13

Анонимен

преди 9 години

(Н)ационален (Ф)ронт за (С)пасение на (Бойко)

12

това са тези

преди 9 години

ПФ = ПАРИЧЕН ФОНД , НФСБ = НАЦИОНАЛЕН ФОНД ЗА СПАСЕНИЕ НА БОЙКО !

11

предложение

преди 9 години

Моля да не наричате "патриоти" НФСБ/Националния фронт за спасение на Буда/ и ВМРО/на агента на ДС с агентурен псевдоним Иван/ Красимир КАРАКАЧАНОВ. Какви патриоти са? "Патриоти на заплащане".

10

отвратен

преди 9 години

Две наричащи себе си патриотични партии легнаха по корем пред един бодигард, за да подпомогнат връщането му на бял кон във властта. Не че не се очакваше, не че не се знаеше. Но като стане, боли. Воеводи. Патриоти. Не зная нямат ли срам да се наричат с тези имена. Какви патриоти и какви воеводи?! Дадоха се без бой на един евроатлантически слуга от СИК, с надеждата да съберат някоя и друга троха от опосканата национална трапеза.

9

Иван

преди 9 години

ПФ коалиция от 13 партии всяка от които има около 0.5%.Основните в тях бяха НФСБ на Симеонов- винкела,ГОРД на мутрата Слави Бинев и ВМРО на агента на ДС с псевдоним Иван- Кр.Каракачанов. Добре че купуваха масово в Бургаско с парите на Симеонов от порно каналите му,Герб им купуваше в много градове за да влязат и да им бъдат патерица. АТАКА участва самостоятелно без коалиции и има 4.6% а всяка от партиите в ПФ по 0.5%. Това са фактите!

8

Баба Пена

преди 9 години

Ами народа ви е дал шанс,дано го използвате правилно и в полза на България! Не може да сме скиптични още,нека видим какво ще направят,аз лично очаквам добри предложения в полза на Бг и разбира се действия,успех.

7

zeus

преди 9 години

Дааа, 25 години след идването на "демокрацията" пак ще ни управлява ДС :)

6

хахаха

преди 9 години

ПФ- Доказа се като патерица на Бойко!Хахаха "Патриотичен фронт" били? Ауууууууууууууууу ,и патриоти се пишат!Национален патриотичен фронт за спасение на Бойко от затвора за престъпленията му!

5

Анонимен

преди 9 години

тия двамата лапачи на снимката само да им подаде някой кокалче и са готови да отхапят ръката до лакътя

4

ИСТИНАТА

преди 9 години

СЕГА УВЕРИХТЕ ЛИ СЕ КОЛКО Е БИЛ ПРАВ ВОЛЕН СИДЕРОВ? КАКТО ВПРОЧЕМ Е БИЛ ПРАВ ЗА ВСИЧКО! КАКВИ ""ПАТРИОТИ"" СА ТЕЗИ? КОИ СА- ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ВИНКЕЛА С ПОРНО КАНАЛИТЕ ОТ НФСБ, СЛАВИ БИНЕВ МУТРАТА СВОДНИК ОТ ГОРД И КАРАКАЧАНОВ С ПСЕВДОНИМА ОТ ДС АГЕНТ ИВАН ОТ ВМРО! ПРАВ БЕШЕ СИДЕРОВ- НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БУДА/НФСБ/

3

Анонимен

преди 9 години

Абе вие за властта ще се разберете,ама искам да ви видя как ще оправите държавата клоуни и артисти такива.

2

тежко ти Българино

преди 9 години

агент буда (борисов) + агент гоце (първанов) + агент иван (каракачанов) + 3Хагенти от нфсб+попов (найденов от реформаторите)=АГЕНТ 007. остана да дойде Мата Космата и филмът ще е пълен.

1

9

преди 9 години

Видимо доволни...