70

Анонимен

преди 8 години

Много благозвучно звучи. Само, че първо си нахрани гладния народ пък после спасявай други. Нашите политици ходят в Брюксел само да се топят едни-други вместо да кажат ,че пенсионерите ни са принудени да ровят в ***, за да преживеят. НИЕ СМЕ ЗА ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ, ГОСПОДИН МИНИСТЪРПРЕДСЕДАТЕЛ!!

69

Професор

преди 8 години

Браво Бойко! Голям Държавник. За това го уважават навсякъде по света.

68

Анонимен

преди 8 години

Нема ли кой да му подари на тоя един калашников за да се гръмне

67

Анонимен

преди 8 години

Добре де-защо в статията няма информация-къде са пунктовете за събиране помощи?

66

Анонимен

преди 8 години

Бойко, можеш да помогнеш на Гърция- за целта си изпразни личната банкова сметка и раздай парите на гърците. В момента, в който ги изядат и изпият- продай си имотите и ангажирай сподвижниците си да направят същото.

65

Анонимен

преди 8 години

Хм, един път да не каже нещо в първо лице, единствено число, дали е случайно. Значи, когато се обръща към българския матрял казва дадох ви, построих ви, направих, отпуснах, а сега ще дадем, ще подкрепим, демек всички ние.

64

Анонимен

преди 8 години

Палатки да пращаме ли за бездомните гърци?

63

(-_-)

преди 8 години

Добре де, може ли някой да обясни как вопющ *** като този е премиер?

62

Анонимен

преди 8 години

Има ли нужда от минерална вода-защото в гърция нямат вода заради кризата. Много е зле. да помогнем на бедстваща Гърция!

61

Анонимен

преди 8 години

Луд умора нема, само се поти

60

Paco-Loco

преди 8 години

Писна ми вече от този емигрантски живот,искам вече да се прибирам в майка България,имам голяма къща на 4 километра от морето магия е навсякъде в момента зеленина,искам да си легна в моето легло да се разходя по плажа,но заради такива като този,мога да направя това само като вид отпуска и пак трябва да се връщам.Искам завинаги да си остана в майка България

59

Невен

преди 8 години

Това ми напомня за филма ***. Там Чарли Шиин даде примерно 5000 долара, на вдовицата на свой колега, тя ги взе и след това се оказа че е взела 2 милиона застраховка, но му благодари и не му върна 2-те хиляди :) - защото колкото повече, толкова повече.

58

Анонимен

преди 8 години

Най-добре е да се пращат по-трайни продукти. Консерви, боб, леща, сухари, захар, перилни препарати!

57

123

преди 8 години

"подкрепа и състрадание"ходи малко "по-състрадавай" баба Гина със Сто лева пенсия, на която лекарствата и са 120... после "сътрадавай" другите хора

56

Анонимен

преди 8 години

С КАКВИ ПАРИ ЩЕ ИМ ПРАЩАШ ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ БЕ ПОЖАР? ТИ ЗНАЕШ ЛИ ГЪРЦИТЕ КАКВИ СПЕСТЯВАНИЯ ИМАТ В БАНКИТЕ? НАПРАВО ТИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА БЕ!! ТИ ДА НЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ ГЪРЦИТЕ СА ВЗИМАЛИ ПО 200 ЕВРО ЗАПЛАТИ И 50 ЕВРО ПЕНСИИ ПРЕЗ ТЕЗИ 30 ГОДИНИ ОТ КАКТО СА В ЕВРО СЪЮЗА? БЕДЕН ГРЪК НЯМА. ТОВА НЕ СА ТИ БУЛГАРИТЕ КОИТО СИ БРОЯТ СТОТИНКИТЕ ЗА ДА СИ КУПЯТ ХЛЯБ? В ГЪРЦИЯ СЪМ ЖИВЯЛ 7 ГОДИНИ И НЕМОЖАХ ДА ВИДА ГЪРК ДА БЪРКА В КОФИТЕ КАКТО БЪРКАТ НАШИТЕ КЛОШАРИ. ТАМ ГРЪК КЛОШАР НЯМА НО ИМА БУЛГАРИ КЛОШАРИ.

55

Анонимен

преди 8 години

Това изказване и готовността да накажеш собствения си народ, за да спасяваш друг е равносилно на държавна измяна.

54

Анонимен

преди 8 години

Българите работещи в Германия и ЕС вече плащат пенсиите на гърците със заемите ot Германия, а български жени са прислужници на гърците. Сега остава и Тиквата да раздаде 16 милиарда лева от изтегления заем за социална помощ на гърците и после българите ще връщат заема.

53

Анонимен

преди 8 години

Ами да им помогне да гърците, що да не им помогне. Е, да се хванат двамата с Иван Костов, Командир и Генерал, да дадат по няколко милиона лева от своите милиарди и готово. Апропо, този субект на снимката плати ли си превоза с хеликоптера?

52

Анонимен

преди 8 години

Палатки, перилни препарати, ***, консерви, дрехи, пасти за зъби и тн-къде е пункта ,за да носим. Да помогнем на бедстващите гърци. Приятел в нужда се познава.

51

Анонимен

преди 8 години

Ако и една стотинка отиде за онея рантутнеци на юг, директно ставам Атакист!