40

Анонимен

преди 6 години

Русия може да бъде заличена от САЩ дори без война ,а само икономически.При евентуална неядрена война между двете страни ,Русия няма да издържи повече от месец срещу САЩ.Нито финансовата възможност да се иправят срещу супер сила като САЩ.Руснаците ги сравнявайте с Иран или Индия ,но са много под-нивото на САЩ ,даже и на Китай.

39

Анонимен

преди 6 години

До послден напънНе е много консолидирано.Много страни в Европа, в това число и Германия вече мърморят против санкциите. Защото тази огромна продукция, която германската икономика бълва, няма къде да си я пъхат.- А сега се скараха и с Турция - един огромен пазар. Така,че...

38

Анонимен

преди 6 години

В САЩ има 40 милиона китаеца. След 50 години ще са 100 милиона китаеца. Ще ги превземат, защото ще правят повече деца. Китай ще владее света.

37

Анонимен

преди 6 години

Между другото и в Австралия една трета от населението са китайци.И продължават да се заселват там

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31 САЩ са единствената супер сила в Света.Отделят повече пари за военни цели от всички държави по света взети заедно.Имат най-модернизираната армия за всички времена,както и над 800 военни бази по целия свят.Водач на НАТО са ,който е най-силния съюз и безспорно пред който никой неможе да застане.САЩ владеят всички въздушни пространства както и океаните и накрая идва някакъв русофилски анонимен плъх в коментарите и ни казва, че САЩ били регионална сила .. :D Без коментар просто.

35

Анонимен

преди 6 години

Ми да! Китай ще владее света. Все пак всеки четвърти човек на земята е китаец.Само че на тях повече им харесва да владеят САЩ, защото в Сибир е студено и неуютно.Вероятно китайците ще изиграят ролята на варварите за САЩ.

34

Анонимен

преди 6 години

САЩ губят хегемонията си, но нямат ресурс да я извоюват отново.

33

СЪЛЗИ И СОПОЛИ

преди 6 години

Мисля си, че след десет дни няма да има американско консулство в Петербург.И там ще пушат черни пушеци от комините.

32

Анонимен

преди 6 години

Путин продължи "Перестройката" на Горбачов, но с кръвнишки способи.

31

Анонимен

преди 6 години

Като няма варвари и Харви върши работа. Факт!А идва и Ирма, дай боже да е работлива повече от Харви.

30

Анонимен

преди 6 години

До днес САЩ и Русия са показали, че могат да си взаимодействат положително, по-специално в усвояването на космоса. Там различията са само езикови, всеки дава това, което има и може. Никой не може да ме убеди, че двете страни не биха могли да се допълват и в междудържавните и икономически отношения. Но сигурно ще минат хиляди години. Много вероятно е през това време Китай да да забие знамето си от дете страни на пацифика, под смутените погледи на света.

29

Анонимен

преди 6 години

до 35: Същото важи и за империята на злото Русия.

28

ПЕРКО

преди 6 години

ТОЗИ НОМЕР 9 ДА НЕ Е ЖУРНАЛИСТ ОТ ДОЙЧЕ ВЕЛЕ? ЛЪЖЕ ПО-ДОБРЕ ОТ ТЯХ.

27

Анонимен

преди 6 години

И римската империя е била велика, ама къде е сега? Купчина камъни. Варварите и таковаха майката.Това е съдбата и на САЩ.

26

Брокер / До 9

преди 6 години

Айде малко по- сериозно. Войната в Грузия започна след нападение на Грузинската армия върху Южна Осетия и с масирани бомбардировки на Цхинвали и базата на миротворческия батальон на Русия! Една седмица преди това М. Олбрайт беше на посещение в Грузия. Случайност? Руската армия навлезе на територията на Ю. Осетия почти два дни след това. По въпроса с Украйна. Крим беше взет без нито един изтрел. Проблемите източна Украйна започнаха след преврата в Киев и гласуването на един конкретен закон !!!

25

Анонимен

преди 6 години

50 % от населението на САЩ не е бяло. Авроамериканци, африканци, латиноси, индийци, пакистанци и всякакви други ***.При това бързо нараства броят на китайците и това е държавна политика на Китай.След 20-30 години президентът на САЩ ще е китаец.

24

Анонимен

преди 6 години

САЩ гонят руските ченгета от страната си като нелегални мексиканци.

23

Анонимен

преди 6 години

През 2000 г. Путин премаза хищните лапи на САЩ и завинаги ги отказа от колониалните им намерения. Обърка им много сметките.Втория път Путин им премаза лапите, когато вече си мислеха, че са се настанили в готовата модерна военна база в Севастопол. Ядец.Крим стана руски и на американците им увиснаха висулките.

22

Анонимен

преди 6 години

ДО 25"...Горбачов демократично побратимява СССР със Запада..."Горбачов не се е "побратимявал" със Запада, а обяви банкрута на СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА СИСТЕМА като "недоносче" и отиде да проси от Запада за да нахрани оскотелия си мужик.

21

Анонимен

преди 6 години

НА ТЯНАНМЪН КИТАЙ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ СЛОЖИ КРАЙ НА МЕРАЦИТЕ ЗА ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ.Танковете тогава минаха плътно по площада и не оставиха място за бягащи.