60

Тинев

преди 8 години

Ха-ха-ха-ха-ха.......................... Иииииииииииииииии .............ПАААААК.........ХА-ХА-ХА-ХА.Бойко Борисов щял да си бие шамари САМ !!!!!!!!!Ха-ха-ха-ха

59

Mz

преди 8 години

Ми аз не се чувствам по-безопасно със засилено полицейско присъствие, защото полицаите ни и те са рекетьори :О

58

летящата вещица

преди 8 години

Повече полицаи, повече рушвети!

57

избирател

преди 8 години

Няма да оставя този инцидент да......."Инцидент ще е,ако тресна шамар на съпругата си,поради някаква причина,но ако взема да я закопая би било престъпление.Някак лековато омаловажаваш случилото се!!!От страх ли,от безсилие ли.ти си знаеш.

56

Анонимен

преди 8 години

ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ.

55

Анонимен

преди 8 години

Това днешния виц ли е?

54

Моята кратка история

преди 8 години

Значи извън статията но е истина: подадох молба за работа с висше образование и точно за тази специалност която е нужна за работното място но не бях приет защотото не бях член на ДПС и така отново пак на друго мяст се търсеше човек с мойта специалност и там не бях приет защото не бях от ГЕРБ така че уважаеми съграждани,вече живеем в държава в която всичко зависи от коя партия си. За жалост няма никаво значение с какво образование си и колко труд си вложил за да кандидатстваш и завършил със скромната заплата на родителите си които са дали всичко от себе си за да те изучат...Ако имам правопис

53

Анонимен

преди 8 години

Значи ако не беше този инцидент няма проблеми за мафиотчетата в БГ.-това следва от думите на Б.Б.-ВИДЕН сикаджия ...

52

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Кой му вярва на Тиквуня.Помня,преди да го изберат първият мандат обеща да запуши всички дупки на държавната...каца,от където всеки чиновник точи...медеца.То какво стана;старите...дупки не затвори,з се отвориха безброй...нови и всички негови подопечни с...големи лъжици,гребат на...воля.Тиквунска му работа.

51

цирка мвр

преди 8 години

С коя полиция ще удря мутрите у нас?с тази която получава подкупи от мутрите?с тези който три дни търсят буса от обира на пощата а той под прозорците им стой? и тн.с кой?

50

Реалист

преди 8 години

Първи Април мина ... какво да кажа .... смях в залата !!! Тези хора вече се самозабравиха съвсем ... кой им вярва ? ... Държавата вечо отдавна не съществува !!!!

49

п

преди 8 години

до сега аз ли му пречех?

48

Васева

преди 8 години

Ами той нали е мутра.Как ще води борба срещу себе си?

47

пак глупости

преди 8 години

Тоя човек добре ли е ?явно го е напекло слънцето....

46

Тео

преди 8 години

До абе човекИма даже вече наченки това да се случва. Ще стане както навсякъде по света е ставало. Да не би в белите държави да са по-малки бандити от нас? А-ми! Заради признанието на Кадафи, че е дал на Саркози 300 милиона за предизборна кампания цяла държава съсипаха главно франсетата. На всякъде винаги е било така, вървим по стъпките на запада - просто определен кръг хора чакат да натрупат критична маса пари и да завземат определени бизнес отрасли. Тогава ще се нормализира всичко.

45

Анонимен

преди 8 години

Разбирайте го, че ще си бие шамари пред огледалото.

44

Анонимен

преди 8 години

Demek iska sam da se udari.....bb... , Budaaa..... znaem ti minaloto.Ili zabravi za doklada ot shtatite kakvo obiaviha za teb, vrazki, kak si zabogatial..I tn.

43

Анонимен

преди 8 години

Какво, какво? Сам щял да си бие шамари?

42

Анонимен

преди 8 години

В следствие на което Премиера се опита да се самоарестува

41

Svinetkata

преди 8 години

До Жоро От такива като теб избирателчетa на Тиквата България е през национална катастрофа ! Герберастията явно е нелечима болест, само терминал 2 ни спасява от тиквените картуни.