11

Анонимен

преди 9 години

Заглавието на статията е звучен шамар по мутрата на *** от Вашингтон - журналистите едва ли са си давали сметка като са го пуснали. Къде са сега пиндосяците, къде е Псаки?

10

Обективен

преди 9 години

Илюминатите ще дърпат ушите на кенийското шимпанзе довечера. Бананго се провали в опитите си да навре грозната американска муцуна в Украйна. *** сега умуват как да разлаят пак кучетата и да направят нова война.

9

До 5

преди 9 години

Доброжелателю, айде дай по-леко с нервните изблици. Ще почакаме, ще видим, кой какво ще изпълнява от договореното. Нека се надяваме, че е имало полза от 17 часови преговори, а не с негативизъм да заливаме тука всяка статия. Ако ти се иска да се трепеш, отивай сам си търси приключенията. Ние, нормалните хора, искаме мир!

8

dandybandy

преди 9 години

Цяла икономика в България последните 5 години беше съживена от руснаците.

7

Анонимен

преди 9 години

Важното е, че черното шимпанзе го няма! Това е пътят - американските бандюги нямат работа на Европейския континент.

6

Анонимен

преди 9 години

А нобеловио се е скрил в миша дупка. Никакъв го нема. Не можа да продаде оръжията, ще му дърпат ушите сега.

5

Анонимен

преди 9 години

Днес бг, докога ще търпим откровени псувни като в пост 1? Нима в ЕС може така?

4

Анонимен

преди 9 години

Боко шо не е там като голям държавник....след като ни оправи нас редно е ида шерне с другите щастието

3

Анонимен

преди 9 години

Преговорите са били явно пълен провал и да имат да кажат нещо на журналистите са надраскали тези глупости...Спиране на войната на 15-ти?!?-що за глупост-това са още няколко десетки убити поне...Потрошенко много военни формирования не ги контолира-дали въобще ще спрат огъня...В котела натовците какво ще ги правят...Пишат че сепаратистите първо отказали да подпишат...после подписали...после пак отказали...А и сега военни учения почват да се правят...По скоро война отколкото мир...

2

Анонимен

преди 9 години

Минск-2 преповтаря напълно на 100% Минск-1, без да добави нищо ново. Путин отново печели поне 6 месеца време без нови санкции и без въоръжаване на Киев. Европа ще бере големи ядове заради дипломатическата си проституция в Услуга на Москва.

1

Анонимен

преди 9 години

А кмета на Каспичан няма ли да поканят?