33

ГЕРБ(к)

преди 7 години

Промяна няма да има!Борисов е избран и призван.Може да краде, лъже, клевети и да убива!Властта за това сме му дали НИЕ. ПОЖИЗНЕНО.Каквото и да направите срещу Него - ще ви накажем!Каквото и лошо да си помислите за Него - ще ви накажем!ТРЕПЕРЕТЕ ЖАЛКИ!

32

Анонимен

преди 7 години

До смехурко:))))))Толкова си тъпичък,че освен за гербуш,за друго не ставаш

31

смехурко:))))))

преди 7 години

почвайте тролчета на БСП да цвъкате минуси на истината.ПЛОД НА ЛИЖЕЩИ праговете на партийните секретари, кметове праговете .Наследствено ви е

30

Анонимен

преди 7 години

Минова е хитра- 30-та сребърника за нея са джобни пари. Не казва обаче какъв беше нейния дял от Лукановите куфарчета.

29

смехурко:))))))

преди 7 години

Курнелке Курнелке и вие жалки тролчета от БКП или БСП.Кой плаче и се е продал за 30 сребърника се знае.Колко партии обиколи Курнелке. Колко краде.БКП как сте и наследници ит БСП след като е забранена със закон.Партия на бомбаджий обирджии и ........ Че редовно пишете нови истории.Продадохте държавата и народа за затвора сте а не да управлявате

28

Анонимен

преди 7 години

До Хитър Петър И затова прегръдки и целуфки с ,,моят брат Ердоган ,, И Турски поток ,АЕЦ- на ползу роду Турски . И Цецка Цачева печели в Турция . Да те уева у дайрето .

27

Анонимен

преди 7 години

Герб пък въобще не се променя. Начело са същите оттрепки, прростаци, престъпници, некдърници, лъжци, на които мястото не е в Парламента, а за 20 години в затвора!

26

Анонимен

преди 7 години

ТОВА ЩЕ Е ПСИХО КОАЛИЦИЯ - ЧЕТВЪРТИ КИЛОМЕТЪР . НАЧЕЛО -НЕУРАВНОВЕСЕН ПСИХИЧЕСКИ ТИП С ЛИЧНОСТНО РАЗТРОЙСТВО И ПАТАЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ. ПОСЛЕ ЕДИН БОЛЕН,ВИНКЕЛА СЪС,, ПРИЦЕПА С ОТКРАДНАТИТЕ ВИНКЕЛИ ,, ВОЙВОДАТА С ДОСИЕТО . А! И ЦЕЦО -ШОФЬОРЪТ ОТ ДС-то . Ще припява и Антон ,,Шайка ,,та ,Може и Янето . С една дума - психодиспансер !

25

Анонимен

преди 7 години

Да уточнява кой предава. Вярно шеф на фирма с протекцията на завряния зет си е друго, за разлика от 30 сребърника и пост!

24

MoX

преди 7 години

До АнонименГЕРБ е добра организация само за членовете и. Тези, които ползват услугите им обаче хич не са на сметка. А това е народа.

23

Хитър Петър

преди 7 години

Кога са искали БСП промяна? Те искат подмяна и измяна, за да са на власт, а не да променят политиката си. Тази партия няма да промени нищо, ако е във властта, запазва си същата консервативност да краде, *** и да управлява с ДПС. Сега ГЕРБ е по-малкото зло, защото не допуска ДПС на власт, но това не е решение, трябва да се търси друга партия, която да замени ГЕРБ, защото ГЕРБ са абсолютни крадци, мошеници и предатели на националните интереси. Отнася се и за патриотите, които ще продадоха.

22

Жалки комуняги

преди 7 години

Пак патос и п...въздух опд налягане. Вече никой не ги слуша тия глупости.

21

Анонимен

преди 7 години

На лявата политика,къде са им децата :)?

20

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВерно е , че по крадене Боко е първенец.ФАКТ.

19

Гробаря

преди 7 години

Откога Председател на парламента е нарицателно и неприятно място? Това е третият пост по престиж и власт в България. Омбусмана е техен, втора партия, таз другарка какво иска, че орева виртуалното пространство. С Болния ще карат влака!

18

ГЕРБ(к)

преди 7 години

Боката, щото продължава да го страхува Каката, Поръчва на Цецо да клевети.Мъж, кат г.в.но в дъж.

17

Анонимен

преди 7 години

Тази не се продава за 30 сребърника, но за 47% от Булгартабак - може. БСП е вредна за България, колкото по-скоро се забрани, толкова по-бързо страната ще тръгне напред. Особено с тая злобна, крадлива и лъжлива лидерка БСп няма шансове

16

загубенячка

преди 7 години

Грозното лице на Партията предатели на България.Яд я е защото и на Руснаците им писна от такива ***.Те искат да подлеят тайно, пък тази ги издава.

15

комунисти безподобни

преди 7 години

спрете се, безбожници! срам немате и на Разпети петък!

14

Страндата

преди 7 години

Не са се продали за 30 сребърника а за милиони. Не ги подценявай патриотите. Те знаят как да се продават. Това им е първото и последното участие в управлението , затова искат да е сигурно краденето.