83

ахмед

преди 9 години

Някой от турците ходете пак да гласувате за бат Бойко виж какви ги ръси,нямам нищо против но защо не каже за изтребените турци от арменската страна

82

Тракийски

преди 9 години

Абе поне през 1944 г. да бяха въвели практика да се скопяват народните представители след като положат клетва. Като се държат като импотентни, поне да има някаква общизвестна причина. Преди 100-тина години, последните достойни мъже в тая, представителна власт са взели решение и са товар, дето тия смешници дори ги е страх да го признаят. Пет пари не давам за българо-турската дружба! Пука ми за Армения 50 пъти повече !

81

до Един

преди 9 години

Ние осъждаме геноцида на османската империя, част от която бяхме и ние, така че не виждам защо Турция се прави на обидена. Ако се считат за османци, значи трябва да махнем телената ограда и да вдигнем стоманобетонна като Берлинската стена. Аз с изостанали средновековни пещерняци не ща да съм в добри отношения. Ако Турция се разграничи от османската империя и признае геноцида, тогава ще си говорим за добросъседство.

80

Анонимен

преди 9 години

Киряк Стефчов е прадядо на Боко - ще се обърне в гроба!Да тръгнеш срещу нашите освободители - все едно срещу господаря си от Фашингтаун да лаеш!

79

Осман

преди 9 години

Ако не бях аз вас нещеше да ви има кат доидох тука хората живееха в пещери инфраструктора болници училища та дори и черкви ви изградих па вий го съсипахте лева защо беше златен оставих богатства къде са сега

78

Един

преди 9 години

За нас не е изгодно да ползваме думата геноцид. Първо В България не е провеждан геноцид. По-добре да отчетем българските жертви заедно с Арменското изтребление. Според мен много правилно е формулирано. От друга страна колкото не можем да си избираме съседите, а е добре да живеем в разбирателство с тях!

77

Анонимен

преди 9 години

Интереса клати феса. Така е в политиката. Германия го нарече геноцид. Нали немците не са били единствени като провели геноцид. Израел няма да го нарече така защото те пък "са едонствените подложени на геноцид". Обама пък не може да си позволи да си разваля отношенията с Ердоган. Боце също . Путин май е най "безрасъдния".

76

Анонимен

преди 9 години

Лично Бойко обяви, че държавата дава 20 000 долара хуманитарна подкрепа на Хасан и Ибрахим! Няма тук пресцентър, говорител, министър, зам. министър, шеф на отдел в културата. Лично! За да знаят всички, които имат нещо общо с Хасан как да гласуват!

75

Анонимен

преди 9 години

Спокойно народе, батя ви Бойко е получил инструкциите така че не се тръшкайте има кой да ви каже какво да мислите. Вие само си бачкайте и не се напинайте с мислене

74

Анонимен

преди 9 години

Към специалистите:Геноцид или масово потребление е физическото унищожаване от Сталин на 7 млн украинци по времето на Голодмор-а и продажбата на произведената от тях пшеница на Мусолини /фашистка Италия ?

73

Дедо

преди 9 години

Геноцидът (от гръцки:γενο род, племе и латински:caedo убивам) е целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група посредством: убийство на членовете на тази група; тежко физическо или психическо увреждане на членовете на групата; насилствено възпрепятстване на тяхното възпроизвеждане; причиняване на каквито и да е тежки условия за живот, с цел унищожаването, изцяло или частично, на тази група; насилствено отнемане на деца от една група и прехвърлянето им в друга група.

72

Българче - еничарче

преди 9 години

Нямало е арменски геноцид. Нямало е Баташко клане. Имаше само Възродителен процес.

71

Анонимен

преди 9 години

Пропуснахте да споменете, че ГЕРБ предлага да се замени "геноцид" с "изтребление", само че не е гаранция, че ще им мине номера.

70

Анонимен

преди 9 години

Спомняте ли си как циливилизования уж Запад обвини Милошевич в геноцид? Ама много набързо и го бомбардираха. Тук вече 100 години и голямо разтакаване!

69

Анонимен

преди 9 години

а коя е българската дума на либерализация приватизация саниране цесия концесия демокрация референдум и тн и тн!!!

68

Garibaldi

преди 9 години

Геноцид е точната дума защото означава целенасочено и систематично изтребване на хора!

67

teo

преди 9 години

Бойко и НАРОДНИ ПРЕДАТЕЛИ - ДЕПУТАТИ, БАТАШКОТО КЛАНЕ не е ли МАСОВО ИЗТРЕБЛЕНИЕ от тъй нареченото от Доган и Местан ОСМАНСКО т. е. ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ??? БЪЛГАРИНО ???? НАРОДЕ ???? До кога ще се надупваме пред ТЕЗИ ТУРСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА УПРАВЛЯВАТ И РАЗРУШАВАТ БЪЛГАРИЯ???? НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ ?????

66

Анонимен

преди 9 години

А днес! Почти никой не осъжда геноцида на САЩ над цял свят! Напротив - подкрепят го и налагат санкции на една бедна и нещастна изстрадала Русия, която се опитва да се защити с малкото си останали финансови, психически и военни ресурси.

65

Ред арми

преди 9 години

А защо не признаете и българския геноцид? Защо продължаваме да коленичим и да се кланяме пред османлиите?

64

Анонимен

преди 9 години

До 86VASIL LEVSKI E BIL TERORIRST I ZATOVA SA GO OBESILI VLASTITE TOZI MI6OK KOGATO BIL ZALOVEN STANAL PO NISAK I OT TREVATA-------Ако те намея ще ти извия врата, *** мръсен! Дори турците не говорят така за Левски. Скрий се, ***!