42

Анонимен

преди 6 години

много хейтъри тук, неуважаващи човешкия живот. И да са допринесли нещо за съдбата, то важно е в ситуацията да реагираш като човек, не да вземеш дрехите на децата им дори. Мен ме е срам, заради българските власти и заради хейтърите по-долу. Много е лесено на топло и на сухо пред монитора и когато никой не бомардира отвън.

41

Семков

преди 6 години

Браво на граничните полицаиповече кютек трябва на тарамбуките и да ги наритват обратно, откъдето са дошлиБраво!

40

Киро кофражиста

преди 6 години

Докъде стигнахмеПрестъпници, преминали незаконно българската граница, се оплакват в медиите от служителите на закона, които се опитали да ги спратОбвиняват полицаите за смъртта на брат и снаха и съпруга ими ако не бяха тръгнали да нарушават закона, нямаше да умратако бяха преминали като всички нормални хора пррз КПП, нямаше да измръзнат

39

Анонимен

преди 6 години

:)

38

Анонимен

преди 6 години

Това е правилният имидж, които трябва да има България сред скакалците.

37

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСпомням си как след 1989 г. и нашите нехранимайковци се юрнаха към Германия и там разказваха, че били репресирани.----------А аз пък си спомням как след 1989 г. по магистралите имаше фалшиви полицаи, които спираха чужденци и ги ограбваха. Защо сега да не са се "преквалифицирали' в граничари?

36

Дебили,

преди 6 години

май не четете както трябва.Жената не обвинява скапаняците, че са си вършили работата!!!Обвинява ги в МАРОДЕРСТВО, каквото извършват половината ни граничари, и други долни ***, като Динковци, Перовци и др. ***!!!Обвинява ги също в тотална липса на човечност!!! А не само да не помогнеш на хора в такава ситуация, ами да ги и окрадеш, е достойно за незабавна смърт.В БГ полицаи, граничари и др.подобни стават само най-долната и некадърна ***, и определано не стават такива,за да СЛУЖАТ и ПОМАГАТ

35

Анонимен

преди 6 години

Искат ми одеяло, за да се завият. Студено им е"............да бяха си стояли в пустинята на топло. те за това ли се взривяват с поясите,да се загреят ?

34

Анонимен

преди 6 години

Все ми се струва., че тези истории са за властите в западна Европа , само и само да.не ги върнат в.първата страна на влизане в ЕС !!

33

Анонимен

преди 6 години

Никой не ги е канил тук. Сега ще съди с лъжите си за да си избие парите.

32

Адската трагедия?

преди 6 години

Тия не са успяли да додрапат на дебелата социална помощ в Европа?Колко деца?5?10?Повече?Класика,класика.Покрай трагичната история някой замислял ли се е откъде клошари като тях имат почти четвърт милион лева ?За един приятел питам мен не ми дреме особено.

31

BG

преди 6 години

И сега Трифа като е в Англия -какво?!?От "относително спокоен град" чрез трафиканти, платили незнам колко си хиляди долара тия хорица сами са си избрали съдбата на имигранти. Какво са очаквали? Нарушаваш закона - търпиш санкции в случая връщат те на границата, която си преминал незаконно.

30

Lan

преди 6 години

26 Тяхното решение е безрасъдно, да не кажа нечовешко и после обвиняват българските граничари. Целият театър е да ни ги върнат в първата държава, в която са регистрирани - България, защото така е по закон! Нас в момента това ни устройва....нека ни излезе име на зли! Може и да сме груби, понякога некадърни или пък не особено учтиви, но съм абсолютно сигурна, че никой българин няма да остави човек да умре в снега! НИКОЙ! Не сме безчовечни!

29

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно никой не ги е викал или канил! И аз искам да живея в Манхатън, но и през ум не ми минава, да ида там с една бохча и да чакам властите да ми уредят жилище, работа и социален статус. Това е поведение на марокански скакалци.

28

Анонимен

преди 6 години

"Всичко, което се случи, беше заради българската гранична полиция, не, не е заради българската полиция, а заради глупостта им да преминат нелегално границата ни, да платят на трафиканти и най-вече да вземат решение да емигрират по нелегален начин. Сами са си виновни за стореното. Много ясно, че ще прехвърля вината им на друг - полицията и трафикантите. Били са ги, взели са им вещите - целта е ясна. Да се внедри съжаление у нпо-та, да изглеждат онеправдани. Да достигнат Англия или Германия.

27

ceci_

преди 6 години

Пълни глупости. Демократичното правителство на Ирак не може да притеснява хора. Нали е инсталирано там от ЕС и САЩ. Какви бежанци може да приемаме от там след като там щастието е настъпило а диктаторът Садам е свален.Освен това с доста парици разполагат като за притеснени от режима. В БГ дори и без притеснения не всеки ще извади 90 000 долара.

26

Lan

преди 6 години

26Да бе, те до един казват и че ги пребиват, а следи от бой няма! Дори и тези - били са настанени в болница, мислиш ли че и всички лекари щяха да премълчат следи от побой и любимите ни журналистки нямаше всяка сининка да ни я показват по 100 пъти?! Като решиш да ходиш в гората посред зимата си носиш последствията! Дори не са се обадили на 112 (а те са длъжни да приемат всеки сигнал) когато са видели, че техните си хора са зле...жертвали са ги, за да стигнат до заветната Германия!

25

Анонимен

преди 6 години

А бе нещо не ми е ясно, тези имат 90 000 долара, стигнали са Турция където са в безопасност и няма война с тези 90 000 долара могат да живеят богато години наред в Турция!Защо така неистово и безразсъдно драпат за ЕС!??Някой казват че това е организирано от Саудитска араби с цел промяна на етническия и религиозен облик на Европа и дългосрочно така инвестираните петродолари ще дадат предимство на арабите!? Но аз не вярвам.

24

Анонимен

преди 6 години

Каквото е отношение към бежанците такова е и помежду ни. Това са хора, не злобейте. Не един и двама казват, че ги обират. Колко са си свършили работата, като има смърт. Такова е отношението и в училище и в родилната зала, на гишето в институциите.

23

Анонимен

преди 6 години

Не съм учуден ... в България остана само утайката. А и самата България скоро няма да я има ще последва съдбата на Донецк и Луганск.Просто нормалните хора вече не са в България.В България всичко е по съветски образец, най-вече хората - крадат, бият, насилват.Всичко това се смята за нормално в България и Русия.Време е България да стане и формално част от Русия, така ще е справедливо!