43

до глупко

преди 7 години

проблема с хазарта е глобален и не сме ние първа страна по-пристрастеност. Айде моляте успокой се.Доста назад в класацията сме.

42

ДО 53

преди 7 години

А другите професии-лекарите, които си съсипват младостта-нямат 1 свободна минута-и докато следват, и докато работят, а миньорите-които живи са се погребали, а учителите-които робуват на децата ви по 40г, а работниците в заводите-които не знаят какво е лично щастие, а шофьори на автобуси-които ежедневно носят отговорност за живота на стотици човека. Другите втора категория ли са,че работят до дълбок старост. Освен това гимнастичките си поделят вече 228 000, а сега и това . Прекалено е! Гнусно е

41

Анонимен

преди 7 години

БРАВО БЕ!ЗАРАДИ НЯКАКВО СИ КЪЛЧЕНЕ И ФРЪЦКАНЕ 1000 ЛЕВА В МЛАДЕЖКА ВЪЗРАСТ!А НИЕ ДЕТО СЕ КЪЛЧИМ НА РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ДО 70 ГОДИНИ..ПЪК ДОТОГАВА МАЙ НЯМА ДА ИМА ПЕНСИШ ЩОТО ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ СА ОШУШКАНИ ОТ ТАКИВА..РАЗНИ МИЛИЦИОНЕРИ И ДЪРЖАВНИ ТЪРТЕИ!

40

Анонимен

преди 7 години

Ami za miniorite , koito kopaeha chernoto zlato po minite 30-40 godini pod zemiata?

39

Пурко

преди 7 години

За всички който май не са разбрали......тези 500? са по закон приет от правителството на царя......сиреч има няма 20г.така че за какви професори,доценти,и пр.говорим

38

глупко

преди 7 години

не мога да повярвам що за завистливи и тесногръди хора има. потресаващи коментари. тези деца са си съсипали здравето и детсвото за да донесат радост и гордост на България, да и развеят байряка и да се чуе химна, обаче *** не я разбира тая радост! На него радост му носи да гледа как други дребни селяндурски души разправят че вече са големци и търкааа билети и пълни гушата на оная с.вин.я и говори глупости. ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА!

37

Пурко

преди 7 години

Одеса......много злоба бе брат.Успех във живота им пожелай,81 медала да донесли на държавата,която все пак е помислила за тях.....браво....та ти колко медала казваш че имаш.........

36

до 47

преди 7 години

С какво са го заслужили? Учен като стане доктор на науките не получава 1 стотинка премия. Лекар, спасяващ животи трябва да работи до 65г, обикновено работят до 70г. Без гимнастичките държавата може, без лекари не можге.

35

до 38

преди 7 години

Има такава премия-накуп. Поделят си огромната сума от 228 000 лв, според 24 часа.

34

Че

преди 7 години

До Анонимен 2Това е чудесно, другари!СоциализЪма е жив и здрав у нас!А вие...бачкайте на червените барони до гроб, РОБИ на труда!---------По-точното е - РОБИ НА "СВОБОДАТА !"

33

aa1830

преди 7 години

Заслужили са си го, даже повече от това! Да са живи и здрави!

32

Анонимен

преди 7 години

Добре де, нали има и огромна сума, която се изплаща накуп-като премия. Това с пенсията е безобразие-и премия, и пожизнена пенсия. Няма срамна работа. Могат да работят в някой шивашки цех. Пенсия-срещу внесени осигуровки,в продължение на 40г-както важи за другите професии.

31

до агент Василев

преди 7 години

В бюджета на републиката няма перо приходи от професионалния спорт.Разходи има. На мен нито Стоичков ми е нужен, нито шебеците гимнастици.Нужен е здрав и работоспособен народ. Парите от ТоТо-то са държавни, следва да се използват за цели на държавата.А тези спортисти да си ги издържат проф. дружества където тренират.Стара комунистическа традиция е да се създават хрантутници, на държавата разбира се.

30

Нед

преди 7 години

Абе папуняци 26г демокрация ,продадоха , разграбиха , окрадоха държавата, вие вместо на тях да скачате сте тръгнали срещу момичета дето са си дали най -хубавите години от живота затова да се гордеете ,че сте българи.Значи за тия дето крадоха милиарди не се сещате ,ама за дреболия се хващате веднага.Ей дребнави , завистливи ,жлъчни хора сте.Още 26г да ви крадат , малко ще ви е , овце сте бе , овце!

29

Край

преди 7 години

40 годишни гимнастички е по малко абсурдно от 20 годишни пенсионерки.

28

Анонимен

преди 7 години

По-добре някаква сума накуп, за да си подхванат някакъв бизнес момичетата, след като спрат да спортуват. Това, ако бях аз, щеше да ми е унизително да ми дават пенсия, а да съм само на 20 г. здрав и прав.

27

край

преди 7 години

парите от Спорт-тотото трябва да отиват за спорта. Спорта е игра и здраве. Професионалния "спорт" не е игра а бизнес прави се не за забавление и здраве на спортуващия а за зрелище на народа и пари на "спортуващия". Точно обратното - здравето на спортуващия професионално се уврежда. Парите от ТОТО то трябва да отиват за спорта а не за професионалния "спорт".

26

Анонимен

преди 7 години

Който играе тото трябва да го знае това.И без това оборота на тото е колосален.

25

до 19

преди 7 години

До крайЙовчев има световен рекорд по участия, той да не ти е стандарт. Не е нормално да си работил кажи речи 15 години, повечето от които не си получил на практика 1 лев и накрая държавата да те зареже. 700 хиляди лева за медал е напълно нормална сума, особено когато се има предвид, че идва от институция, която специално само с това се занимава - да финансира спортисти, а не да ги оставя на 20 години на произвола на съдбата. Пък ти си мисли, че може да има 40 годишни гимнастички...

24

номер 2

преди 7 години

Това е безобразие! Хората трябва да станат 65-годишни, да работят по 40 години да изкарат някаква пенсия, а тия 20-годишни пикли ще получават пенсия!? Да им дадат еднократни награди примерно по 10000 евро и да продължават да работят! Не само гимнастиката е работа. Ако имат образование могат да работят по специалността си, а ако нямат, работа има всякаква, пък и каквито са хубавелки...