8

make

преди 7 години

драги ми Иван Иванич гениален сте но требе да знаеш и що се случва на таквия кат тебе по нашенските земи

7

Некъф луд

преди 7 години

Ще внасяме *** а не наши сънародници!? Нищо ново под небето. Реформаторите винаги са били предатели и ще си останат такива.

6

Анонимен

преди 7 години

браво, Божо!А зам.-председателят на Народното събрание Иван Иванов питал ли я някой за тъпите си предложения, къв си ти, че да решаваш бе смехурко?! Тъмница за такива като теб

5

Анонимен

преди 7 години

Божо, ами що не отидеш ти на село ами се правиш на директор и то на историческия музей ? Я що села са празни, избери си някое и заминавай !

4

Момо

преди 7 години

А защо има обезлюдени села? Замислихте ли се над това? Като ги напълните с арабели няма да решите проблема, защото те няма да се задържат там. Да не говоря, че и никой няма да ги иска.

3

Анонимен

преди 7 години

И как?! Да ги вържем ли в обезлюдели села?

2

гневен

преди 7 години

"""""""""Да си внесем бежанци, да запълним празните села!"""""""""""...........абе как може такава мисъл изобщо да мине през кратунднлата на някой???????????????

1

Анонимен

преди 7 години

Зам-председателят на Народното събрание веднага да даде пример и да настани 10 бежанци в свободните си спални на огромния си мезонет.Така ще оптимизира разходите за ток и парно, които му плаща държавата. Защото шведските домакини останаха учудени как г-н зам-председателя обитава такова огромно жилище.