36

Анонимен

преди 8 години

Дежурните коментари от централата на атака!Едни и същи 10-15 нещастника плюят по цял ден всичко про западно и възхваляват русия и лидера си Болен!

35

Анонимен

преди 8 години

Няма съмнение че убиеца Путин го очаква съдбата на Кадафи.

34

Chuma

преди 8 години

Evrogeiovete revat na umrqlo ama do mesec dva kato sa osvobodeni vsichki teritorii ot teroristite neznam posle kakvo scthe izmislqt dolnite.

33

ИВАН

преди 8 години

Русия винаги е агресор и убиец....пияни диваци.

32

Някой

преди 8 години

А бе американците от 20 години бомбандират района и са виновни за хиляди цивилни жертви никой не го интересува. Русия от два дни бомбандира и КРАЙ - престъпници незнам си какви....

31

Анонимен

преди 8 години

Да обобщим:Вие сте гледали интервю на активистка на Организация "Свободна Сирия" по телевизията на "Америка за България". Кое не е ясно? Истината ли? Тя няма никакво значение в случая.

30

патриот

преди 8 години

"сирийката Азхар Аломар от Организация "Свободна Сирия".Каква е тази организация и кой я пусна тази да говори в ТВ? Асад е избран с избори и е президент на Сирия , а тази *** да си затваря човката или да се маха от Б-я!

29

Анонимен

преди 8 години

Нормално е за руските *** да избиват мирно население - Украйна, Грузия, Сирия....Не виждам къде точно е новината тук. Това си могат това си правят.

28

Анонимен

преди 8 години

Я кажи колко ти платиха

27

Анонимен

преди 8 години

Когато турски и американски самолети целенасочено удряха кюрдски градове, а не ПКК, КАК НИКОЙ НЕ СЕ СЕТИ ДА ГО КОМЕНТИРА И ДА ПОПЛАЧЕ ЗА ЖЕРТВИТЕ!

26

Някой

преди 8 години

Незнам гледахте ли и интервюто от сутринта... смешни са тияКазва че от 2009 не се е прибирала в Сирия, ама иначе знае в кои градове и къде били ИД и къде другата опозицияКаква е тая опозиция бе - същите терористи само че не толкова брутални.. преди година като им се даде шанс да подпишат мир и да се гласува демократично какво направихте нищо, по добре ви е да си воювате. И ще кажа на всички тези "бежанци" като искате промяна се върнете и я направете а не тичайте към безплатният хляб в Германия

25

Анонимен

преди 8 години

Колко е умерена "умерената" опозиция не знам си какво Ал Нусра май беше, щом всички знаят, че е клон на Ал Кайда?! Не бяха ли тия, които ядяха човешки сърца? Или консумират умерено, викате?

24

anonimen

преди 8 години

Една мащабна война не може да се води без пари. А войната в Сирия продължава вече повече от 4 години. Пита се кой финансира кръвополитието в Сирия? Това са милиарди и оръжия за милиарди...

23

Astijn

преди 8 години

пропаганда на продажни медии. Русия не атакуваше въобще до преди 10 дни, колко хиляди хора и деца бяха вече загинали?

22

Анонимен

преди 8 години

Аз пък смятам, че в България не трябва изобщо да има сирийци!

21

chach

преди 8 години

migrantite da na revat ami da xodiat da si spasiavat darjavata.

20

Някой

преди 8 години

Тая е пълна тапанарка! "Европа пратила тероритите си в Сирия"!!??Как се казват тези терористи, каква вяра изповядват, от къде произхождат, какво правят те в европа??? Сами сте си виновни като сте примитивни индиянци които знаят само да воюват! Айде вънка от европа! Се европа ви е виновна - защо не ви храни, защо изпраща части, защо не изпраща такива.... Ние европейците целия свят ли трябва да храним (и африка и близкия изток) а вие като мишки само се множите...

19

наблюдател

преди 8 години

Само тази *** не е разбрала, че кадрите с ранените деца са изфабрикувани .. дори самите американци си го признаха

18

@

преди 8 години

До Педър капитализ бла-бла бла

17

Анонимен

преди 8 години

Стига с тая умерена опозиция бе! Каква е тази въоръжена и обучена за военни действия умерена опозиция?