20

Анонимен

преди 7 години

Това ако стане,повечвто работодателчета,ще се гръмнат:)

19

Некъв кестен

преди 7 години

До АнонименСредната не могат да я вдигат освен по административен път и то пак не е съвсем възможно. Те заради това да не се правят на много отворени, щото откровено им е извън правомощията.

18

Анонимен

преди 7 години

Гербаджиите бяха 8 години на власт и не мръднаха един метър заплатитеДобре че изборите са скоро да ги изринем, както направиха Софиянците от Младост!

17

Ми не щъ увеличение

преди 7 години

Вие свалете цената на тока. На билетчето. На парното. На такса смет - на човек. На водата.Направете безплатно здравеопазване, като вляза в болница да не доплащам, щот сеа си плащам осигуровката. Премахнете пръстовия отпечатък. Върнете в хазната 20 милиарда. Построите Ю. поток и Белене. Махнете емигрантите. Махнете постановление 208.Да възстановите вредите, които нанесохте на БГ на 8 год. управление. Ама сега - веднага. Другото "тате шти купи колело, ама не сеа".Ниви щъ, ни меда, нито отроват

16

Васо

преди 7 години

Всички партии посткомунистически и ченгесарски подкараха предизборно с червен популизъм. Минималните пенсии, та минималните пенсии, минималните заплати та минималните заплати. А къде ви е справедливостта и икономическата логика бре. Както сте я подкарали минималната пенсия ще се изравни с максималната. Изравнете пенсионните вноски тогава. Иначе си е чист комунизъм. И за коя част от икономиката ще е минималната заплата от 660лв. За държавните служители или за частния бизнес.

15

Анонимен

преди 7 години

Гробарите 7 години управляваха България. Цялата власт беше в ръцете им. Какво им пречеше да вдигнат минималната и средната заплати? Но по-лесно е да лъжеш матряла с обещания, за да спечелиш пореден мандат за нови кражби.

14

Анонимен

преди 7 години

Предизборни обещания пак:-)Защо в България е свикнал всеки да прибира, независимо дали е държавна или частна служба?! Не, че в другите нации няма, но поне се прави и нещо и за народа, доката в България...

13

Един от Северозапада

преди 7 години

Има ли още наивници, да вярват на каквото и да е, казано от Герб? На мен лично, управлението на Болисов, незнайно защо, ми напомня управлението на Брежнев, наречено по-късно "блатото на застоя". През това време се прави всичко друго, но не и неща, в полза на народа. Да, магистрали, да, метро, да, зала, и какво от това, с какво се вдигна стандарта на живот? Къде са тълпите от инвеститори? Колко струва билетчето вече за софийския транспорт, колко окрадоха от асфалта и другите концесии?

12

Обещавахте да

преди 7 години

вкарате крадците в затвора, ама заиграхте с тях. Накарахте хора да се палят от отчаяние, а сега и да са ви реалистични разчетите, кой ще ви вярва? На вас и другата фракция *** от бсп могат да вярват само увредени мозъци. Реалистичното е Винету да вземе още един милиард, ако остане на власт, а бедните съвсем реално да го издухат отново.

11

ivo.kolev.357

преди 7 години

Prepisaha doslovno programata na NFSB I obedinenite patroitiTova go napraviha I ot BSP.GERB,BSP I turskite partii sa vredni za Bulgaria.

10

АТАКИСТ

преди 7 години

Тази отре.пка на снимката е за пандиза заради предизборна циничност!

9

Анонимен

преди 7 години

А 16 милиарда как може бе Мушмула

8

Анонимен

преди 7 години

Само пълен *** може да се върже на тези крадливи демогози! Имаха цялата власт,но освен своите доходи и джипове за милиони да си разкарват дебелите *** по ловните стопаства друго не поискаха да направят!

7

Анонимен

преди 7 години

Горанов, ти стана по-нагъл лъжлив *** и от господарят ти, бе!

6

Един от Северозапада

преди 7 години

Кой рева като бит гей, щом станеше дума за вдигане на каквито и да са доходи?Не беше ли този? Както е казал народът-"Вързан-и д-*** дава, но отвържат ри го-две иска!".Опичайте си акъла на изборите, защото още на другия ден ги хваща по традиция амнезията...И всичко си върви по старо му.Вдигат се само цените.

5

Анонимен

преди 7 години

Напълно постижимо е, но разните му бизнесмени ще почнат да протестират, защото не им се дават пари. Така, че по-вероятно е за 4 години управление да стане 500 лева.

4

Пешо*

преди 7 години

По принцип, ако не се краде от фондове, бюджет, ромски пари и пр.,ще има достатъчно пари да тече уиски от чешмите. Но ние сме разбран народ, не като румънците, и знаем, че няма как да се спре да се краде.

3

Greda

преди 7 години

Hubavite zdravi bg darveni besilki izglajdat vsichki problemi. Da izgladim bg problemi predi 3 mart.

2

Анонимен

преди 7 години

Точно допреди два месеца същия тоз пич твърдеше, че няма как да стане. За раздвоение на личността ли говорим, или за *** популизъм?

1

:)

преди 7 години

хаххахахахха, гейбърите мн реват, комунистите все реват, реформаторите- гладни кучета също, мен ако ме питате всички са ***...