18

Не на ЕС

преди 7 години

Манипулирано изследване ! Толкова , даже и повече проценти са против ЕС и са за излизане!Ако не бяхме влезли в тоя ЕС сега щяхме да имаме икономика , производство , селско стопанство и енергетика!Щяхме да печелим стотици пъти повече пари отколкото сега ни дават за това , че ни съсипаха икономиката!Извинявайте ама те ни затвориха и съсипаха всичко!

17

цоциолог

преди 7 години

Извадката не е представителна за населението на България, а и тези, които искат в ЕС, вече са се преселили в Германия, Франция, Великобритания, Италия, Испания и т.н. Тука са останали само прости, неуки, неграмотни, шведи, полицаи, мутри, батки, николетки и олигарси. Всичко, което не може да се реализира на вън. Нормално е тази *** да не иска в ЕС, защото и ЕС не ги иска.

16

Анонимен

преди 7 години

Спокойно българки, както каза Борисов, накрая ще останем само ние румънците и гърците. Защото другите ще си бият шута.

15

Striker

преди 7 години

Нормално. Младите и образовани хора имат акъл в главата си.

14

Georgi

преди 7 години

Русия води хибридна воина спрямо Европа !!! Във Великобритания засега печели . Във всяка европеиска държава има руски партии на хранилка от кремъл !!! Целта е унищожаването на ЕС и възстановяването на руската окупация !!! Българи бъдете внимателни и горди !!! На никого не дължим нищо . Всичко сме си платили че и в повече !!! Трябва да се оттървем от русия завинаги и да престанем да се поддаваме на хибридни влияния !!!

13

Южен славянин

преди 7 години

Това е нагла лъжа. Над 85% от българите са за членство в Евразийския Съюз на Русия. Само под мъдрото ръководство на Руската Империя, нашето славянско общество ще просперира. С необштните руски ресурси, дори няма нужда да се работи. Ако сме с Русия, тук ще потекат реки от мед и масло.

12

Анонимен

преди 7 години

Ако е било online запитване съгласен съм , а иначе live няма как да е

11

Анонимен

преди 7 години

Най ме кефи като питат 100 човека и после пишат резултатите за цяла България.

10

Анонимен

преди 7 години

Вероятно 61% българи които са в момента в Англия , а 61% в България няма как да се интересуват от Brexit , я отидете в едно село и питайте какво е Brexit

9

Чикън

преди 7 години

Младите искат да останем в ЕС, защото така могат свободно да бягат в чужбина. Колко ли от тези млади планират да останат да живеят в България, където заплатите са 20% от средните в Европа?

8

Анонимен

преди 7 години

"Искаме си Европата! 61% от българите срещу BGexit"Кога мина референдума за BGexit, че явно съм го изтървал?

7

Анонимен

преди 7 години

Гледахте ли клипа на англичанчето където го пуснаха в в Шоуто на Дългия за Брекзит-а??? в понеделник?. Аахаахахаха....и Дългия вика: Ако подобна песен я бях пуснал в моето предаване тия от СЕМ щяха да искат да ме убият едновременно пред НС, Министерски съвет и президенството публично.

6

Анонимен

преди 7 години

Кой вярва на социологическите проучвания?????? Те и за британците казваха, че 60% са за ЕС, ама какво стана накрая? За съжаление нас никой няма да ни пита, защото питат ли ни ще останат доста изненадани от отговора на хората.

5

gtf

преди 7 години

цифри, цифри ..а референдум - кога ? ...после пак ще сте "изненадани". За ЕС ще гласуват партийните калинки и толкова... друг полза от такъв евросъюз - няма

4

Анонимен

преди 7 години

Ей сега Великобритания ще се стресне от мнението на българите и ще преразгледа позицията си. Чуда се кой плаща на разни агенции да проучват общественото мнение, което е без значение.

3

Анонимен

преди 7 години

Ама вие пак ще сте у европата бе шминги като влезем в еврозоната и като приемем еврото и всички стоки и услуги дигнат цените до небесата пак ли ще си я искате ?

2

Анонимен

преди 7 години

Само група лумпенизира-ни путинофили не харесват Европа и България!

1

Анонимен

преди 7 години

Росен Плевнелиев харесва това.