИВКОВ. ТОГАВА ИМАХМЕ СИЛНА ДЪРЖАВА, НЯМАШЕ РОВЕЩИ ПО КОФИТЕ ХОРА, НЯМАШЕ НЕОБРАЗОВАНИ И БЕЗРАБОТНИ. ИМАШЕ УВАЖЕНИЕ НА ЧОВЕК КЪМ ЧОВЕКА, А СЕГА КАКВО ИМАМЕ - БЕДНОСТ И МОРАЛНА РАЗРУХА.

184

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са ни братя по кръв, вяра, език и писменост.Ние ге продадохме заради шепа долари.

183

Анонимен

преди 6 години

ДЪРЖАВА ИМАХМЕ ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ. ТОВА СЕГАШНОТО НЕ Е ДЪРЖАВА, А ТЕЗИ КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА УПРАВНИЦИ СА ЕДНИ ЖАЛКИ ТУРСКО-АМЕРИКАНСКИ ПАРЦАЛИ. ЛЪЖЛИВИ И КРАДЛИВИ. ТАКИВА БЯХА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВЛАСТНИЦИ В ПОСЛЕДНИТЕ 28 ГОДИНИ. ПРИ ТАТО ОТДАВНА ДА БЯХА РАЗСТРЕЛЯНИ.

182

Анонимен

преди 6 години

ТОДОР ЖИВКОВ ЩЕ НИ ЛИПСВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ. ОСИГУРЯВАШЕ НА НАРОДА НИ СИГУРНОСТ КОЯТО СЕГА МОЖЕМ САМО ДА МЕЧТАЕМ.

181

АНТИ

преди 6 години

Панелни мишоци и къщни мухи,тролират по всичко и Путин дори!На Вова злато и всички пари,да преброите не бихте могли !!

180

Професор

преди 6 години

Слава на САЩ и Европа! Долу Путин и Ердоган!

179

Анонимен

преди 6 години

Само да ви светна, че въпреки че в Русия средната заплата не е особено висока - около 320 долара, с тези пари се живее доста по прилично, отколкото тук в Европейска България.Всичките разходи за месец на едно домакинство - ток, вода, парно, газ, телефон и други са около 60 долара.Храната също е доста евтина и там няма еко и био храни. Цялата храна е еко и био, понеже не са в ЕС, където на почит за изкуственяците и пълнежите.

178

Професор

преди 6 години

Замразяване на отношенията с руската ***. Посланика им персона нон грата! Да се разположат половин милион турски войници в България да ни пазят и респектират тукашните комунисти.

177

was

преди 6 години

<html><body>Русия винаги е действала срещу българската национална кауза и дори започва още преди тя да е напълно осъзната от народа ни. Целта е ясна недопускане на създаването на обединена, голяма и силна България, която ще стане пречка за завладяването на проливите и руска експанзия на Балканите.

176

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До Жоро КировОт Масква кога ще ти приведат тридесетте рубли за този коментар???

175

Анонимен

преди 6 години

Дреме й на Русия и руснаците какво мислят дрипавите ганчовци, които са на опашката на ЕС.Какво ви говори факта, че почти всички скъпи имоти по БГ Черноморието и по зимните ни курорти - Банско и Папорово са на руснаци.Кой сега е бедният про-шляк и кой нормалният човек, който може да си позволи имот в чужбина.

174

Анонимен

преди 6 години

"Русофил" - българите сте неверници ... Путин акбар !

173

Анонимен

преди 6 години

Тая нездрава любов към руснаците си е чиста душевна гейщина(а може и физическа). Не са хубави тия работи, и то от хора дет само са пъчат кви клавиатурни юнаци са.

172

tangra

преди 6 години

Най - голямата заплаха е простотията и лакомията на управляващите. Представете си ако не бяха лакоми и прости, дали Русия или САЩ или Турция щеше да са заплаха ?Ами Северна Корея не е ли заплаха. Ако стане ядрена война, дали в България няма да внесат радиоактивни неща веднага за да направят келепира ? :)

171

Анонимен

преди 6 години

до Историк 190:Само благодарение на Великите сили "освободена" България не е погълната от руската империя, първият път - след рускотурската война и вторият път - след комунистическия фашистки метеж през 1944 г.-----"Освободи" ли ни Русия трети път България няма да я има на картата

170

Врачанин

преди 6 години

Кат Русия няма втора , тъй нещастна на света...

169

(България)

преди 6 години

Когато влезеш в някой български форум и видиш дежурни никове, като слава раССии, рушкиня и рушкий оККупант, си даваш сметка, че този който нахално ти натрапва чуждата си принадлежност, няма как да ти бъде приятел. Факт е че за 500 години турско робство, българите не се потурчиха, но само след 45 г. съвеЦко, част от нашите мекерета проговориха с рушкия си акцент и с рушките си никове .... !!!

168

българин

преди 6 години

ама нашето място е в ЕС и НАТО, въпросът е че Краси Каракачанов обявява Русия за враг на България!!! ТОВА е национално предателство. Значи не Турция, НЕ ИДИЛ, не АСАД, а братска, матушка Русия! Подобно нещо е непоносимо, просто непоносимо!!!

167

чекист

преди 6 години

След като НАТО се приближи плътно за Русия и я обяви официално за противник, то и Русия е плътно до НАТО и макар , че нарича още НАТО вските държави партньори публично обяви, че страните "под чадъра" на ракетния щит са мишена за руската армия-тоест по голямата част от ЕС. От тази гледна точка Русия е заплаха за всяка държава член на Алианса, както и Алианса е заплаха за Русия-бутикова заплаха , но заплаха. Русия е обграждана не един път от почти същите страни-историята е категорична с изводите

166

Анонимен

преди 6 години

На страха очите са големи. Управляващите се страхуват и от сенките си, но най-вече да не разсърдят началниците и спонсорите.