30

Валери

преди 7 години

Глупакът няма откъде да знае, че икономика се прави с потребление. А за да има потребление трябва да има пари в хората. Но това не могат да го разберат "бизнесмени" трудно завършили осми клас.

29

Българин

преди 7 години

Колкото и да недоволстваме пи форумите, нашите управници дават само на принципа "умирай само в краен случай"Т.е. Докато не си поискаме по адекватен за разбиране от тях начин това което заслужаваме, определено ще го получим ама друг път.Няма да пиша според мен от какво разбират едни дебелокожи новобогаташи, които отдавна не са лягали гладни. Всеки сам да прецени колко може да търпи!P.s. И ако нямате топки, не плюите по хора като дългият учиндолец които отстояват позиция!!!

28

Либерал

преди 7 години

Либерализмът и свободната пазарна икономика са най-съвършената система, защото е най-добрата. Пазарът е най-добрията регулатор, магическата ръка на пазара регулира всичко. При либерализма всеки е свободен да стане собственик на петролна рафинерия, да отвори верига бензиностанции или да стане фармацефтичен магнат и да печели милиони. Само неудачниците и некадърниците стават в 6 часа сутрин да бъхтят цял ден за надника с който едвам си плащат тока и парното.

27

Македонски

преди 7 години

Безотказно ноу-хау!На другите избори обещавам 400 лева мин. пенсия, само да вляза в Парламента, а после ще те наема ТЕБЕ,да обясниш на простия народ, защо не може да стане!Аз, ако бях пуснал глас за тия безочливи безобразни лъжци, бих им потърсил сметка, защо се отмятат от предизборното си обещание!И бих ги гонил до дупка!

26

Анонимен

преди 7 години

Ами нали голям ръст на икономиката имахме, бре ?Туй износ, туй производство, еврофондове усвояваме, енергийно ефективни ставаме, а ?! По цял свят си повишава доходите и насърчават потреблението, съответно икономиката, само, че при нас, ако вдигнем потреблението, ще насърчим китайската, турската и европейската икономика. Пример, изнасяме зърно за 3млрд, внасяме храни за 7млрд, просто произвеждаме само суровина,като всяка бананова държава. А защо е така, който може, ще се вгледа в главите подписа

25

Терминал 2

преди 7 години

Все повече се учудвам колко е *** българския народ, щом търпи мафиоти и мултимилионери като Каролев и Валери Симеонов да им обясняват как те трябвало да се примиряват с 200лв. пенсия и 500лв. заплата, защото не можело всички да са богати и без финансови затруднения като тях!?!?!?!?!?

24

Предлагам

преди 7 години

Каролев да поживее три месеца с пенсия 150 лв, после още три - с по 200 лв и още три - с по 250 лв месечно.После пак да реди лакърдии от учебник.Ръст на икономиката е едно, източник на финанси е нещо съвсем друго.Има откъде да се вземат пари, ама на някои им е по-изгодно да ги преразпределят по друг начин!В случая говорим за оцеляване. Пари има, но за управляващите е по-изгодно ние да подпомагаме родителите си, с пари от нашите заплати.

23

Анонимен

преди 7 години

Пичове, изберете си някоя държава, в която се чувствате добре и отидете в нея.Един живот живеете, няма смисъл да го пропилявате. Майките и бащите ни са бъхтали за някакъв си там социализъм, дето накрая и рухна и така и не стигнаха светлото бъдеще.Теглете една на разни бойковци и корнелии, идете в някоя нормална държава и изтеглете и родителите си, поне да видят хората малко свестен живот.

22

тошко

преди 7 години

Отворко, я кажи защо няма икономика? И защо държавните чиновници са в пъти повече от тези, в развитите европейски държави?

21

Анонимен

преди 7 години

Каролев кажи за общинския пазар

20

Анонимен

преди 7 години

Хора като Каролев предизвикват в мен желание да им прерязвам гърлата с френетични викове Алаху Акбар.

19

Анонимен

преди 7 години

Който е завършил трети клас смятана ще направи простата сметка, че за да взима един пенсионер пенсия трябва да има поне трима работещи, както е на запад където 3 милиона българи мият улиците и от заплатите им държавата удържа пари да плаща на 1 милион пенсионера. А в България пенсионерите са повече от работещите, във фонда не идват достатъчно пари и държавата взима заеми, но това не може вечно да кара. След няколко години пенсиите спират, *** няма как да стане, който взимал - взимал...

18

Иван Пешев

преди 7 години

Същото важи и за депутатските заплати , без ръст никакви увеличения.

17

Анонимен

преди 7 години

ПИСНА МИ ОТ ТАКИВА СЛУГИ НА ВЛАСТТА ,КОИТО АКО СКОЧИ С НЯКОЙ ЛЕВ ПЕНСИЯТА ИЛИ ЗАПЛАТИТЕ НА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ПИСКАТ ,ЧЕ НЯМАМЕ ИКОНОМИКА И ТОВА НЕ БИВА ДА СЕ СЛУЧВА ,НО КОГАТО ВЛАСТТА СИ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ ПАРИТЕ В БЮДЖЕТА ,КОИТО СЪБИРА ЦЕЛИЯТ НАРОД А СЕ ХАРЧАТ САМО ОТ ВЛАСТТА ,НЕЗАВИСИМО КАК Е ИКОНОМИКАТА МЪЛЧАТ КАТО ***. ТИ С КАКВА ЗАПЛАТИ СИ БЕ АЛЧЕН ***? ТОЗИ Е КАТО ЗЛОТО КУЧЕ, НА КОЕТО СЕ ПЛАЩАТ ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ ДА РЕВАТ ЗА ВСЕКИ ЛЕВ ,КОЙТО НЕ СЕ ХАРЧИ ОТ ВЛАСТТА А ОТ ОБИКНОВЕНИЯТ ТРУДЕЩ С

16

краси

преди 7 години

От добро да не се отървеш!

15

Анонимен

преди 7 години

Що му давате думата на господин Кирливото пуловерче с гнусната лепкава рехава брадица. Тоя се е къпал последно по време на Чернобилската авария.

14

Анонимен

преди 7 години

Всичко което е свързано с мъката и мизерията на българския народ е добро за Куролев. Чудя се кога ли ще му изпразнят един пълнител от калашник в кухата кратуна? Няма да е далече този момент.

13

Анонимен

преди 7 години

Такива псевдоспецоалисти ликвидираха държавата! Пари има само за кражбите КТБ Белене Цанков Камък и т.н общо 8 млд лева взети от народа вкл и пенсионерите които плащат 20% Ддс и акцизи общо около 30% от пенсията се връща обратно в бюджета!Как в Македония Сърбия Албания които са с по нисък БВП и са след война пенсиите са по високи? ????Крадливите политици са виновни за бедноста но пък българите си ги обичат и винаги избират крадци да ги управляват.

12

Жо

преди 7 години

ЗА ПЕНСИИТЕ, хората са внасяли в държавните пенсионни фондове своите осигуровки в продължение на десетки години, г-н Каролев. Така че, пенсионерите не искат да получават подаяние от държавата, а искат да получават парите, които са събирани от трудовите им възнаграждения. Къде са парите, които ми събирахте от заплатата, та сега ще ме убеждавате, че пенсията ми зависи от "ръста на икономиката", създаван от днешните работещи. Утре те ще бъдат пенсионери и на тях ще плямпате същото.

11

Анонимен

преди 7 години

Пенсионерите кучета ги яли, важното е "бежанци" да има