115

Анонимен

преди 8 години

До Цецоа такива като тебе са някакви зомбита с половн работеща гънка в мозъка... "може и да прави някакви неща". Тия някакви неща се казват рекет и събиране на дългове да не ти обяснявам по какъв начин. Или викаш като дойдат тоя и аверчетата на вратата ти да те "застраховат" или да ти приберат вноската по кредита която рязко е набъбнала с 300% и ти набият някоя друга тупалка, ще ги приемеш с отворени обятия а?

114

Георги

преди 8 години

Като чуя БХК и ми се повръща. Нензам кой финансира съществуването на тази вредна и противна организация, но тия освен да се опитват да защитават всякакви ***, друга функция нямат. Все престъпниците унеправдани, ако си защитил живота на себе си и семейството си виновен. Те имали права. Иска ми се някой *** от тия да попадне в ситулация, в която да е принуден да се защити, да им видим толерантността.Толерантност - към честните хора, спазващи закона, останалите под ножа, без излишни права

113

Адвоката

преди 8 години

адвоката в предаването се опитваше с гръмки лозунги "неофашизъм" "див" през "2016" година и т.н., опитваше се да вкарва диалектика но не му се получи, слабак, никога не бих наел този адвокат, селското момче с 2 прочетени книги в живота го направи смешен, смятай в съда тоя адвокат как би защитавал, смях

112

Войвода

преди 8 години

Българските герои войводи като Петко войвода, Делю войвода, Желю войвода и други са били също слабо или малко образовани и не са знаели всички закони и маниери и обноски и може би са говорили малко просташки на сегашен маниер. Но смело и мъжки са биели и стреляли по турски и други азиатски завоеватели, точно както е постъпил Динко. И тези невъзпитани войводи са наши герои. Да Динко е герой. А тези възпитани хитри интелигентни адвокати евреи и масони са наши врагове.

111

Анонимен

преди 8 години

До МАЯЩо бе, Майче, злобееш, че Динко защитава Българската граница?????????За това ли ти платиха?

110

Анонимен

преди 8 години

Българският хелзинкски комитет да бъде закрит.Така, както Сорос бе ИЗГОНЕН от Русия, та трябва да бъдат изгонени тия от България.Това са изедниците български

109

МАЯ

преди 8 години

ДИНКО Е ДИВ СЕЛЯНИН! КАТО Е ТАКЪВ МАЙСТОР ДА ИДЕ ДА СЕ БИЕ В АФГАНИСТАН НЕ СЪС СЛАБИТЕ И БЕЗЗАЩИТНИ ХОРА! *** И ДИВАК ЛИЧНО БИХ ГО ХАКНАЛА В ТЪПАТА МУЦУНА!

108

Анонимен

преди 8 години

Рамбо се бореше с червената чу-*** и комунистическите бандити,а Динко се бори с хора, бягащи от червено-кафявата БААСистка чу-*** и главорезите на ДАЕШ.Значи -----> Престъпник!

107

Анонимен

преди 8 години

Продажници от всички партии са замесени в трафика на бежанци, и това момче им пречи на доходоносния бизнес, затова опитват да го мачкат.

106

Анонимен

преди 8 години

Престъпник, с много отделено медийно време.

105

Цецо

преди 8 години

Динко, пиша го с главна буква защото заслужава, може и да изкарва пари, може и да прави някакви неща но прави правилни неща за българия, Левски също е правил лошо срещу тогавашната власт и също е бил осъждан бил е изкарван всякакъв, един смел човек го нападнаха в предаването 3ма срещу 1 и той пак ги направи смешни , ДИНКО брат, продължавай ти си пример за страхливото българско общество

104

Мислещ човек

преди 8 години

Рамбо се бореше с червената чу-*** и комунистическите бандити,а Динко се бори с хора, бягащи от червено-кафявата БААСистка чу-*** и главорезите на ДАЕШ.Значи -----> Престъпник!

103

Анонимен

преди 8 години

няма значение динко дали е грамоъен, умен, престъпник или какво ли не, важно е, че напълно съответства на настроенията на българите за изчистване на антибългарската *** от всички прослойки. предатели, засрамете се.

102

Анонимен

преди 8 години

Какъв Хелзински комитет? Такава организация няма от години, но в БГ има шепа тарикати, на които им се плаща от разни НПО-та да работят против държавата. Тези са за прокурор,да им се види дейността и кой ги финансира. Но това не е угодно на властта, защото и на нея и се плаща от същото място за разсипването на държавата.

101

Анонимен

преди 8 години

Щом пак ще се философства по въпроса кой крив, кой прав, рано или късно на хората ще им писне и ще вземат нещата в свои ръце. Нормално е някой да пресече границата, но не е нормално някой да направи нещо. При положение, че това не е станало в центъра на голям град, кой какво трябва да направи в случая? Да се обади, че е видял и ако дойде полицията да се чуди какво да им обяснява ли? Каквото е станало-станало. Всеки ден различни хора стават жертва на наши братя с тен, но никой нищо не прави.

100

Анонимен

преди 8 години

Господа управници,наградете Динко, който се доказа , като патриот в съвременните условия.Той е действащ родолюбец, а не като тези от парламента - псевдопатриоти

99

Анонимен

преди 8 години

бойко, намери източниците на доходите на всички антибългарски организации, национализирай ги и ги разкарай. ако го направиш, ако започнеш да отстояваш интересите на родината ни, обещавам, че няма да пиша една думичка срещу теб! ако ли не, yesman, отивай си в банкя и да не съм те чул никога!

98

Възмутен

преди 8 години

Интересно къде е този комитет когато лица от ромски произход грабят,изнасилват и убиват безпомощни възрасни хора по селата????

97

бежанеца

преди 8 години

гледах записа от предаването, и тоя пич динко затвори устата на алгафари начетения политик ли е не го знам, едно селско момче се опитаха да го "пресират" чрез думи , водещия също водеше нападателна беседа, другите бяха там за да смажат идеята на този човек, а това е идеята на целия народ, да защитиш себе си и семейството си, едно селско момче ги сложи в малкия джоб, ДИНКО ПРЕЗИДЕНТ

96

Епилог

преди 8 години

Накрая разговора свършил - Динко натресал един бой на педро-адвокатите и те с *** *** обещали да не вдигат никакви обвинения