45

даммммм

преди 9 години

Москва отдавна не вярва на сълзи....още повече на Тупани..............

44

Анонимен

преди 9 години

55 как да няма колко ти стана бензинаТова с руските компенсации бъди спокоен руската икононика пропада

43

haha

преди 9 години

Golqm strategy e putin nqma 6to !! Taka 6te se nabuta 4e nqma da si izbie parite 20 godini napred.

42

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 9 години

Какво усложниха толкова нещата?!Искате ли тръба с газ? - НЕ!- Добре , няма да ви строим тръба и готово , оправяйте се!Колко прости били нещата! защо сега ще се оправдават и ще хленчат!

41

Българин

преди 9 години

Аве вий Българи ли сте? Някакъаъв Путин от северна Азия ви св изрепчва и вий пълните гащите. Я малко по спокойно, то си знаем кой донесе мизерията и терора през 45-та, щото много ги обичаме. Ся още един се опитва да внесе пак нещо такова. Не се правете на адвокати на дявола по-добре. Щото то се вижда, човек който може така да се отметне не струва, пък има и ядрено оръжие.

40

Москва не вярва

преди 9 години

Не харесвам Путин, но за разлика от нашите некадърници е по-кадърен и си гледа за държавата. Веднага е влязъл в сила план за компенсиране на доходите от спада на рублата и намаляването на приходите от продажби на газ и нефт заради спада на цените им на световните пазари.Кога наши правителства ще направят това!Петрола и газа спаднаха вчера до 66 дол за барел брент, и спадат от месеци, а при нас няма никаква корекция нито на цени нито на доходи.

39

до 47

преди 9 години

Много рано сте прекалили с опиати,колега. Представям си какво ще представлявате на 2 февруари.

38

Анонимен

преди 9 години

Този месец в Клайпеда в Литва се пуска терминал за втечнен газ. Ще внасят от Норвегия. Балтийските страни се отървават лека полека от Газпром. Само България е 100 % зависима от руснаците. ВРЕМЕ Е това да се промени.

37

ЦЪК ЦЪК ЯЗЪК

преди 9 години

СТАВА ИНТЕРЕСНО,НА БОБО МУ СЕ РАЗПЕНИ ГЪРНЕТО.

36

Анонимен

преди 9 години

Ако Бойко иска, ще го направи, но не иска и краварите не му давт. Играта сега е да покаже пред масите че той всъщност иска Южен Поток да се осъществи но ЕСто и ЦРУто не му разрешава, с други думи, аз съм с вас братя Българи, моля не ме сваляйте от власт.

35

без страх

преди 9 години

Най-вероятно, Джон Маккейн е казал на Орешарски, че ако Орешарски не спре Южен Поток, Джон Маккейн ще нареди на американското посолство в София, да спретне един въоръжен метеж, като в Киев!

34

хатака

преди 9 години

Здравствуйте, червенушки! Как дела? Май отново ви подпалиха фитила. Добре че само съскате, без да избухнете - щото вие винаги сте работили подмолно, нелегално, подло. Така или иначе, Б-я избра своя път - Европа. И без тая тръба, която се врязва в тялото й, къш!

33

God

преди 9 години

"Косвените ползи" от проекта са силно преувеличени.

32

Анонимен

преди 9 години

беден народ като нашия няма какво да губи в случая губят руснаците

31

Анонимен

преди 9 години

До до "русначето&qУмнико, Русия си продава газта срещу ВАЛУТА ! Нисък курс на вътрешните валути е позитивен за експорта - това всеки икономист ще ти го каже; негативен за импорта (язък за санкциите) и ПОЗИТИВЕН ЗА ВъТРЕШНИТЕ ИМ ЗАДъЛжЕНИЯ (обезценяват си рублевите дългове на предприятията).Организирана е масирана атака на рублата от трейдърите на форекс, но руснаците си знаят работата, не ги мисли.

30

Анонимен

преди 9 години

Безстрашен Борисов е само в мечтите си. Толкова страхлив, непостоянен и колеблив сме нямали. Вижте му само охраната, пълчища гардове и какво ли не още. Хайде да го видим да се разходи по бул."Витоша" сам и да седне да изпие едно кафе? Ще е напълнил гащите каратиста веднага. ***.

29

Москва не вярва

преди 9 години

До лолНе разбирам защо сте против науката.Съвременната икономика е наука.Ако руснаците спрат да подтискат способните си и талантливи учени, ако им се дадат средства за изследвания, несъмнено ще направят пробив и ще създадат нужните технологии за дълбоководния добив и дистрибуция на газ.Не разбирам защо не приемате,че България може да направи това,ние сме талантлив народ. Вместо да плачем за комисионните на Бойко от потока, да се дадат пари и свобода за наука, както правят всички развити страни

28

ген.Луков

преди 9 години

"ГОЛОГЛАВИЯТ"се чуди накъде да си извърти ***.Най-накрая от нагаждане и въртеливи движения ще му се завие свят и ще подаде оставка.И ще офейка зад океана.А може и в някое сибирско село!?

27

Анонимен

преди 9 години

Общаците отново са се развихрили и ни разясняват световната икономика, колко велика била рашата и блябля. Аз предричам дефолт на раша до средата на 2015. Тогава ще ви се смея с гъсс на "експертните анализи". Сега си принтирайте това и изчакайте има-няма половин година, да не кажете после че не сте били предупредени :)

26

хохохо

преди 9 години

До РуснакПич, ти си или пъпчив атакист, или атакист-пенсия, не се пра'и.