222

Анонимен

преди 9 години

за две недели января цена на сахар-песок выросла на 5,9%, за декабрь на 14,3%, за 2014 год на 40%. Рекордными темпами растут цены на муку и гречку. Основной фактор роста инфляции девальвация рубля. Рост инфляции и безработицы будут вести к обнищанию населения. Обнищание населения ударит по банкам, специализирующимся на розничном кредите, и по микрофинансовым организациям, расплодившимся как кролики. Неизбежное ускорение роста плохих долгов чревато кризисом розничного кредита.

221

Анонимен

преди 9 години

Справедливия, как са със производството на царевица и ечемик ?

220

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Спонги 290Няма смисъл да спориш! Напиши в Гугъл "русия добив на жито" и ще ти се появят 300 хиляди резултата на новината как Русия е изпреварила САЩ по добив на пшеница и е заела първо място в света. Пише го и в аграрни специализирани сайтове, и в аграрни такива...

219

Анонимен

преди 9 години

Слава на велика Русия и на братския руски народ!

218

Анонимен

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВРусия бе изпреварила САЩ по производство на пшеница през 2010г. В момента САЩ произвеждат около 2 пъти повече пшеница от Русия като разликата расте.bg.theglobaleconomy/Russia/wheat_production/

217

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 288Що ми е да гледам за Симферопол. Аз ти цитирам американската "Уикипедия"! Ти с нея ли искаш да спориш? Пак повтарям: Според Уикипедия Русия е на първо място по добив и износ на пшеница в света, на 6-то място по кокоши яйца, на 4-то място по пилешки продукти, на 3-то място по свинско месо, на второ по овце... и така нататък и т.н.. Може да съм допуснал някоя неточност. Който иска подробности - в Уикипедия. А който въпреки това не вярва - даходи да се прегледа.

216

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Одисей 278"смешен си червенотиквенико хахаха наистина си смешен за един лев през живота си не съч разчитал до сега на друг освен когато бях малък и разчитах на родителите ми"Аре не ми се оправдавай! Ясен си ми като бял ден, нископлатени ***! Може ли от 24 часа в денонощието ти 20 часа да кесиш тук и без почивка да качваш някакви опорни сороски точици. Още по-жалък от това ти пошло занимание е фактът, че го правиш за наистина много малко пари. Съжалявам те, наистина!

215

Шоп

преди 9 години

Много ме изкефи новият робот-андроид на руската армия, дето кара АТВ. Също и новият руски филм "Левиафан". Няма такива идьоти просто...

214

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Просташките лъжи на западната пропаганда за селското стопанство на Русия, което видите ли не можело да изхрани 145-те милиона население на страната!Ето истината, описана в американския сайт "Уикипедия":Русия е на 1-во място в света по производство на пшеница, 3-то място по свинско, 2-ро по овче месо, 6-ти са по кокоши меса и 4-ти по пилешко. И т.н. А по население са на 8-мо място в света. Тоест селското им стопанство не само изхранва страната, но отчита и огромни излишъци. За справка:Уикипедия

213

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Одисей 268"265 от кога червените *** пък имат и акъл за спор"-------------------------------------------------------------------------------Ако "червените ***" нямаха акъл за спор, ти драги Одисейчо щеще да си клошар, щото нямаше сороските фондацийки да пускат жълти стотинки на хора като теб да гролите и тровите яко нета с глупостите си!

212

Божо

преди 9 години

Защо путлеровите лакеи унижават руския народ ??? Какво означава това - "ако някой си с високи токчета не е на власт, цяла държава ще се срине" ??? Толкова ли са изостанали като общество в Русия , че само един човек на този свят е способен да я управлява ???? С какво точно този дребен диктатор е заслужил да въвлича народа на Русия в идиотска конфронтация с ЦЯЛА ЕВРОПА ??? Диктаторите винаги говорят от името на народа, а вършат идиотии за собствена облага или от лудост , наречена ВЛАСТ !!!!

211

Анонимен

преди 9 години

Не масовите престъпления издигнаха Садам до ранга на "Звяра от Багдад", а отстъплението му от линията, какъвто е и случаят с много по-дребния престъпник Нориега, чиито главни престъпления също бяха извършени, докато беше довереник на САЩ.

210

Анонимен

преди 9 години

Поддръжката на Вашингтон за Садам достигна такива крайности, че той беше готов да игнорира въздушна атака на Ирак срещу американския кораб "Старк", убила 37 души от екипажа, привилегия, на която досега се радваше само Израел (в случая с американския кораб "Либърти"). Твърдата подкрепа на Садам от страна на Вашингтон сега шокира толкова силно правителството и Конгреса, а точно тя доведе до капитулацията на Иран пред "Багдад и Вашингтон", заключава Дилип Хиро в своята история на Ирано-Иракската война.

209

Анонимен

преди 9 години

В един популярен израелски ежедневник, уважаваният журналист Амнон Капелюк напечата репортаж след връщането си от Виетнам през 1988 година, където установи, че "хиляди виетнамци все още умират от въздействията на американските химически оръжия", цитирайки преценки за около четвърт милион жертви в Южен Виетнам и описвайки "ужасяващи" сцени болниците на юг, където децата умират от рак и чудовищни вродени деформации. Мишената на химическите оръжия е бил Южен Виетнам, а не Северен, където няма такива последствия, твърди той.

208

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Одисей 1Одисейчо платен мамин !!! Пак ли тролиш за жълти долар-центчета?!? Аз днес работих и само днес спечелих с честен консултантски труд 850 лв. А ти колко стотинки изкара с платено тролене от сутринта?!??? Продължавай да се занимаваш с безсмислено про-американско тролене, драги! От името на всички русофили ти желая успех!

207

БМ_21 Град

преди 9 години

Заглавието този път е точно ... това е целта на запада, но тази цел няма да бъде постигната ... тези западняшки кратуни явно не са били в часовете по история или им е къса паметта! Едни други мераклии, оня с триъгълната шапка /Наполеон/ и мустакатия /Хитлер/ заем как свършиха ... сега просто всичко ще свърши ... в ядрената война няма да има победител .., но по-скоро западняците повече вдигат пушек по медиите /любимото им занимание/ и си мечтаят за победа над Русия!

206

Анонимен

преди 9 години

Когато Садам обгази кюрдите в Халабджа през март 1988 година, нямаше страстни призиви за военен удар срещу Садам; стана точно обратното: САЩ и Великобритания разшириха военната си подкрепа за масовия убиец, който също беше тогава "нашият любезен човек". Когато десет месеца след Халабджа кореспондентът на АВС TV Чарлс Глас разкри обект на една от биологичните военни програми на Садам, Държавният департамент отрече фактите и историята заглъхна. "Сега те печатат информации за същия обект" отбеляза Глас.

205

Анонимен

преди 9 години

Аналогията с Ирак/Кувейт е близка, въпреки че има някои разлики: нека споменем само най-очевадната - спонсорираните от САЩ кървави зверства в Източен Тимор превишават многократно всичко, приписвано на Садам Хюсеин в Кувейт.

204

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 262Абсолютно си прав! Да спориш с платени *** е безсмислено. Единственият изход е да не им обръщаш абсолютно никакво внимание, да не коментираш... дори минуси не заслужават абсурдните им коментари. Само игнора ги съсипва и убива тях!

203

Анонимен

преди 9 години

Когато САЩ бомбардираха либийските градове през 1986 година, официалното оправдание беше "самозащита срещу бъдеща атака".