133

гонкист от столицата

преди 8 години

Да вдигат винетките съпартийците ни от ГЕРБ, след като така трябва да го правят. Обаче, ние с гонките и досега не слагахме винетки, така че за нас няма значение. И без това полицията нас не може да ни стигне.Мачкай Владо, с теб сме.

132

Георги

преди 8 години

Гласувах за герб и днес се срамувам от това, де да беше само днес ..... Но други няма , кофти матрял :(

131

Анонимен

преди 8 години

Всеки ден данъците скачат, като се почне от винетки, данък такси, пръстови отпечатъци и спирам...... Утре какво да очакваме, господа политици? Засрамете се!!!!

130

Мирослав

преди 8 години

Предлагам да създадем група във Фейсбук ОКУПИРАЙ ПАРЛАМЕНТА! Да насрочим дата за общонационален протест срещу водената политика на ограбване на БГ народ с данъци такси и прочие срещу взимането на нов държавен дълг от 5 милиарда тази година. Нека датата на протеста да е в работно време за депутатите и да не ги пускаме да излизат от парламента докато не отменят решенията си! Полицаите доказаха че това работи.

129

Анонимен

преди 8 години

сега които гласува за герб да дойде да ми плати разликата!! будали с будали!!

128

Daniel

преди 8 години

koi shte kontrolira lichnite avtomobili na slujutelite ot MVR zashtoto nikoi ot tqh ne si kupuva vinetka zashtoto te sa zakona

127

Анонимен

преди 8 години

Абе къде се покриха тия герберисти? Преди 4-5г си спомням тук беше фраш, 90% бяха от ГЕРБ къде сте сега? Къде са сега романите за освободителя Бойко, единственият народен човек, дето мисли за народа? Къде се покрихте?

126

зам министър

преди 8 години

Винетките трябва да са от 1000 лева нагоре за лека кола, а бензина над 10 лева за литър, за да се видим кои сме хората с парите. Защото сега *** и Пульо се качили по колите и обикалят като изоглавени.

125

Анонимен

преди 8 години

Винетките да плащат гласувалите за ГЕРБ! ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА! ОСТАВКА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛИ!

124

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Мачкай Бойко, мачкай Владо, това е нашата държава.Мачкайте и тъпчете.

123

Анонимен

преди 8 години

Няма да си купя цяла винетка. Ползвам веднъж в месеца, ще намеря с някой да си я поделя. Когато полицая ме попита, защо винетката ми пада ще се оправдая с дупките на пътя.

122

Анонимен

преди 8 години

Оставка на цялото правителство. Всички на народен съд и в затвора. Всеки депутат с над 200 000 хил. лева в банкови сметки в затвора!

121

Анонимен

преди 8 години

Седнал Бащицата и взел да мисли "Цената на кои стоки да вдигна?" Мисли, мисли, но не му се получава, което е разбираемо. И решил - "Затварям очи, посочвам една буква от азбуката и вдигам цените на всички стоки, чиито имена започват с тази буквичка." Паднала се буквичката "Ф" - Замислил се Бащицата - "Фазул Фафли...малко е!!!" И тогава тиквата родила мисъл: "Ще вдигна Фсичко"

120

25г.

преди 8 години

хахах по БТВ казаха очаква се поскъпване на винетките за леки коли с 20 на 100 ... от 78 на 145лв. Хахахах 100% покачване ли е 20%? Ура за медиите ни!

119

Анонимен

преди 8 години

България няма икономика да пълни държавната хазна с данъци. Държавата няма изход - за да не се разпадне е принудена да вдига такси и данъци. Но това не е достатъчно - 2016 ще има нов заем поне 30 милиарда.

118

реалист

преди 8 години

Герберушките изчакаха да минат изборите и почнаха с теслите пак! Винетки, орязвания на заплати и привилегии, сечене на гори и тн. и тн. И как няма, фалираха държавата, фалираха енергетиката, окрадоха европарите, изтеглиха 20 милиарда заем, който явно не стига и сега се чудят от къде да скубят

117

Георги

преди 8 години

Това не са хора, супер нагли . Трябва да се протестира и да се искат оствки !!

116

Анонимен

преди 8 години

Проверете сами в tolls точка eu

115

Анонимен

преди 8 години

Сега проверих - в Швейцария е 37 евро. Къде се изхвърлят тия !?

114

Анонимен

преди 8 години

АЙДЕ ПЪЛНЕТЕ НА ФУРАЖКИТЕ ПРИВИЛЕГИИТЕ