51

Анонимен

преди 7 години

Е кога е имало свобода на словото ?Кога 1943-44 или преди това през Фердинанд ?Свобода търсил нашият популист селски чалгарин !Слави е обратен факт има пари но обича да го *** .

50

Анонимен

преди 7 години

Ако искате да видите цензура, напишете името на трибуквената варненска групировка и засичайте до колко минути Днеса ще ви изтрие коментара. Хайде, пробвайте, просто напишете трите букви.

49

Анонимен

преди 7 години

много е злобен тоя, като го гледам и на тази снимка - тънки, стиснати устни, присвити, пресметливи очички - хич не му е чиста семката на тоя, за да се прави на много почтен.А офшорните милиони, що скри от данъци? баш тоя да говори за честност ... вЕрва ли някой?

48

Анонимен

преди 7 години

Дайте, да чуем и видим какво казва Васко и ще преценим дали лъже .

47

Е?

преди 7 години

Слави ако е пич и не му е само до мангизите да излезе и поведе народа за се очистим от комунистите и техните мутри.

46

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново. Вие драги дечица на демони-крацията да не би да си мислехте че наистина комунистите които сами се свалиха от власт и след това пак си я взеха и назначиха онези с бухалките да ги пазят ще допуснат да живеете свободно и демократично. И най вече да имате свобода на изказването или по точно на словото? Които така си мислят са в голяма грешка. Но иначе всичко октанало като тока водата парното газта вие демоникратично като цени за плащане. Ето това спечелихте от демоникрацията и свободата!

45

Знам

преди 7 години

Ще останете изненадани,заради и от кого е цензурата.Не е точно както си мислите.Изненада!!!

44

Апостола

преди 7 години

Божее тоя бездарен селянин раздели Каналето като открадна оркестъра от Камен Воденичаров и доста артисти . Та Сашко се интерисува само от парите и поп фолка !За да му се гледа предаването ползва цинизми в ефир кани скандални уволнени журналистис цел сензация и печалба с популистки фрази и реплики .Тука никога не е имало свобода на човека и словото !!!И няма да има защото свободията се бърка със свободата господа селендури и чалгари .

43

Ей

преди 7 години

Северна Корея семки да яде. Просто не е истина българи!!! Ей българи ????

42

Анонимен

преди 7 години

до # 56: Изразил си се съвсем точно с една маааалка корекция -номадите не са заспали,а отдавна са умрели.Номадстват само зомбираните им трупове!

41

А3

преди 7 години

Наскоро попаднах на материали в тубата (не са български) в които се казваше, че корупцията можело и да не е добро явление, обаче то предпазвало системата (по цял свят) от разпад. Корупцията била вид "лепило", вид "спойка", без която всичко щяло да се разпадне. Взаимовръзките и взаимозависимостта между корумпираните елементи, които пораждала корупцията, ги държала заедно. С други думи - ако нямало "лъжа и измама" и всичко било "честно" - щяло да настане пълна анархия и разпад!Дали е вярно ???

40

Мнение

преди 7 години

В България няма нужда от референдум.

39

Пошло

преди 7 години

Бойко Ти Ви отново остана вярна на себе си. Знае кой дава кинитите.

38

Защо?

преди 7 години

Защо Бочко/ Тиквата,Банкянския,Буда/ ви е виновен бе юнаци.Това си е автоцензура на медиите.Вие като го кръщавате и плюете ,някой да ви е поискал сметка или да ви е забранил . Имате абсолютна СЛОБОДИЯ НА СЛОВОТО.,а онези се,,слагат" за да си пазят местенцата.

37

до 59

преди 7 години

ами тя бТВ от мнооого години не е американска, даже си е баш българска обществената БНТ каква викаш била - немска ???? ъъъ - честно ли ??? пък колкото за НОВА - еми след няколко седмици и тя ще стане българска - ше може да се радвате на телевизиите на КОЙ

36

Н

преди 7 години

Нямам думи. Върнахме се много назад.

35

Анонимен

преди 7 години

И БТВ и НОВА както и останалите ни телевизии са на нивото на днесс.бг. Фашистка цензура и произвол. Сорросоидни продажни медии.

34

Анонимен

преди 7 години

Ами с американската Битиви, шведската нова и немската Бнт шега не бива..:-) Който иска друга журналистика на мегдана..:-) Скоро само телешоп, апчета, шампоани и мезета..от Лидл, Кауфланд, Била и Метро разредени от сапунки и "реалита" за преглъщане..:-)

33

Анонимен

преди 7 години

СЛЕД КАТО ПРИ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ НА ГЕРБ ТИКВОНИЙ ПОДКУПИ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ И БТВ СЪОТВЕТНО С 6 И 5 МИЛИОНА ЦЕНЗУРАТА СЕ НАСТАНИ ДРАСТИЧНО В ДВЕТЕ ТЕЛЕВИЗИИ. ТЕХНИТЕ ШЕФОВЕ СЕ НАДПРЕВАРВАТ ДА СЕ ПОДМАЗВАТ НА ДОН БУДА И ЗАТОВА НЕ ДОПУСКАТ ПРЕДАВАНИЯ И КАРИКАТУРИ, КОИТО СА ПРОТИВ ОМРАЗНАТА ГЕРБ!

32

Анонимен

преди 7 години

Така е при Тиквите. Никой няма право да плюва по вожда.