10

колибри

преди 9 години

Много ме разочарова поведението на К.Пулев - гръмко начало, нереални преценки и логична развръзка. Не загубата обаче е срамна - в спорта всеки печели и губи. Липсата на достойно поведение на К.Пулев и на публиката , освиркваща победителя бяха просто върха 1 На ринга нямаще мафия, нямаше мутри - освен двама съперници имаше само един съдия. Всичко друго е излишно - честито на Кличко и здраве и късмет на К.Пулев да продължи напред!

9

Анонимен

преди 9 години

Бягството от реалноста не прави Пулев добър боксьор и герой! Видя се разликата в класите, категоричен нокаут предшестван от два нокдауна! Всичко изприказваното преди мача показа, че едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да го направиш!

8

Анонимен

преди 9 години

Бе хора слезте на земята !Това не беше никакво представяне и разочарова публиката , българска и чужда .Анализи се правят преди състезания и се гледа стила на противника !Имаш насреща си световен шампион от 10г. Който те проучва и се прави ,че не те напада , ( когато Пулев непрекъснато си сваляше ръцете и се откриваше ).И на 4-я път , когато не очакваш ти прасва главата и си аут ! Преди състезание е по добре да каже , че се радва че е побеждавал и сега ще бъде на ринга със световния шампион

7

аз

преди 9 години

Анонимен 10 не пишещите, а Кубрат не можа да приеме загубата.....

6

Анонимен

преди 9 години

Ако Кубрат беше победил сега всички вие мишлета щяхте да го боготворите и хвалите, но не. Не сте способни да приемете загубата и за това сменяте фланга в трудните моменти.Малки нищожни хорица : )

5

Анонимен

преди 9 години

Докога ще ни занимавате с тези карикатури?

4

Анонимен

преди 9 години

Боже, след такава загуба и такъв нокаут ...."герой"...кой прави този театър и защо? И една мутра-боксьор с набедена чалга -певица ли са героите на България? Аз не уважавам Кличко ....показва манталитета на Пулев, елементарна култура, дори никаква, чужд език нула, поведение на надрусан гимназист, измислен герой но само у нас. Пулев трябва да се радва, че не е инвалид. Но рано или късно с това поведение Пулев ще получи това което търси!

3

Анонимен

преди 9 години

ако е истински мъж значи сега Андреа също е отнесла бой, семейството трябва да поделя не само парите но и бо

2

учуден

преди 9 години

Добре ве, този няма ли да смени плочата - това "продължаваме напред" го чухме 15-16 пъти след мача, за "късмета" също сме наясно, за съдиите на пресконференцията сигурно ще се появят други причини : часова разлика, меки ръкавици, лунни затъмнения, позицията на Юпитер...

1

Лавричката

преди 9 години

Що носи цайси? Кой "женчо " му сложи грима? Той да се рабва .че не го бутат с инвалидна количка от самолета. Жика за боксовата федерациа мафиоти .Ам да не го биха те случайно.