70

Анонимен

преди 8 години

Какво толкова, и в Белене са живели хората - три пъти на ден храна, медицинско обслужване безплатно. Е, малко яко трошене чакъл, но то е здравословно. При това, в Дунава много риба, жаби, змии...Екологично месо. Рано лягане, рано ставане, ткрудът дава свобода, отличниците отпуск и премии, награди - поучителни книги "Как се каляваше стоманата", "Повест за истинския човек", "Златото не носи щастие" и пр. Не се плашете, хора ще станете!

69

Анонимен

преди 8 години

Де са ви Булавите и Тополите бе, въшльовци?

68

Анонимен

преди 8 години

незнам ама за 4 месеца откакто Русия бомбандира в Сиря .... Турция се напълни с терористи ..тези не знаят какъв таралеж си вкарват в гащите ...дано и е здрава халката

67

Анонимен

преди 8 години

Тамън да станете членове на разни федерации и пак се налага да си смените памперса ....Пенсии, да си налягате н .асраните ***, че като ви подпукам тесна ще ви стори кварталната градинка.

66

хехе

преди 8 години

обзалагам се че ако стане проблем с Турция и Русия ...НАТО само ще гледа отстрани ....и ще прави всеки ден резолюций...и изявления ...но няма да си мръдне пръста !

65

Арнолд

преди 8 години

Факт който българските медии СКРИВАТ е, че сирийската армия подкрепяна от Русия и Иран напредва по всички фронтове, макар и бавно.В Латакия ако вървят така нещата до месец вече ще са прочистили северните планиниНа юг, в област Дера днес са се предали 2 градаНа север от Алепо продължава офанзивата заедно с кюрдите, които размазват зелените терористи.След това двете армии от Латакия и Алепо трябва да настъпят към Идлиб и да заклещят това що е останало от зелените. И да се готви ИД.

64

Анонимен

преди 8 години

Така се надуваха руснаците едно време в Сирия. А после като ги подпукаха евреите, не им стигаха самолетите да извозват леко наакани "военни съветници" обратно в Одеса.

63

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Истинска победа за Путин ще бъде, ако ние българите заявим като един, че желаем членство в Руската федерация. Това ще бъде и победа и за нас...----------------------------------------------------------------------------------------------Има лостове да се предприемат необходимите мерки, а и желанието не е малко.

62

хе хе

преди 8 години

До Анонимен 95и това време ще дойде ......ние в България всеки 40-50 години сменяме лагера ...остават ни още 20 .....и ще се обеденим с Русия и Сърбия !

61

тихомир томов

преди 8 години

Да превземат Киев и да се радват докато свърши водката !

60

Анонимен

преди 8 години

Щом пишат срещу Путин и Русиязначи сирийската армия напредва и нещата са от добре по-добре.Джихадистите бягат от законната армия и правителство на СирияНяма да има Сирия на Шериата.Европа ще приема новите бежанци-терористи.Тя да му мисли

59

Анонимен

преди 8 години

Истинска победа за Путин ще бъде, ако ние българите заявим като един, че желаем членство в Руската федерация. Това ще бъде и победа и за нас...

58

Анонимен

преди 8 години

До хехеЧе дойде Жужо и такава еманципация че ви даде ... Режи салата отсега да тренираш

57

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 91Готвят се за турция ...под тревога е южния окръг .....Въпросът е Кюрдистан дали ще има граница на черно море ?

56

хехе

преди 8 години

До Анонимен 89мъжът реже салатата и слага децата да спят ...аз си пия ракията ...Еманципация !!!добре дошъл в Европа

55

Анонимен

преди 8 години

Российская Федерация постоянно находится в состоянии полной боевой готовности.Сегодня несколько округов подняли по тревоге,в том числе черноморский и каспийский флот! НАТО от страху не чего на это не сказало.Удивительно...

54

Анонимен

преди 8 години

Като си жена, я марш да режеш салатата тогава

53

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 84Терориста си е Терорист ......за такива няма прошка ...за Русанците съм .....

52

Анонимен

преди 8 години

За руснаците всички срещу Асад са ИДИЛ. Това че част от ИДИЛ е официално съюзник на щатите, не значи, че не са за трепане!

51

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 79това което пишеш е специялитет на НАТО и САЩ .....все още помним Сърбия !!!!!Ама им свалиха несваляемия стелт ...от тогава стелтовете седят в хангар...ис е използват само при разрешение на Русия ...и Сърбия разира се !