20

ne znaete

преди 8 години

Северозапада е известен със селянията си която и наскоро нанеслите се у Обеля и Надежда разпространяват

19

Анонимен

преди 8 години

До 3. В Ню Йорк,ако те пипнат с оръжие,жална ти майка.И президента не може да те отърве.Ще изгниеш в затвора.Тук някакви пикльовци ми се хвалят за това по телевизията и нищо.Така че,не ми говори за САЩ.

18

12

преди 8 години

САЩ са държава, защото там ако излезне тоя полумъж и каже, че носи бокс, на другия ден полицията ще го спре и ако наистина носи бокс, ще го вкара на топло за 3-4 години за носене на оръжие, думите му пред медиите ще са доказателство и л.а.т.иносите ще му разполовят к.л ито.р а. А не да се ежи тук кво носел и кво не носел. Нали и брат ти носеше бокс, питай го как е там. Носи книга, ей , тикво, докато не е станало късно. Всъщност като те слушам- късно ти е.

17

Анонимен

преди 8 години

Има убийство. Причините за това са много и от годините на прехода. Убийците трябва да си понесат последствията, а именно затвор. Минимум 15 години.

16

Един съвет:

преди 8 години

НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА "МУТРИ" , "СУПЕРМЕНИ" И... "ВЕЛИКИ" -----САМО ТАКА ШЕ ОЦЕЛЕЕТЕ В ЖИВОТА!!!/...защото иначе--- винаги ще се намери --"по-велик" от вас.../

15

Анонимен

преди 8 години

Тука съм раздвоен от всичко излязло досега по тоя случай... Ако съм минувач и видя човек да ме псува слиза от колата с бокс бъдете сигурен че ще направя всичко по силите си бокса да не се стовари върху главата ми... Съжалявам много за покрусенито семейство и приятелите му, но така не става .

14

Горан

преди 8 години

А, бе още в началото журналистите изкараха снимки на Тодор, цитирам: "секунди преди да го убият с един удар с бокс!" Което след това се оказа абсолютна лъжа! Явно са го натупали, ама не са го удряли с бокса, който той е имал и е използвал. Медиите само внасят още по-голямо объркване в и без това достатъчно заплетения случай...

13

Анонимен

преди 8 години

Ще се спрете ли бе, ***? Спрете най-после да бълвате злоба и простотия срещу едно 18-годишно момче и нещастното му семейство, което тепърва ще осъзнае какво го е сполетяло. Хората излязоха с лицата си и разказаха своята истина. Къде сте вие? Скрити зад компютъра, зад опорните точки за "бокса, невинните пешехдци, скъпата кола на младежа, *** му, болното му сърце" и какво ли не още. Хайде лягайте да спите, че скоро ще посещавате идолите си в пандиза, където им е мястото.

12

Отче наш....

преди 8 години

Търпението , смирението и ...ДОБРОТО ВЪЗПИТАНИЕ ------СА БЕЗЦЕННИ!!!ТЕ СА ГАРАНЦИЯ---ЗА ДЪЛАГ ЖИВОТ!!!АМИН!!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Не искам и аз да адвокатсвам на никой но имам наблюдение че днешната младеж е със супер промити мозъци , мутреят се гледат лошо и тез холивудски филми им влияят лошо

10

Сс

преди 8 години

Ами защо се учудвате, че бабаитчето е пребито. И на мен да ми скочат с бокс и аз ще се защитя. Родителите на бедняка нямат пари да го погребат, а той с кола, бокс, кифла. Значи лъжат, а той за съжаление е мъртъв и се опитват да натопят хората....

9

Анонимен

преди 8 години

Днешната младеж в г.. да я , ходете с книга или библия по добре

8

Горан

преди 8 години

Как пък ще е нормално да се носят оръжия? Като е бил толкова напреднал в Таекуон-до, как не е разбирал основната философия, че то е за отбрана, а не за нападение? Какви са тия таекуондисти с боксове и палки? Ами, че то... напразно са си губили времето с тия бойни изкуства. Трябвало е преди всичко да се учат на самообладание. Имаме младеж починал от невъздържаност, и много лошо стечение на обстоятелствата.

7

12

преди 8 години

Стига спамихте новинарските сайтове с тези боксаджийчета. Аз съм от Враца, имам много приятели, до сега не съм видял бокс камо ли някой да го носи. Писна ми на дедовия с тия, работата всички разбраха каква е. Ти баце като и ти носиш бокс, някой ден и на тебе ша ти турат цвекета. А ви ега у келешете недорасли учете нещо, правете нещо свестно или *** тихо че ми писна от вас.

6

Анонимен

преди 8 години

В цял свят има електричество, обаче винаги се намира някой, който да бръкне с два пръста в контакта.Та така и с ртаекуондиста с бокса - излязъл с бокс извън колата и попаднал на истински биячи. Да си беше седял в колата, щеше още да е жив.

5

Анонимен

преди 8 години

Стига с тая Враца.Там и "гарга не каца", както е казал народътНормално било да се бият с боксове?Тия нямат ли родители?

4

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Епа носете си, само че юридически се водите въоръжени и при конфликт с невъоръжен закона ще е на негова страна.

3

Анонимен

преди 8 години

И в училище ли ходите въоръжени?

2

Анонимен

преди 8 години

Вие видяхте ли някъде по лицата на поничките следа от нараняване? Аз не видях! Сега се опитват да изкарат че момчето имало аритмия - било добър спортист обаче и никой не знае за такова нещо. Сега излиза че не са го удряли а то е починало внезапно от сърдечния си проблем... Дори се опитали да му окажат първа помощ... Затова САЩ е с много десетилетия напред, а ние ще си останем в ***.

1

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Ние у Софето , па си носиме по некой , пачи крак...ха,ха,хааааааааааа....!