45

dp

преди 9 години

Отвън няма кой да се затича да им сменя режима, цивилизования свят Русия го интересува колкото ланшния сняг, стига да си наляга парцала - което и прави.Те сами ще си го сменят и то не до 10 а до 1-2 години, нека ги позаболи още от изолацията, тя болката тепърва започва.Такива самодейни феодали като Путин и т.н. имат нулев шанс изправени срещу фамилиите имащи опита по контролиране на света от векове.

44

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До 54Кончита е пионерче спрямо вашият Азис.15 години му пълните залите на този ***.

43

пишман пророк

преди 9 години

Тоя е келяв пророк!Ако толко можеше да предрича, нямаше да лежи в затвора и сега чеченците нямаше да са му дигнали мерника!

42

Анонимен

преди 9 години

До 59ами то релно ако погледнеш, жизнения стандарт в България се е вдигнал над 10 пъти за последните 15 години и то без да имаме петрол :) аз си спомням времето когато заплата ми беше 25 $ и си мечтаех за 100 $ заплата, сега минималната заплата е 200 $ :) не казвам че сме цъфнали и вързали, ама в това отношение в България е доста по-добра ситуацията от Русия, вярно не сме Чехия, Словения или Естония, но не сме и Русия и Беларус с МРЗ от по 70-80 евро, и най-важното не висиме като ^ за визи

41

681

преди 9 години

Хубаво ер когато човек има мечтир но когато те все пак са що годе в някакви реална обозримостр а не като тоя.....

40

Анонимен

преди 9 години

В момента в Русия се изгражда едно общество на основите не ксенофобия и шовинизъм. Омраза на всичко чуждо и изграждане на стереотипи - "Гейропа", "загнивающий запад", "бандерлоги", "Епъл са гейове", "Макдоналдс са капиталисти", в това число и нищетата на Румъния и България се преекспонира (искам да погледнете как изглежда което и да е руско село или малък град, за да сравните). На подобни основи са изградени и фашизмът и националсоциализмът (нацизмът). Абсолютно убеден съм, че Ходорковки е прав.

39

аха

преди 9 години

До Mr.STARBUCKS И кво завиждаш ли му? Да не би случайно да ревнуваш ,че напраил на Кабаева 2 деца а? Ех вие европ*алчетата не се научихте ,че мъж на мъж дете не може да направи,колкото и да опитва

38

Веселяка

преди 9 години

До до 37Явно живееш в султанското време, но ние сме България и се борим да остане такава, за разлика от поклонниците на долара.

37

знаещ

преди 9 години

Хей,уж новинари-кога ще ви разрешат най-сетне да информирате блеещата зомбирана тълпа за сделката САЩ-Русия за доставката на ракетни двигатели???!!!......Могъща Америка снася услужливо няколко милиарда на гладната и вече клекнала и рухнала Русия-в резултат на всеобхватните и все по-ефектни САНКЦИИ,нали??!!.......

36

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До 41Не забравяй, че има и две деца от Кабаева, и за тях трябва да се грижи.

35

до 37

преди 9 години

Само в ***, русофилията е равна на национализъм. Жалка работа................................................Даам демокрацията е равна на Пеевски,Бойко,Пръмова,Радан от ОФ-то,Цецо,Фидосова,Местан,Царя и т.н.Путин в сравнение с нашите пишман демократи изглежда като някакъв наивен бой-скаут.

34

Румбо

преди 9 години

Нещо много се отдалечава хоризонтът на *** мечти!Впрочем,тоя не се ли натискаше за руски президент назначен от САЩ,щото в Русия няма кой да го избере!?Тея много ми напомнят за приказката "Умник Гюро с умници юнаци" от Елин Пелин,прочетете я,много е поучителна!

33

Нострадамски

преди 9 години

До 10 месеца ще падни Режима на Голямата Бензиностанция !!!Има печатна грешка ,вместо 10 м са чукнали на компа 10 г

32

Анонимен

преди 9 години

много време му дава, аз пак му бих дал 10 ама не години, а месеци :) иначе характерно за Русия е боготворене на вожда/ЦАРь и оплюане на предшественика, същото ще се случи и с Путин като го изметат от Кремъл, следващия вожд/ЦАРь ще го оплюе и заклейми, както Путин оплю и заклейми Елцин, въпреки че именно Елцин го издигна и предложи за негов наследник

31

Анонимен

преди 9 години

Пусни куче да те лае!.....................................Ходорковски просто няма избор-бори се и той за хляба и най-вече за живота си.Ако не прави това което казват кукловодите му ще последва съдбата на Березовски и Литвиенко.

30

до 31 Скунки

преди 9 години

Щот на българина над 100 години му промиват мозъка как руснаците са дошли специялно да ни освободят и кримската война няма нищо общо :) ако толкова искаха да ни освобождават имаха 500 години на разположение.....................Англия,Франция,Австроунгария,Германния също имаха възможност,но не го направиха.Те изчакаха руснаците да ни освободят за да направят Берлински конгрес,където да ни откраднат българската независимост и земи извоювани от руснаците за нас с кръвта им.

29

х-м

преди 9 години

Пусни куче да те лае!

28

Анонимен

преди 9 години

Хахаха, тоя голям ясновидец се извъдил. То след 10 години Путин ще е одъртял и няма да му се занимава с управление, ми ще си харчи милиардите някъде, ехеее...

27

Анонимен

преди 9 години

Янките да пазят Путин ,че ако дойде някой луд националист, на мястото на Америка ще остане само една димяща дупка. Путин е културен , умерен и умен мъж, който обича Русия и всичко, което прави е да пази нейната територия и интереси. Като всеки нормален политик.

26

Анонимен

преди 9 години

Тов е все едно Ал Капоне,след като беше осъден за данъчна измама,да получи амнистия и след това да се бори с несправедливата американска система.Смешно звучи тая статия.