15

Анонимен

преди 8 години

Abe te террористите побягнаха от руските бомбардировки и ще дойдат като бежанци да напълнят хотелите ,,Германия вече се препълни ..... Никой не ще да яде помия и да спи в мръсни хотели..а честито на мафията дето построи хотелите

14

Анонимен

преди 8 години

Няма проблем - догодина собствениците и концесионерите да направят таксите двойни, че и тройни - чадър и шезлонг - 50 кинта на ден, обяд в ресторант за 2 човека - 100 кинта без алкохола, такси' за 200 метра - 500 кинта. Да не забравите и да вдигате всички коли с паяк и таксата за това да е 700 кинта. Те така ще си избиете загубите

13

Анонимен

преди 8 години

Позволих си да погледна извън нашето черноморие за почивка и не сгреших !!! -проста сметка:Четиричленно семейство до Агадир (Египет) за полет- 250 евро. Ол инклузив ,по 105 евро на ден (в семеен апартамент).Такси от/до летището 50 евро (общо).Или за десет дни- 2500лв.Няма лишения !!! Условия за семейства с деца...непрестанни забавления. Няма и такаса "чадър" хи-хиТръгвайки с подобна сума към нашето моренце изпадам в потрес, дали, как и колко ще изкараме,при какви условия също. Никога повече!

12

Анонимен

преди 8 години

NA MORE V GARZIA--NIKOGA V BALGARIA.V GARZIA UVAGAVAT PARITE NA TURISTA.V BALGARIA SMIATAT CE SI DLGEN NA OBSLUGVASHTIAT PERSONAL.

11

internetlumpen

преди 8 години

Като всичко в тази държава, което е в ръцете на "подходящите хора" стана една огромна ***! Дългогодишното ви презрение към родния турист и концепцията, че сте хванали "Батман" за шлифера ви води до тук! Само с пропаганда и измислени статистики не стават нещата. Само "Батман" по време на избори го може! Или ще се научите да работите както трябва, и ще се откажете от мутренските тарикатлъци или фалирайте! И не бъркайте "загуби" с неспечелени пари!

10

pet

преди 8 години

Освен баце да се къпе в *** (нашето черноморие) , други *** няма да се намерят!!!

9

Анонимен

преди 8 години

до анонимен 6 Не Путин е причината, а им се плаща на бежанците от Саудитска арабия да идват в Европа

8

Джон Кери

преди 8 години

А,аз и догодина ще дойда!

7

Анонимен

преди 8 години

нашите хотелиери и ресторантьори са на принципа "ден, година храни" и докато мислят как да излъжат туриста пропускат най-важното - доволен турист се връща и води и други с него. няма стратегия за туризма - морските курорти разчитат на лятото, зимните на снега и нищо повече

6

Анонимен

преди 8 години

Пожелавам им никой да не стъпи в хотелите и да фалират всички мутри. Аз ще си ходя в Гърция, по хубаво, по чисто и се чуствам супер.

5

Анонимен

преди 8 години

Мрачна прогноза: Туристите догодина може да са още по-малкоДОБРО УТРО!!!Продължавайте с бетона!!!

4

догодина....

преди 8 години

Сирийските бежанци ,ще са на морето по хотелите ....!Там ще им бъде --"ГОРЕЩАТА ТОЧКА"!Путин, заедно с Хизбула и Иранските аятоласи ще изгони 10-мил.бежанци от Сирия...!!!ГОТВЕТЕ СЕ ДА ГИ ПОСРЕЩНЕТЕ !!!ТЕ ЩЕ СА НОВИТЕ ВИ "ТУРИСТИ"!!!!

3

милен хотелчев

преди 8 години

Не е вярно!Туристите догодина може да са милиони..... ще дойдат от Турция на уртра ол инклузив, ще постоят малко и ще трътнат към Австрииските и Германски курорти!

2

забележка

преди 8 години

150 милиона евро по малко приходи а не загуби.......има разлика

1

Анонимен

преди 8 години

Да отгатваме ли кои няма да дойдат изобщо?- руснаци и украйнци. Ще има само стиснати и пияни англичани, дето 5 човека си поръчват една бира