170

Анонимен

преди 7 години

Голямата питанка е: Кога?

169

уф..

преди 7 години

Трифонов, само "шумиш"!Искаш да си прокараш някаква ВЪРТОГЛАВА партия,нямаш професия, вече пеенето пари не дава- реши да получаваш пари я като "партиец",я като депутат и да бъдеш ДЕЖУРНИЯТ СЪРДИТ МЪЖ!?Помня те така от 1991.А с какво се занимава преди 1989?Или си бил ученик? Имам млади хора около себе си, не всичко им харесва( КЪДЕ ли е идеално?),но са учили, работят здраво и не помислят за "партийка"!А биха били прекрасни депутати, защото са умни, но не ги влекат партийте,нито ХАМЕЛЕОНСТВАНЕТО

168

pinko

преди 7 години

До Асен и Виктор: Ало, "евроатлантиците", ще ви призная ако ми разтълкувате какво значи фразата "евроатлантически ценности". Ако бях журналист само този въпрос щях да задада на Тетка Цачева и да приключа интервюто... Европа и НАТО се разпадат между другото, но ние както обикновено сме поизостанали. Същата работа като със Шенген - то шенгенското споразумение е напът да бъде отменено, но ние се тикаме да сме в шенген.... ХАХАХАХАХАХАХАХ

167

ШВЕЙЦАРЕЦ

преди 7 години

В ШВЕЙЦАРИЯ ПРАВЯТ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВСИЧКО - ОТ ТРОТОАРА ПРЕД БЛОКА ДО НАЦИОНАЛНИ ПОЛИТИКИ. ПОСТОЯННО ЕЙ! М А Л О У М Н И Ц И !

166

Анонимен

преди 7 години

Не гласувах изобщо в референдума, защото вярвам че това е огромна глупост. Но не по-марка е глупостта да се стремиш да спечелиш един мач служебно, в случая чрез невалидни бюлетини. Дори и аз разбрах още през избарния ден, че имаше много жалби за липстващи пликове в секциите, включителни и в чужбина. като си виновен с лоша организация- си сърбаш попарата! Например с тази си глупост БХ загуби поне 1 глас за баба Цола- моя!

165

Швейцарец

преди 7 години

Говорите за Щатите че имало 150 референдума. А в Швейцария РЕФЕРЕНДУМИТЕ СА ПОСТОЯННО НА РЕГИОНАЛНО НИВО. ТАМ ДОРИ ЗА ТРОТОАРА НА ЦЕНТЪРА СЕ ПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ. Ей ***!

164

Анонимен

преди 7 години

невалиден референдум = невалиден президент. а външният министър да обяснява на чужденците, че няма президент заради едни пликове.:)

163

Анонимен

преди 7 години

Матриала лош бе ! Спи и сънува демокрацията на Бойко. Бойко ако не го окаушат ще изчезне в чужбина. А М Е Р И К А аааа!

162

TheProducer

преди 7 години

До АсенОще един. Ей, сменяйте поне фразите, бре некадърници платени. Едно и също дрънкате. Сиурно цецо ви спуска такива заучени простотии, няма кой друг да е толкова неадекватен. И се заеми с продуктивна работа - да носиш нещо на икономиката, мързеливци. Смешници.

161

Свищов

преди 7 години

Стига с тоя Слави Трифонов! Светът не се върти около него! Като цяло съм против всички референдуми. Не може куцо,кьораво и сакато да решава как ще живея Аз и моето Семейство!Стига вече!

160

попринцип

преди 7 години

*** т еама коя партия събра три и половина милиона?И няма да се чуе гласа на тези хора.А ще ни управлява някой с един милион максимум?

159

Razbirach

преди 7 години

The only thing we need is:NEW WORLD ORDER

158

Анонимен

преди 7 години

ЗАКОН ЗА ПРЯКО УЧАСТИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ В ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ И МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕЧл. 20. (1) След приключване на гласуването секционната комисия отчита резултатите и съставя протокол, в който се посочват:....5. броят на гласувалите гласоподаватели според подписите в избирателния списък;6. броят на гласувалите според намерените в кутията пликове;Я да видим сега кое е по-важно: подпис на гласоподавател в списъка или намерен плик?Референдума е успешен и задължителен!

157

Анонимен

преди 7 години

В Германия получават 50евроцента на глас, а нашите байганьовци алчни и прости ще взимат 12 лева!? Защо? Защото са много кадърни, културни, честни, работливи, достойни, родолюбиви? Умряха от страх тези *репки да не би да успее референдумът. Явно всичко беше нарочно в секциите! А гласуването в чужбина беше такъв хаос и хиляди не успяха да дадат вота си.

156

Хермес

преди 7 години

Не че харесвам Слави /не го!/, ама референдумите са от полза за окастряне на политическото дърво. И Слави, вместо да прави Кански усилия за година-две да прокарва 1-2 закона, които ония, 240 дебелогъзи чичковци приемат за 15 мин с мазно пръсче на бутон /между две операции на банкното-броячната им машина/ то единственото му ефективно и правилно движение е - партия /негова или на нялой от екипа му/ и с нея да влезе в парламента и да им размъти водата. За тая партия ще гласуват от 30 до 40%.

155

Асен

преди 7 години

Най-после с г-н Плевнелиев, ние иамхме достоен президент! Сега е момента да изберем г-жа Цачева! Евроатлантическото бъдеще на България трябва да бъде отстоявано! ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ и нищо друго! Слави иска да подмени дневния ред със смешния си референдум! Герб казаха, че това няма да помогне на България и аз съм съгласен! На България може да помогне единствено евроатлантизма! Г-жа Цачева се бори за евроатлантизъм и затова аз я подкрепям! Не на референдума, не на ПОПУЛИЗМА! Долу Радев!!!

154

TheProducer

преди 7 години

До RazbirachКато начало започни да пишеш на кирилица. 11 лева субсидия да взимат от теб, вместо в образованието на затъпялата нация - как ти се струва, бре акъле?

153

Анонимен

преди 7 години

Пътувах 34 километра да гласувам за референдума. Пликове не ни предложиха. Какво да ви кажа....?Когато не помагат думи, идват на помощ куршуми. Трета алтернатива няма. ДОЛУ ГЕРБ ! Мръсни крадци! Съд за всички !

152

Спеца

преди 7 години

Бог наказва суетните и фукльовците!Вместо кротко да си изчака резултатите , нашия синковец започна със звучни заклинания и речи подходящи за партийни секретари да громи "политическата класа"в Шоуто , с песни и танци да празнува личната си победа !Най - фрапиращото е , че и самия Слави се вижда вече като партиен лидер !Хем ги плюе , хем се домогва до положението им!За какво ти е това бе Славчо , очевадно е че не ни ги разбираш нещата и *** и Пульо те водят за носа!/*** -Сиромахов , Пульо ....

151

ТОТО

преди 7 години

Независимо дали харесвате въпросите за референдума или Слави или не, в момента това, което прави ЦИК е подигравка с целия народ!Един вид ни казват, дали ще гласувате, или не, няма значение, ние заплатките ще си вземем, рушветите също, а ще обявим каквото са ни наредили отгоре....