23

Анонимен

преди 7 години

И аз искам такова меню, но на мен не ми се полагало защото съм "богат" пенсионер с "цели" 213 лева пенсия, а не "нещастен бежанец" навлякъл се незаконно в България.

22

Българин

преди 7 години

Браво. Нека папкат бежанчетата. Да имат сили да работят един ден.

21

Анонимен

преди 7 години

Менюто на пенсионера - хляб със зъби! Не ви ли е срам?!

20

Анонимен

преди 7 години

До ЗападноевропеецКато избухне война тогава ще му мисля.А тия като живееха с по 4000-500 хиляди долара без да работят заради скъпият петрол а тук бяхме стотинкари през 89-96г какво направиха за нас? Нещо некой да е дошъл от тия *** да ти помага?Да ти купи кола да ти помогне с ипотеката за жилището ?Като им спря хранилката като *** се разтичаха да играят театри.И бабичките се връзват.Ама те на робинята Изаура се събираха на групички да плачат като се замисли човек хорската глупост е 8.

19

А Н Т И

преди 7 години

Мила Родиноти си земен Рай.Демократичен,то се знай...

18

не е за смЕх

преди 7 години

До 13 нЕкъФ си европеецНие и без война сме в трета глуха пенсионерите и хората по селата и малките градчета са по зле и от бежанци ,но за тях няма лапане и то точно заради такива $оро$оидчета като теб

17

Анонимен

преди 7 години

Най-страшното е, че в България има диаспора от журналисти, правозащитници и политици, които открито защитават каузата на терористите от "Фатех ал Шам" и "Нур Ал Дин Ал Зинки".Писна ми от български предатели, които разпространяват любов към тероризма!

16

Работещ

преди 7 години

С жената и двамата работим, сина е ученик. Ядем телешко и риба - не повече от веднъж месечно, банани - само когато са на промоция, пресни зеленчуци купихме за празниците. Започваме да учиме някакъв език арабски или пущу и ставаме бежанци....

15

Хайлазин

преди 7 години

Бедните български пенсионери, дето всеки ден хвърлят пари на "Ало измамници"... Ай cиктиp и на тях!

14

Анонимен

преди 7 години

Ами затова идват тук, защото такива условия нямат и ИД. Особенно като Путин им секна петролния бизнес. Сигурно там разпространяват флаери с реклама за България.

13

Менюто на пенсионера

преди 7 години

Менюто на средностатистическият български пенсионер попринцип е:Закуска : френски кроасани с белгийски шоколад , плодове и кафеОбяд : Обикновено се консумира телешки стек медиум с чаша френско вино и шоколадово суфле за десерт, но по-бедните пенсионери се примиряват със свинска пържолчица с българско винце и бисквитена тортаДесерт : Никой не готви у тях , а се ходи на ресторант

12

смЕх

преди 7 години

Хора и свинско да им дадат и него ще изплюскат ядат всичко само се правят на вЕрващи. Важното е за тях да има лапане и някакви пари на ръка ,а за нашите пенсионери към които рано или късно всеки от нас ще се присъедини кучета ги яли . На тиквата не му пука за българите ,а за тези за които му наредят началниците.

11

Анонимен

преди 7 години

Боже, Боже! А кога за последно бабите и дядовците с 200 лева пенсии са виждали такова изобилие от храна? Че месо, че плодове, че зеленчуци...

10

Bond

преди 7 години

Как не ви е срам на Ивановден да пускате статии за мигранти и с какви благинки се хранят, а наш'те пенсионери гладуват като кучетата?Сopoсидна пропаганда!

9

Западноевропеец

преди 7 години

Завистливите хорица пак се изказаха! Наистина ли искате и в България да избухне някоя война и вие да сте бежанци? Ще ви видя дали тогава ще сте доволни, че са ви натикали в някой лагер, пък било и то с качествена храна!!!

8

Шопо

преди 7 години

Е ,па они затова лудеят-много калории им дават ...Намалете им порциона та да замязат на изпостняци...

7

Анонимен

преди 7 години

Даите ум по една ракия и лежане бре

6

Анонимен

преди 7 години

Все неща,за които българският пенсионер само е чувал,а децата в детските градини не са и виждали.Там две филийки хляб-между тях лютеница с марихуана и мало сиренце като за миши капан.Толкова.Народе....доволен ли си???

5

Анонимен

преди 7 години

Що не изчислят с какво се храни нашия пенсионер, като освен за храна плаща лекарства, ток, вода, телефон, данъци, транспорт и др. И това с пенсия около 300 лева. Не е ли много провокираща тази статия?Значи цялата страна се е ангажирала да помага на тези навлеци, а за собствените си родители, никаква грижа.

4

Нас

преди 7 години

И баба на село така , и нея така я обгрижват !!! О неразумни !!!24307