42

Анонимен

преди 8 години

Явно демокрацията и капитализма не са присъщи на българина. Как до преди 25 години държавата растеше и като население и като производство, а сега след 25 години демокрация сме на път да изчезнем. Кое е по-добро?

41

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 49Прав си.Определено не сте второ качество.Трето качество сте и сте отре*пки.Обиколил съм цяла Европа и по-некачествени същества от бълг*араците НЯМА.

40

Мирра

преди 8 години

Всеки гледа да живее по добре.

39

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33Преди 20 г. бях учителка в детска градина с 20 ромчета и 5 българчета. Всички деца бяха чудесни! Но има една важна подробност - родителите им бяха работещи и нормални хора и се грижеха изключително отговорно за малките. Едно ромско момченце отсъства 3 месеца, живяло при някакъв дядо в някакво гето и се върна абсолютно подивяло и агресивно. Средата е важна, разберете го.

38

хм

преди 8 години

До РодолюбецСамо, че 5 века турски гнет не стопиха българите с 25% ?!?!А 5 десетилетия Съветско робство и преди това няколко деситилетия Руска помощ ни разказаха играта и продължава да ни стопява!

37

Анонимен

преди 8 години

Към 15 Кой кого не уважава, заплатите в София вече са 600 -700 лв. как да се издържаш, ставаш на 40, стар си..над 50...да не говорим. Децата ад в училище, новините криминална хроника, всеки се е свил търпи, защото трябва да оцелее и да плати сметки и кредити, болести, нерви, постоянна несигурност е всичко има граница.

36

хм

преди 8 години

До 36.И въпреки това милиони българи го предпочитат пред България ?!?!Т.е. представи си как се чувстват те в БГ, за да предпочитат това ....

35

Родолюбец

преди 8 години

Пази Православната си вяра, българино брате. Вярвай, бори се мъжки, потърпи и рано или късно ще намериш утеха. Не си въобразявай, че можеш да избягаш от проблемите, от себе си, от съвестта си и от Бога.Не предавай Родината си, българино, за която твоите предци отдадоха живота си на Шипка. Нима на тях им е било по-лесно по времето на 5 вековния турски гнет?! Предпочитай да ядеш хляб и сол, но да не напускаш и изоставяш майка България.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

34

Анонимен

преди 8 години

Вашите пра пра дядовци са умирали при Шипка, при Сливница и Одрин, за да я има тая държава и за да е свободен народа. Обаче какъв народ а? Всеки искал да избяга от държавата!!! Защо? Защото някой ги убива? Неее защото е по-лесно да избягаш, отколкото да се опълчиш на 5 партийки и 240 депутата. Защото Политиците, полицията и съда ни накараха да вярваме че тая шепа са недосегаеми. Вменяват ни че бизнеса е лош, вменяват ни че престъпниците не могат да бъдат съдени, вменяват ни омраза към съседа.

33

a dobrutro

преди 8 години

Нека тази година пак да дадат 100 милиона на пенсионерите и 200 милиона отгоре на милиционерите ! Държава, която инвестира в миналото - пенсионерите и силовите структури, а не дава стотинка повече за младите, работещите и децата - какво очаквате ?! Да стоим и да се радвамекак са дали 40лв. на бабите и дядовците ни ?!? Хахаха , баба ми си купи ферари с тези помощи!Но така се купуват гласове! Защо не дадат 50мил. за децата примерно? или със 100 мил на вдигнат заплати на учители? Защото не ГЛАСУВАТ

32

briga mi

преди 8 години

Прави ли ви впечатление, къде, каквото стане по страната, все за роми става дума и такива гледаме ! Правете си сметка за след само петнадесетина години !

31

Анонимен

преди 8 години

15,ne napuskam zaradi politicite, a zaradi extremno tapia, marzeluv i nevazpitan narod

30

нормално е

преди 8 години

Вижте си съдедите, които надуват музиката нощем и изхвърлят *** през балкона, наглите шофьори, за които няма правила, вижте работодателите, които не плащат заплати и осигуровки, кметовете, кито карат коли за 100 бона и дават тлъстите обществени поръчки на съучастниците си, вижде мизерията на пенсионерите и хората с увреждания. Вижте "правосъдието" което пуска убийци на свобода и затворниците на които д-вата плаща обезщетения за лоши условия. Който може - ще си потърси по-нормално място...

29

Божо

преди 8 години

Всички заминават за Гейропа , за *** Америка , а трябва да се заселваме в Магадан, там е раят на земята :))) Истината е, че България е ЧУДЕСНА, обаче хората са максималисти и желаят още и още ..., а то никога не идва наготово .

28

Анонимен

преди 8 години

до 19..явно твоите познати са на жълтите павета.....

27

Анонимен

преди 8 години

това е целта на евреите-ционистида ви изгонят от земитеда отидете в Европа и да Ви бомбята тук на тихо и спокойно място да се заселят евреищом се хващате приятен Ви път

26

Анонимен

преди 8 години

ЖЕНА МИЕ ДЕТСКИ УЧИТЕЛ В ДЕТСКА ГРАДИНА В НЕИНАТА ГРУПА ИМА ЕДНО РОМЧЕ КОЕТО БИЕ ИУДРЯ ВСИЧКИТЕ ДЕЦА ВЪПРЕКИ ЗАБЕЛЕЖКИТЕ НЯМА УПРАВЯНЕ АКО ГО НАКАЖЕ ЩЕ ИЗГОНЯТ ЖЕНАТА ОТ РАБОТА ЗАЩОТО НАРУШАВА ПРАВАТА НА МАЛЦИНСВОТО ЗАТОВА И КАЗВАМ ДА СИ МЪЛЧИ ЗАЩОТО НЯМА КОИ ДА СЕ ЗАСТЪПИ ЗАНЕЯ

25

Бай Иван

преди 8 години

На запад не е хубаво, там хората са си го направили да им е хубаво. А ние искаме на готово всичко. При нас всеки един опит да се направи нещо се политизира и компроментира било от управляващите било от опозицията. Никога няма да забравя думите на едни общински съветници в родния ми град: "предложението на кмета е хубаво, но тъй като ние сме опозиция ще гласуваме ПРОТИВ, понеже така прави опозицията по цял свят."

24

Анонимен

преди 8 години

до 25 добави на ГЕРБ, Атака и всички други тунеядци.......

23

Анонимен

преди 8 години

Rodolubec, imenno zashtoto ne sam tap kato pradedite ni, prodali se na rashite. Chao!