92

Анонимен

преди 7 години

От Съединението да днес Русия винаги е била враг на България. Но още по-зловещи врагове са русофилите. Те са направили хиляди предателства и са избили повече българи отколкото са загинали в световните войни.

91

Анонимен

преди 7 години

какво се палите тук в бг само пари да имаш всичко ще си купиш то със закон е разрешено какво толкова се вайкате, ама за това което вече е продадено не се вайкате

90

анонимен

преди 7 години

смях във залата,защо се засягате от това,че някой ви казва истината,300,000 руснаци имат недвижими имоти във държава наречена българия и два пъти повече им идват на гости,като махнем *** и турците,българите са най малко.

89

Анонимен

преди 7 години

Много шум за нищо. Че за какво й е на Русия България ?Та нали Путин ако пръдне, България ще изчезне.

88

Боко Тиквата

преди 7 години

Продавам България, цена 160 милиона евро, годна за арабизиране, за контакти и повече информация се свържете с мен.

87

прав беше бай Тошо

преди 7 години

Може да решава тоз, който има пари.Щом нямаш пари, какво ще решиш ти, бе?!Ти нямаш право да решаваш.

86

Анонимен

преди 7 години

Ако си бяхме построили..... С какво ще си го построиш бре, ***. Те пари за 1 реактор едвам събраха със заеми, той "ако си бяхме построили".

85

Анонимен

преди 7 години

За Толстой знае целият цивилизован свят. А кой е чувал за Боко Тиквата прочел една книжка и за Цецо Пъпеша, непрочел и толкова.

84

турк

преди 7 години

И бойко и владимир искат да са авери с Раджеб! Факт!Тюркие ще ги помири!

83

Анонимен

преди 7 години

Кой нарече ББ "чудовищно неграмотен"?! "Белене" ту е "гьол", ту "проект на живота МУ";Вместо ЮП, хъб-че замисля;Искал да възобнови и "Бургас - Александруполис" - България е поискала да не се ликвидира проекта.Какво стана с гордо спрените проекти?!Да се гърчи сега и да плаща греховете си!

82

Су 34

преди 7 години

Няма нужда Россия да купува България, защото ние с русите сме една нация, говорим един език и имаме една религия. Ние сме една държава!

81

Анонимен

преди 7 години

Няма по голям продажник от това нещо което в момента е премиер на България.Той удобно забравя че неговият кумир и учител Т . Живков и българските комунисти сами предложиха България на руснаците. От 25 години държавата се управлява от комунисти,мутри, ДС и КГБ, и по всичко си личи , че отново са готови да я продадат.А такива държавници като Стамболов, царете Борис, Симеон, Иван Асен са много високо от днешните продажници начело с мутрата които съсипват държавата.

80

Анонимен

преди 7 години

турция се намесва във вътрешните и външните работи на Р България. Резултатът е влошаване на отношенията с Русия. Но когато Кюрдистан приеме новата си конституция тези проблеми ще отпаднат завинаги.

79

Анонимен

преди 7 години

До БългаринаРуските лакеи се наричат русофили, а те не са българи!

78

Анонимен

преди 7 години

ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ОНЗИ ДЕН ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ ЗА 150 МИЛИОНА И ЩЕ Я ПРЕЗАСЕЛВА С АФРИКАНЦИ И АРАБИ, ЧИЯТО ИЗДРЪЖКА ЩЕ СЕ ПЛАЩА ОТ НАШИЯТ ДЖОБ, НЯМА ПРАВО ДА ОБЯСНЯВА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА.

77

водка PUTINKA

преди 7 години

Не разклащай преди употреба.

76

хъш

преди 7 години

Аз предлагам Р. Овч. да плати масрафа понеже той поръча тая музика едно време. Къде е това продажно *** да го видим сега .... да го дадем на руснаците директно и да се приключва. Защо това чудо на комунизма е още на свобода бе Борисов ?

75

ауу

преди 7 години

Много шум за нищо за какво и е на Русия България!?

74

турк

преди 7 години

1300 резил!

73

Анонимен

преди 7 години

А хората хвърлят от балконите като букети и други ги събират,поне от ония да ги вземат и отчетат като допълнителни,щом е паднал доброволно букета то е за награда щом и след апаша не идва адаша значи с добри намерения са дадени букети за добри намерения,що е паднал и пропаднал като ненамерен пакета в повечето случаи,значи онези не са добри хора а думат добри намерения от тях да ги съберат и за добрите думи да ги употребят,сякаш ще има съгласни заради тез пари,а те парите дадени не са малка бройка