70

Анонимен

преди 7 години

Слави плюе само неудобните на Гергов и Доган.Руска *** е.Не му се връзвайте на глупостите

69

Анонимен

преди 7 години

Сл***ви е ГЛУП***ВО МОМЧЕ.

68

Анонимен

преди 7 години

"Toва са последните избори от политическата система на Прехода. След това ще станем свидетели на шлагера мажоритарна система. Това ще завърши или с нова система или рухването на страната", проф. Иво Христов

67

Анонимен

преди 7 години

до 83 Мда, той гергов и Доган се скъсаха да наливат пари в Слави заради какво>>>? Кажи ми еднма причина..***?

66

Кой е Слави ...?

преди 7 години

Скъп апартамент в коплекса Порт Палас на Гергов. До Варна.Милионер, чрез Гергов и Доган.Обиден на Бойко че не му даде парцел в София за без пари.Всяка жена го зарязва.Пазят го гардове като през 90-те.Наричат го Славуца.Масон. Като ГерговНа тоя ли вярва тъъпия народ ?!

65

Анонимен

преди 7 години

Ако почне да продава нещо докато седи на столчето, може да предизвика повече интерес у хората.

64

Анонимен

преди 7 години

до 79 Да та имам в конспиратора аз тебе..задина и бай Шиле, бе Болен!

63

Анонимен

преди 7 години

В ю туб има от 4 и 5 май има към 2 часа всяко едно предаване от протеста на Слави. Тоя си прави един вид следобедно шоу, което е много по-интересно, от вечерното му защото му задават въпроси и от провокативни журналисти от медии които не го тачат... а какво ще стане не знам и аз накрая.

62

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 94То и 97-*** имаше мутреси и мутри, но народа начупи парламента, нали?.я се замисли против кого най-много плюеше дългия през цялата си "творческа" кариера, която вече приключи: против жан (не е масон), против костов (не е масон), сега три пъти сваля борисов (не е масон)?замисли се, кой винаги клати лодката , когато не е на неговата? къде е корена ? в сектата на бухала, чу*ка, пергела и шотландската поличкакога беше тихо - при симеончо (33 степен), при съсела (юдей)

61

Анонимен

преди 7 години

До един от 2,5 милионаправилно го каза - тази част от народа която иска мутри и седи в момента на площада до тях. и ти си от чалга - народа,нали? а слави ако искаше да инветира в деца,щеше да си направи поне едно. за образованието му не говори - плати си дипломата на 40 год. и от такъв водач,дето ходи из софия с охрана не чакам друго,освен чалга.

60

Анонимен

преди 7 години

"Беееее!Бееееее!"Ал Пачино в ролята на Белязания!Най- големия!

59

Анонимен

преди 7 години

до 71 Варианта е и друг- да начупи кофата на дупедавци като теб и да стане преврат...

58

Шейх Ясин

преди 7 години

Палестинците имаха един 90-годишен шейх, който евреите убиха с дрон. Те така обикаляха и вдигаха количката му над множеството. И Слави така му носят столче. Само че той нито във война е участвал, нито е на 90 години, но ..българския ген е такъв, калпав.

57

Анонимен

преди 7 години

Нали имаше един тук дето от 1 месец казваше че всички трябва да сме на протест пред парламента на 4 май? И к'во се оказа...май само Слави Трифонов излезе българин и отиде пред парламента! Овце!

56

Анонимен

преди 7 години

до 69 Не всички са мутри...чувам се к'во говоря. То и 97-*** имаше мутреси и мутри, но народа начупи парламента, нали?

55

Анонимен

преди 7 години

Патриотите щеши да връщата наборната военна служба,наивници като мен веднага попитаха ,ама къде ще спи таз войска ,нали унищожиха казармите? Колко съм бил наивен,войската ще е толкова колкото е леговата база на Валери Симеонов

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 68Слави, запали искрата и това там на което пише съединението прави силата наистина ще го усетят ония вътре една вечер!каква "искра" може да запали в мислещите хора от народа, един милионер-мултак , чрен на масонска ложа, със скрити пари в офшорни зони ?!чуваш ли се какво говориш?

53

Анонимен

преди 7 години

Слави, запали искрата и това там на което пише съединението прави силата наистина ще го усетят ония вътре една вечер!

52

Анонимен

преди 7 години

На един безплатен концерт му трябва да изпее две патриотични песни да подгрее публиката и после парламента може да е изравнен със земята.Варианти има мноого

51

Анонимен

преди 7 години

до 61 Впрочем още оня ден на първия ден от протеста стана въпрос за Учиндол и той каза Баща ми е от Долна Метрополия, майка ми е от Тодорово- старото име е Учиндол, а аз съм роден в Плевен и казвам Учиндол, защото много уважавам българските села да се споменават!