215

Loyko

преди 8 години

Luda rabota

214

До 277

преди 8 години

До АнонименАми, излез ти, бе!! Защо не излизаш??? Явно ти харесва положението.И защо пак намесваш умните и красивите. Много ви бъркат в очите, нещо.Ти, срещу кое си протестирал в тази държава??? Явно ти харесва ***.

213

До 275

преди 8 години

До АнонименЗащото Европа не може да решава вътрешнодържавни правни спорове!Не може немски съд да осъди кражба в България. Защото, все пак разчита, че аборигените в България малко от малко ще си оправят ***.Абе, защо за всичко Европа ви виновна на вас, бе???Че, ние нещо не можем ли да си направим сами? Не можем ли сами да си оправим полиция и съд и прокуратура, които да работят, а все плюем Европа???Тя дава пари, ако всичко е наред и си помогнем и сами...но и в двата случая вие плюете

212

Анонимен

преди 8 години

до 270Ами и аз това казвам, къде са красивите , умните и там какви бяха още? Защо търпят и не излязат пак да протестират?Сигурно вече не плащат май

211

До 271

преди 8 години

До АнонименЕвропа спира финансиране.И в момента е спряла финансирания по доста програми, заради корупция...но Бойко мълчи като г*з.Ако пък Европа каже кой да управлява България, ти първи ще наскочиш да се възмущаваш, как някой отвън ще ти определя вътрешната политика.Баси и шизофренията...ако Европа иска, винаги може да смени някой...ако тръгне да го прави- защо се бърка в държавата...Само си измисляте оправдания!

210

Анонимен

преди 8 години

АМИ ЗАЩО ЕВРОПА НЕ ПРИЕМА ДИРЕКТНО ЕВРОПРОЕКТИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ, БЕЗ ДА НАМЕСВА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО. И със сигуерност там знаят кой е корумпиран, кой краде и т.н., но си траят Защо ли.

209

Енгрибърдс

преди 8 години

До Анонимен 271Има едно нещо, което се казва РЕСТО. За него е цялата любов на Европа (еврочиновниците) към БГМУТРИТЕ.Беликобритания скоро ще напусне блатото , за да остави жабите да квакат на спокойствие. Коя птица лети под блатна вода, никоя дори и ЕНГРИБЪРДС...

208

Анонимен

преди 8 години

За изборите не пишете. Знаем какво стана ва Арена Армеец пък и на други места.Изборите са менте работа, но това не е само български въпрос. Видяхме какво стана в Австрия, какви уйдурми бяха.

207

Анонимен

преди 8 години

До Десноляв *** БГаньоАми, такива са ни бизнесмените...отново, благодарение на "работещата ни" съдебна система, мутро-премиери и т.н.Иначе и ти можеш да кандидатстваш по европроект и да спечелиш финансиране. Да, трудно е..бумащина много, но не е и невъзможно.А, че мутрите крадат парите, а след това полиция и прокуратура се почесват...и за това ли Европа ти е виновна??Че и се ядосвате, когато Европа ни критикува полиция, прокуратура и съд...

206

Анонимен

преди 8 години

Ако в Европа решат, за два-три месеца ще сменят управлението на корумпиранитеа, но не...Сигурно така им е по-удобно, а за да са чисти пред съвестта си, постоянно мрънкат за корупцията, за съдебната система и пр. Мрънкат само, а не предприемат нищо.

205

До 268

преди 8 години

До АнонименНа теб някой европеец ли идва в стаичката да ти казва за кой да гласуваш??Хайде, стига с тези измислици!Или когато половината протоколи от изборите се фалшифицират, някой да те спира да излезеш на площада???

204

Десноляв уйчо БГаньо

преди 8 години

До До 256Как Европа дава пари на Мутри, да затрият частния бизнес? Това му се вика дясна политика...Само дето дясната политика трябваше да насърчава предприемачеството, а не мутрите, корупцията, бедността и т.н.Маргарет Тачер и Роналд Рейгън ще се обърнат на лявата си страна в гроба от неудобство, а Сталин и Ким Ир Сен на дясната кълка!

203

Анонимен

преди 8 години

269 - Добре, така е. Но като знаем , кой да управлява държавата се решава не в България, а в Европа или в Америка, ЗАЩО ВСЕ КОРУМПИРАНИ СЛАГАТ НАЧЕЛО? Сигурно защото им служат добра, а това е на първо място за тях.

202

Анонимен

преди 8 години

Всички селяци, пишещи тук си заслужават и Доган и Пеевски и Бойко...и патриоти и ченгета и чалгата и мизерията...и да ги бият по пътищата, да подкупват катаджиите...заслужават си всичко...не са им виновни българите в чужбина.

201

Анонимен

преди 8 години

Оня с ВИШОТО образование изчезна май. Сигурно търси немските букви по латинската клавиатура. Че то няма и умлаут и други там немски букви. Поти се горкият и не се сеща да пише на холандски и прочие езици, които е научил в Берлин и е взел най-високите академични степени.

200

До 256

преди 8 години

До АнонименАми, направи сметка колко милиарди е отпуснала Европа на България по европроекти от предприсъединителните фондове, до сега. И си отговори на въпроса.ВИж и кой от 20г ни казва да си сложим в ред корупцията и съдебната система...защото вони и сам си отговори.Или ти мислиш, че всичко ни е наред, а Европа само си говорят ей така. В България няма корупция, институциите си работят и т.н. и т.н. Но, какво ли ти обяснявам...пусни си Алфа ТВ, слушай агентите на КГБ и си пусни Любе.

199

Интелегент

преди 8 години

Слави е можно турбооръжие, защото владее душата на Простака. Ако можеше да прави пари виола , щеше да ги прави. Да се учим от него ние Интелегентите щото иначе ще питаме къде *** гладните! Аз съм с него, а Вие?

198

monito

преди 8 години

Който не е излязъл навън,да види колко е"лесно"-да не се обажда!И аз такива ги говорех навремето,после поживях бая години точно в Лондон и от години се прибрах,защото ми се живее в България,не за друго!И ако бях сега в Лондон,щях да пея химна и аз!И аз ли щях да бъда псевдопатриот,дето прапрадядо ми е бил съратник на Левски и е лежал в Диарбекир и дето обичам България,много повече от тия,дето не са мърдали никъде!Щях да,щото ми се пее химна в Лондон...Смешно и жалко е всичко това,честно...

197

Анонимен

преди 8 години

Такъв ни е генът, объркан, мразим се много. Единственото истинско у нас е омразата един към друг.....и сигурно 10 години от живота ни минава да говорим лошо един за друг, да злорадстваме и да копаем чужди гробове..... че и младите поколения и те такива излизат....

196

Анонимен

преди 8 години

Ама как така са пяли в метрото. Че там полицията позволява ли такива работи? Ами обществения ред? та като някакви мигранти се държат. Ау, аз забравих, че те всъщност са си мигранти.