19

или-или

преди 8 години

Такива данни не се събират за една седмица.Аз не знам дали са верни, както и никой тук не знае, колкото и да коментира.Но:Ако не са верни, защо руснаците лъжат?Ако са верни, защо не ги показаха преди СУ-то и защо ТОГАВА са лъгали?

18

процедурно питане

преди 8 години

По интересно милиардите на Путин от къде са? Не са от наследство. Родителите му са голтаци колхозници.

17

23.09.2015г

преди 8 години

Путин и Ердоган са делели печалбата от продажба на петрол.Цитирам:Изключително удовлетворени сме от развитието на нашите междудържавни отношения.Това заяви президентът на Русия Владимир Путин по време на среща с турския си колега Реджеп Ердоган в Москва, цитиран от руски медии.Между нас продължават редовните контакти на най-високо ниво, включително по всички линии: на парламентарно и на правителствено ниво. Знаем, че сте на прага на парламентарни избори, желаем успех на вашата партия, добави Путин.Що се отнася до търговско-икономическите отношения руският президент посочи, че Русия

16

ЕрДоган

преди 8 години

- Стига бе! Това на снимката са камиони хуманитарна помощ за бедстващите туркмени на територията на Турция! Как ще се отопляват през лятото? На какво ще готвят те горките?

15

Анонимен

преди 8 години

Ей, тези от КГБто са много карезлий, а до вчера бяxа с Ероган дYпе и *** !

14

Тийп

преди 8 години

Много са зле руснаците, нищо не знаят!Маршрутите са 17, а тия трите, дето са ги хванали, са най-малките!

13

Станислав

преди 8 години

До 1 демократНапротив, над 90% от оръжието на ИДИЛ е американско включително американски противотанкови ракети, американски карабини и американски или други западни джипове.

12

Анонимен

преди 8 години

250 от Сирия към Турция на ден - 3 мил. долара печалба. 250 бензиновози от Русия към Украйна - 3 мил. долара загуба. Закон за запазване на енергията.

11

Що така?

преди 8 години

Бушона на краварите май изгоря!

10

ha ha

преди 8 години

***, пийте по една студена вода, не Ви ли пресъхнаха устите да плюете по РФ по цял ден, а иначе за Вас фактите нищо не са, ако знаете въобще какво значи думата "факт". Много сте жалки, а парите който изкарвате няма да Ви подобрят жалкото съществуване.

9

Анонимен

преди 8 години

Когато снимките (а не снимката) говорят - явно има нещо!

8

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Турция все по-трудно прикрива факта, че търгува с терористите и по този начин става техен основен спонсор.При това Турция купува краден от Сирия петрол !По всички правила на антитерористичната борба трябва да последва ултиматум пред управляващите на Турция да се оттеглят от властта. Ако не го направят - следват бомбардировки. Така правеха досега американците навсякъде по света.Не и този път !Защото Турция е маша на САЩ !Защото САЩ са майката на световния тероризъм !Хидрата майка на Злото!

7

Тифани

преди 8 години

Русия за разлика от САЩ не се базира на информация от социалните мрежи туитър,фейсбук и т.н.

6

Анонимен

преди 8 години

Демокрацията е много хубаво нещо! Но нашата демокрация е като турската. Всички по върховете са роднини- братя, сестри, баджанаци, семейни приятели и т.н.. Нашето е извратен капитализъм. Това не е нормално, рано или късно хората ще изригнат и не знам какво ще правят управляващите. Последните събития отново показват, че ни управлява една шайка от престъпници, мислещи само за собственото си Аз. Не че не се изрязват и по този начин!

5

ВИЖДА СЕ

преди 8 години

TУРЦИТЕ КУПУВАТ НЕФТА БЕЗ ПАРИ , А МЪНКИТО ПРОДАВА ОРЪЖИЕ . Е КАК НЯМА ДА СКАЧАТ НА РУСИЯ !!

4

Анонимен

преди 8 години

Сега ЕрДоган ЩЕ СИ ПОДЕДЕ ли оставката както заяви?Или пак ще се прави : ни лук ял ни лук мирисал?

3

Анонимен

преди 8 години

А преди месец Путин се прегръщаше с Ердоган и откриваше най-голямата джамия в Европа. В Москва. Преди това пък с патос провъзгласи Турски поток. Явно тогава Турция не е приемала петрол от ИДИЛ.Ех, ***... ФСБ.

2

Анонимен

преди 8 години

ЕС гореше оня ден за приемане на Турция :)

1

демократ

преди 8 години

Всички терористи са с руско оръжие-факт. А аз ако съм на мястото на Ердоган ще спра да купувам руски газ и петрол.