14

Анонимен

преди 7 години

Всички го разбират само нашите политици не. Какво още трябва да стане за да се разбере че ЕС е изпята песен. Връщането назад обаче ще е проблем за много страни. Можем да го решим с две дами които да се разкрачат между запада и Русия, кои сетете се. Едната не отказва а другата е приятелка на всички премиери и посланици.

13

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е номер 1!

12

Ян Бибиян

преди 7 години

На тая кака паметник трябва да й издигнат. Осъзнава накъде е тръгнала родината й. От красива страна към гето и атентати.

11

Анонимен

преди 7 години

ФРЕНСКИЯ ВОЛЕН ИЗГЛЕЖДА ПО-МЪЖКИ ОТ ТУКАШНИЯ

10

мда

преди 7 години

Всеки имал възможност да си "покаже носа " малко навън знае преимуществата на това да имаш свободен достъп навсякъде. Само задръстени хора вярват на популиски глупости като тези. Дори англичаните се насочват към Европа и искат да си изкарват паспорти за ЕС преди истинския БРЕКЗИТ...

9

Агджата

преди 7 години

До БЪЛГАРИНТи ли си единствения, който още не е разбрал, че президента няма никакви правомощия освен да чете на Нова година и парада на 6-ти Май.Спри да гледаш ТВ атака, може и да помогне :))))))))))))))))))))))))))))) Едва ли!!!

8

БЪЛГАРИН

преди 7 години

ВРЕМЕ Е И НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ ДА ПРЕРАЗГЛЕДА ДОГОВОРИТЕ С ЕС И НАТО И АКО НЕ ЗАЩИЩАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ДА ГИ АНУЛИРА---НЕКА СИ УДЪРЖИ НА МЪЖКАТА СИ КЛЕТВА КАТО Я СПАЗИ----ЗАКЛЕВАМ СЕ ДА СЛУЖА НА НАРОДА И ЗАЩИТАВАМ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА---Е НЕКА СЕГА БЛОКИРА СЕТА---УБИЕЦА НА РОДНОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ И ЖИВОТНОВЪДСТВО ЩЕ ИМА ЛИ ТАЗИ КАПКА СМЕЛОСТ

7

Хм

преди 7 години

Е точно затова няма да спечели изборите!Всеобщо правило е,ако нещо(в случая ЕС),създава проблеми,то първо се прави опит за ремонт и модернизация,пригаждане към изменените условия и чак при неуспех-се ликвидира.ЕС е прекалено ценен,за да се постъпи с него като с китайски продукт-изхвърляне,ако вече не върши работа.Изобщо,време е да се изоставят емоциите и да се действа по целесъобразност!Европейската цивилизация е под заплаха,а се занимаваме с глупости!

6

А Н Т И

преди 7 години

Ако го няма ЕС, хитрите гърци от кого ще вземат пари ?!

5

Марин Новоизлюпен

преди 7 години

Време е ЕС да приключи с тези рубладжии-" националисти". Да му ги пращат на Путин и той да ги заселва по необятната руска земя.

4

Анонимен

преди 7 години

То затова Путин толкова лесно контролира подопечните си. Заради IQто.

3

анонимен

преди 7 години

де гол навремето изкара франция от нато сега марин да я изкара и от ес и сетаи след това сме ние бьлгария от 1878 винаги на грешната страна и последицитеги знаем

2

Анонимен

преди 7 години

Путин ще и издаде руски паспорт. Да пита обаче Депардьо защо приключи толкова бързо с Русия.

1

Зозо

преди 7 години

Един призрак броди из Европа, призракът на Популизма.