80

Отворко

преди 6 години

Граждани, от наше село да ви светна, че парите в компюторите трябва да се унищожат, защото нямат никакво покритие. Целият свят е задължнял, включително Китай и Индия. Значи трябва една по-голяма военна криза, за да се спука балона. Това в наше село му викат уин-уин. Горките корейци пак ще трябва да са черната овца...

79

Анонимен

преди 6 години

Не само САЩ. ООН е участника в тази война.

78

Анонимен

преди 6 години

В момента БРИКС са по-сплотени от САЩ,ЕС и остатъка от запада.

77

бай Тошо

преди 6 години

Не ми стана ясно защо САЩ са се намесили в корейската война.

76

Анонимен

преди 6 години

Ами радвай се, че са умрели бързо и безболезнено от авиобомба. Можеше да умират бавно и в адски мъки в Белене и сега да мразиш каскетите.

75

ПРАВИ СА

преди 6 години

Корейската Криза ми прилича на Слънчев Бряг и Валери Симеонов .

74

.

преди 6 години

Масови убийци са САЩ и горди както се вижда ... тия водят света и си личи отвсякъде, преди да са скочили ***, не съм русофил.

73

Факт

преди 6 години

До YOUTUBEСАЩ могат напълно да унищожат Русия...При това,от самите тях няма да остане нищо!Найс,а?

72

Рок енд рол

преди 6 години

До Професор.Вучков, ти ли си, бе?

71

Анонимен

преди 6 години

След като няма мирен договор, а само временно примирие, то САЩ са в пълното си право да продължат прочистването. Никой нищо няма да им каже. Само Жужу ще помрънка, но пък на кой му пука..

70

Трумп

преди 6 години

Хамериканец ще спаси света. Верно бе.

69

Анонимен

преди 6 години

Как да не мразя краварите и англичаните когато по време на бомбандировките над София тези две прокажени държави убиха дядо и баба. Като по чудо е оцеляла майка и сестра и били са на по 10 годинки. Израсна ли са кръгли сирачета. Та какво казвахте за С. Корейците пълни ли главите на хората с омраза към краварите ли? А на мен кой ми пълни главата с омраза към краварите?

68

Хм

преди 6 години

Понякога,а всъщност доста често,нещата завършват там,където са започнали*.Ако приемем,че американското световно превъзходство е започнало в Корея,нищо чудно там и да свърши!*Както походът на Хитлер за Нов Световен ред тръгна от Берлин и там приключи,така може да стане и с американския.

67

Анонимен

преди 6 години

До 5-15г. години Китай ще доминира икономически за политически и военно не знам.

66

Миял

преди 6 години

Русия е виновна за най--къвавите ПСВ и ВСВ. След ВСВ Русия не съкращава военовремената си армия--11 милиона. Блокира Зап. Берлин ,Взриви Атомна бомба ,Започна Корейската война. 1953 Смачка ГДР. 1956 г Смачка Унгария и т. н.

65

Фен

преди 6 години

И това до 2010! А най - големите им престъпления са след това! Хитлер и Сталин са нищо, в сравнение със ФАЩ!

64

Парадокс

преди 6 години

САЩ произвеждат по-малко от 18 процента от световния брутен продукт, но потребяват 40 на сто от него.

63

Професор

преди 6 години

Погледнете Япония. Водеща икономика в света. Благодарение на две атомни бомби Япония дръпна напред. Американските пилоти бомбардирали София пускаха обикновени бомби за да трепят комунистите. Е, покрай сухото гори и мокрото но си заслужаваше комунистите да бъдат унищожени. Ако САЩ бяха пуснали две атомни бомби и над нас днес щяхме да бъдем Япония на Балканите.

62

Анонимен

преди 6 години

Ще има санитарен полуден. Тръмп е обявил идната събота за ленински съботник. Ще чисти в северна Корея.

61

Миял

преди 6 години

Държавния секретар на САЩ ,Дийн Ачесън, произнася реч пред конгреса;НЯМАМЕ ИНТЕРЕСИ НА КОРЕЙСКИЯ ПОЛУ--ОВ. Сталин заповяда на Ким Ир Сен да превземе Южна Корея като мисли че САЩ няма да се намесят. ООН гласува резолюция за спиране на АГРЕСОРА. Сталин смята че тогава е най-изгодно за водене на ТСВ ,понеже Германия и Япония не са готови. Ген. Дъглас Макартър прави десант при Ин Чон. И т.н.