36

Одисей 1

преди 8 години

47 за да питаш и да не знаеш

35

Одисей 1

преди 8 години

44 ми ниролюбиво мирът винаги се е пазил с оръжие в ръка и стс сила

34

по три пъти на ден

преди 8 години

След като балтийските страни и Полша ги е толкова страх от Русия, защо НАТО не построи там повече обществени тоалетни? И защо да не им доставя памперси, по три пъти на ден?

33

прокто лог

преди 8 години

НАТО обмисля да разположи четири батальона за нападение срещу Русия.

32

Одисей 1

преди 8 години

40 за такава като в Украйна това малка агресия ли е според теб

31

Анонимен

преди 8 години

Червените изпаднаха в ужас.Сега освен глупости,за наполеон,цезар,тутанкамон,...:-) :-) :-) :-) друго не се сещат.Много са забавни.и смешни.Очаквам 200.коментара от 2-3 човека в защита на расия.Голям смях с тях ще падне:-) :-) :-) :-)

30

Ха- ха- ха

преди 8 години

САЩ са отпуснали на България 150 места в курорта Гуантанамо, Куба. Крайно време е да изпратим там най-заслужилите русофили на почивка. Ще ги изберем по форумите коментари.

29

Одисей 1

преди 8 години

39 Точно напротив Русия се държи като топична мутра . С Украйна и Грузия постъпи по мутренски и само НАТО спясява примерно Прибалтика и там руснаците да не постъпят по мутренски

28

Загрижен

преди 8 години

Абе хора каква руска агресия .. не виждате ли, че агресията е от турция и исляма !!!!

27

българина

преди 8 години

Кога уж заплашена Европа някой военен министър на Франция Италия Германия Холандия Белгия Испания Португалия Гърция Чехия или други ще излязат публично да Кажете са заплашени от Русия и за това искат американски войски по границата си? Сащ са СЪЩИТЕ МУТРИ КАТО ЕДНО ВРЕМЕ. всички членки плащат насила членски внос и членуват иначе ще има санкции, обвинения в недемократичност или открити заплахи. Европа си е окупиран континент

26

Анонимен

преди 8 години

ПОРЕДНАТА КОФТИ НОВИНА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КАШЕРНИЯ ГОВЕДАРНИК УСА///.АFP ПРЕДАВА-ВА;ФРАНЦИЯ ОТСЕЧЕ ПРЕГОВОРИТЕ МЕЖДУ БРЮКСЕЛ И ВАШИНГТОН ЗА ТТИП СЕ СПИРАТ.ТОВА ЗАЯВИ ЛИЧНО ФРЕНСКИЯ МИНИСТЪР НА ТЪРГОВИЯТА МАТИАС ФЕКЛ ВЧЕРАСЛЕД КАТО ГРИЙНПИЙС ИЗНЕСОХА СКАНДАЛНИ ДАННИ ОТ ДОГОВВОРА КОЙТО СЕ ПОДГОТВЯ ДА СЕ ПОДШИШЕ МЕЖДУ САЩ И ЕС ЗА СВОБОДНА ТЪРГОВИЯ.МИНИСТЪР ФЕКЛ ОБЯВИ,ЧЕ ДОКАТО САЩНЕ СИ ПРОМЕНЯТ СТАБДАРТИТЕ ФРАНЦИЯ НЯМА ДА ДОПУСНЕ КОМПРОМИСИ СЪС ЗДРАВЕТО НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ И ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА//

25

Анонимен

преди 8 години

До29 много злоба има в теб.И Руско да стане тук ти ще си същия лузар,само че няма да ти позволят да пишеш срещу тях..Даже няма да смееш да споделяш с комшиите ако си нещо недоволен.,щото...

24

Анонимен

преди 8 години

Американската армия - най-отбранителната армия в света. Има 130 бази за отбрана в целия свят. Брани се от папуасите в Нова Гвинея и от сомалийските пирати с продънени лодки.

23

Георги

преди 8 години

До 19,Ми вземи прочети малко история, преди да плещиш врели некипели. За начало може да погледнеш в уикипедия операция барбароса. Виж колко танка е имал Хитлер и колко Сталин. При самолетите също Сталин е имал "леко" преимущество. Ама комунистическата пропаганда ти е изпила мозъка.

22

Анонимен

преди 8 години

*** изпаднаха в несвяст :)Сега ще намятат 5-6 тополи и ще пуснат арматата към Ващингтон!

21

BURZUM

преди 8 години

Ба те и комарите си мислят че ходят на лов за мечки ама това е само в техните кратуни....

20

Анонимен

преди 8 години

Американското *** с основна опорна точка "джудже и ***" да престане да драска по десет коментара в минута, че е досаден и банален!!

19

Krom

преди 8 години

Г-н Аштън Картър заяви, че е готов па постави още 4 000 парчета пушечно месо, само и само да предизвика толкова въжделенния за Америка конфликт между Русия и Европа. Нали сме наясно, че тези 4 000 калпака няма да донесат кой знае каква сигурност при глобален конфликт. Просто повод за допълнителни експерименти. Америка охотно експериментира на Европейски гръб. Щом самите европейци са толкова *** и безволеви.

18

ясно

преди 8 години

Ох как са се уплашили Руснаците,те стоят и се смеят на жалките напъни на НАТО,няма сила която да победи нова Русия! и ако се наложи само за ден Руските войски могат да си пият чая в щаб квартирата на НАТО.И те го знаят но продължават да харчат грешни пари на вятъра..

17

Анонимен

преди 8 години

До стопНапротив, Путин е новия Хитлер а Русия е новата фaшиcтка заплаха.