113

Анонимен

преди 7 години

пЛЕВЛИО гей мазен дано хубаво да не видиш в живота гад *** по бързо да идват изборите , че не знам вече къв е тоя жена маскиран като мъж

112

Анонимен

преди 7 години

Какъв ЦИРК !ГЕРБ официално гласуват за референдума, но на уше нареждат на прецедента да пита КС, който е все от верни стари кадри, И определя въпросите за противоконституционни :)))Наистина голям цирк, те просто ни се подиграват, ТОВА Е !

111

Анонимен

преди 7 години

Една девойка по скат преди дни го каза много точно кому е нужно 240 депутати на страна като БГ половината не идват на работа , другата половина не знаят какво правят там , а другата половина НАРОДА НЕ ГИ ПОЗНАВА

110

t-rex

преди 7 години

До Запознат!Абсолютно подкрепям мнението Ви! Но според точно задължителното гласуване е единственото което би променило нещо в положително посока и донякъде мажоритарното гласуване. Електронното гласуване така или иначе вече е гласувано и все някога ще се случи и без референдума така, че плюнките по тая точка целят друго. А останалите въпроси все едно Волен Сидеров го е писал!

109

Анонимен

преди 7 години

Онова подобие на президент трябва незабавно да бъде свален и да бъде съден за държавна измяна и да се изземе цялото му имущество. Време народа да се дигне, стига са ни правили на ***, стига мижитурки, стига корупция, долу предателите!!!

108

до Т-REX

преди 7 години

До t-rexНАПРАВИ СИ СПРАВКА ЗА РЕФЕРЕНДУМИТЕ В ШВЕЙЦАРИЯ.ТАМ МИСЛЯ,ЧЕ ИМА ДЕМОКРАЦИЯ,ТАМ ИМАШЕ РЕФЕРЕНДУМ И ЗА МИНИМАЛЕН БАЗОВ ДОХОД.КОЛКОТО ДО ЗАПЛАТАТА ВСЕКИ САМ СИ Я ЗАРАБОТВА,А ДАНЪЦИТЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СА ПО ВИСОКИ!

107

Анонимен

преди 7 години

до 113 А на теб не ти ли омръзна да си толкова про.ст? Кога е казвал, че ще влиза в политиката Дългия, че да е и казвал че ще увеличава пенсии и заплати?

106

ГЕРБ

преди 7 години

Пак ще спечелим изборите, защото строим всеки ден, обновяваме и изграждаме.Бойко е сред хората.А Сергей в Швейцария, що не отиде в Русия, а ?Доган се шири в сараите си.Само Бойко работи, но вие пак си оставате слепи и глухи.

105

Запознат!

преди 7 години

Въпросите за броя на депутатите и за полицейските началници Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО, ЧЕ СА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ за всеки, които си е направил труда да прочете конституцията на България! Обаче въпроса за електронното гласуване ИЗОБЩО НЕ СХВАЩАМ ЗАЩО ЩЕ Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН! По-скоро въпроса за задължителното гласуване БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН, защото в конституцията съвсем ясно и категорично е записано, че участието на всеки гражданин в избори и референдуми Е ПРАВО, А НЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ!

104

Анонимен

преди 7 години

На Слави Трифонов не му ли омръзна да лъжже и да губи?!Толкова е изостанал, че няма накъде.Като всички комунисти е - обещава, но не казва от къде ще вземе парите да плаща големи заплати и пенсии.Но той не е виновен сам, а и другите дето са с него!

103

Анонимен

преди 7 години

109 не видими коментара:)

102

Димитров

преди 7 години

Държавната власт за пореден път се изплю в лицето на народа.И сега е редно да се защитим от тази недемократична власт.Да изразим недоволството си с протест.

101

Да живее Революцията!

100

Полчо

преди 7 години

родителите си? Замислете се и си отговорете честно!Защото всички политици преди да станат такива и те са били "някакви други", а и не забравяйте, че утре може някой от Вас да стане депутат и когато се види в пари и власт да забрави всичко това, което е писал или казал против тях! Такива примери, колкото искате!Замислете се как живеете и какви ценности имате, и само ако има повече осъзнати хора може да има промяна!

99

Анонимен

преди 7 години

Слави е един жаллък продажникк.Само мноого тъъпи хора могат да му повярват.

98

t-rex

преди 7 години

До ЕДИН ОТ 700000-ТЕОт далече ти личи че няма опасност да умреш от свръх интелигентност затова ще ти го обясня като на дете: Конституционния съд пази конституцията! Не може да се пита народа за всичко най-малко защото половината от гласуващите нямат и средно. Подкрепям референдума с две ръце, но ако утре Волен внесе подписка за референдум с въпроса искате ли да ви направя заплатата 10 000 лв, а данъците да са 1% повечето като тебе ще се наредят и по два пъти да гласуват. После кво прайм?!!?!??

97

БЪЛГАРИН

преди 7 години

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ КАКВО Е ТОТАЛИТАРНА ДЕМОКРАЦИЯ И ИМА ЛИ ТЯ ПОЧВА У НАС/РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ/

96

fsd

преди 7 години

Подигравка от всякъде. Дано не стане някоя беля.

95

Анонимен

преди 7 години

Някой ще има голям рейтинг довечера.Нека всички честни 700 хил българи, които се подписахме в петицията на Слави Трифонов да не се отказваме, а да се обедним около него докато не изхвърлим крадливата гербераска пасмина.Нека не се отказваме, нека да привлечем и нови хора, нека да продължим докато направим БЪЛГАРИЯ ПО-ЧИСТА !

94

Борко Александров

преди 7 години

Щом КС определя съществуването на противозаконни(противоконституционни) въпроси, то държавата е тоталитарна и би следвало да прати гласувалите 700хил в концентрационен лагер, защото и мисленето им е противозаконно и противоконституционно!