27

Василев

преди 8 години

Селяни, сега в момента , на който му се работи има работа!Могат да се изкарат добри пари, но първо трябва да се научете да работите!Селяни, не може да лентяйствате и да мрънкате, и да чакате немски доходи и стандарт на живот!Все някой ви е виновен, бачкайте като европейци и оставете държавните дела на нас некорумпираните и честни хора от ГЕРБ!Агент Джулиан Мур!ЦРУ!!!

26

Анонимен

преди 8 години

Я вижте сатанистката орка как със тези две крадливи ръчички прави знака на всевиждащото око.Боце ти си във конфликт на интереси защото като масон си член на неправителствена организация,и второ Боце си за съд за нарушаване на държавна клетва

25

Анонимен

преди 8 години

До КратунАз ако съм на мястото на руския посланик ще те уволня немедлено. За никакъв *** не ставаш. Толкова си предвидим, че нямам думи. Идея няма как те държат толкова години. Теорията, че "количествените" натрупвани водят до качествени изменения " отдавна е отречена. Rubli for nothing

24

Калина до 18

преди 8 години

Другарю анонимен, провери си мирисателния орган.Червените развалени домати не ги миришем, а ги ядем, като следствие от аевропейскиото и юесейското слагане и коленичене пред някакви измислени ценности. И не съм с никаква партийна принадлежност. Просто съм нормален човек!

23

Кратун

преди 8 години

А кой натъпка КТБ с държавни пари и задължи държавните предприятия и институции да ползват тази банка? Дянков, нали? Май Боце пак нищо не знае за тази работа! Чист като сълза!

22

ром с манго

преди 8 години

Бат*Бойко е голем ! Аз и целата рода пак ще гласуваме за него.Само ГЕРБ !

21

Анонимен

преди 8 години

Тихина моля,да не се разчуе ,че държавната пара е на лихви във банлката на кремълските главорези Ц К Б,шшшшт ТИХИНА

20

Анонимен

преди 8 години

А защо натика всички пари на държавни фирми в КТБ? Че да ги вземат на камара.

19

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

20 милиарда дълг, до сега, а вчера правителството искаше да тегли още един милиард и двеста милиона за фонда за гарантиране на влоговете, който е опоскан !? Мутрата отдаван е фалирал държавата и го кара само на дългове и еврофондове !

18

да

преди 8 години

Растат дълговете на държавата и то яко.

17

Анонимен

преди 8 години

Боце ,руските бандити окрадоха К Т Б пред очите ти а ти си ортак със единият от клоуните им Пеевски.Тихина боце ТИХИНА,че държавнтата пара е във банката на руските бандити които коят,бесят и взривяват К Т Б.Тихина Боце ,че зърното на България се изнася от РУСКИТЕ БАНДИТИ през порт Варна и Бургас от ХИМИМПОРТ.шшшшт ТИХИНА Боце,че и на теб ще пратят главорези така както пращат на длъжниците във БГ.Айде със здраве и да не забравите за Марешки-про руски бандит е???

16

Анонимен

преди 8 години

Другарко Калина омириса сайта на развален червен домат . Работещите хора всяка седмица се разхождат с леки коли до морето в Гърция . Фалирали са партийните , профсъюзните и комсомолски платени лакеи на БКП-БСП . Капиш .

15

лупи

преди 8 години

Я, забравил е какво се случи с КТБ. Фалитът й не стана по негово време, но по негово време започна.

14

Калина

преди 8 години

Г-н Борисов, незнам за банките, но ние, работещите бели хора фалирахме.

13

Билегко Винеткин

преди 8 години

Ердоган поиска по 3 деца във всяко турско семейство. Герп поиска всяко българско семейство да поеме издръжката на поне 3 ромчета.

12

Анонимен

преди 8 години

Г-н Борисов е истински държавник и работи за народа . Само за няколко години ГЕРБ построи повече от Тодор Живков и БКП-БСП за 45 години . Това се вижда и не е необходимо да се прави никаква пропаганда .

11

Анонимен

преди 8 години

Тя държавата фалирала, той за банките се репчи.

10

турчина

преди 8 години

Бате Бойко да коментира оградата с Турция част от която е била открадната снощи.

9

11

преди 8 години

До българинаТи сигурно си от рeзаните българи - то при другите народът се е увеличавал, сигурно имаш предвид с т.н. шведи.

8

Баджо

преди 8 години

Тоя *** няма ли да млъкне. На всяка манджа мерудия клоуна му с клоун.