6

Анонимен

преди 9 години

До БГА дали?По-ниските цени на горивата трябва да доведат до поевтиняване на нашата продукция=> ще можем да купуваме повече от нея с непроменени заплати => ще имаме по-висока покупателна способност=>ще имаме по-висок стандарт на живот!Аз така ги виждам нещата.

5

se

преди 9 години

Местинте медии у нас са рожба на западната шизофрения.Във всички репортажи и статии се плюе по Росия.Местните медийни магнати са подпомагани от запада да плюят срещу славянските народи , срещу народ макар и с имперски амбиции да гине за освобождението ни от османската ***.Русия ще се оправи да му мислим ние защото заради угодничество към запада този наш народ тук ще страда.Колко американски войници са загинали за България питам АЗ !Предателите на славянската общност ги чака съд!

4

Анонимен

преди 9 години

Всичко тутакси ще се оправи когато цената на газта се откачи от тази на петрола и почне да се продава в рубли...На братушките колко време им трябва да го разберат?

3

Анонимен

преди 9 години

До prokuroraНикой не е тръгнал да заличава Русия от картата. *** самостоятелно се справя твърде успешно.

2

БГ

преди 9 години

Слабата рубла не означава силна България,това е съвсем очевидно!

1

prokurora

преди 9 години

НЕ спряхте да коментирате тая рубла! Защо не коментирате, изчезваща България. Русия винаги ще я има, въпреки опитите на Наполеон и Хитлер, и Обама