13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 11 --това го кажи и на Меркел-щото тя е по-дълго на власт и от Путин.....

12

Жибор

преди 8 години

Путин няма никакво друго освен типичното за всеки съвременен политик демагогско отношение към православието и доколко той въобще е християнин,това е спорен въпрос. Атеистите не могат да са православни- на някой може да му се иска да е така,но не е. Ако Путин сега е православен,значи е лъгал "Партията" че е атеист. Ако пък е атеист както е казал на КПСС преди да бъде издигнат,значи лъже нас.

11

Анонимен

преди 8 години

С две думи американците искат да вкарат демокрация в русия , сиреч гражданска война която да я разруши и сащ да станат световен лидер / ето това е казано направо без заобиколки

10

Смешни истории !

преди 8 години

Американците казват, че Путин е диктатор. Как тогава позволяват да има ТВ-та и медии, които по цял ден го плюят? Сега се сещам за ДОЖДЬ, но има десетки такива медии. Просто пазара "антипутин" е малък, защото руснаците го подкрепят. Никой не пречи на медиите да дрънкат каквото си искат - като в БГ-то.

9

Вижте лицемерието

преди 8 години

Сорос дал на Хилърито 6 милиона зелени--това какво е...А после Хилъри ще му връща услугата чрез прокарването на негшови интереси----НО това в САЩ не е корупция--нали .......За толкова ли глупави ни имате?.....Та все Путин ви е виновен--изкарахте го Бог бе-с такива смешни пропагандни"статии"...........

8

ов

преди 8 години

До vladyМного банална исторя,ама много...

7

ha ha

преди 8 години

След като хамериканцие реват, значи Путин е на прав път и им е неудобен да си прокарат "демокрацията" а всички знаем какво следва след това. Защо не се занимават с други държави, да не би там всичко да е наред. И като говорим за корупция, знаем много добре похватите на хамериканците, но там думата корупция меко е заменена с "такъв е законът"

6

vlady

преди 8 години

Във всички случаи Путин няма необходимата алкохолна подготовка за да управлява Русия и трябва да бъде сменен от достоен ученик и последовател на великия Елцин с отлична алкохолна подготовка.

5

:)

преди 8 години

Щатите мълчат за Ердоган и саудитите, явно защото те не са корумпирани :) В Саудитска Арабия жените са третирани като животни, но американците не казват и думичка. Мълчат и за собствените си политици, които са топ 1 на най-корумпираните политици за всички времена. Путин не е стока и със сигурност *** яко, но какво е различното между него и Обама (освен, че единия е кукла на конци)? Да не мислите, че Обама чака на жалката си заплатка и не бърка дълбоко в кацата с американски краден мед?

4

Анонимен

преди 8 години

до 1ако путин си утиде от политиката , тежко му на християнството и на ЕС

3

Анонимен

преди 8 години

Какво означава за държава като Русия смяна на режима,продължава без Путин начело ли?

2

Анонимен

преди 8 години

Това, че всяко едно недоволство, всяко едно дори най-малко несъгласие с нещо, да не говорим да протест, се изкарва като опит за метеж, преврат, платен отвън, е показателно за какъв точно тип режим управлява Русия.

1

Исти

преди 8 години

Допускам че Путин не е толкова корумпирам,колкото е описан в доклада но догодина му изтича мандата и трябва да си отиде завинаги от президентския пост. Не е само той руснак в Русия,нито единствения политик- има и други руснаци,много от тях са и политици.