214

Иванов.

преди 9 години

До Анонимен 310Е така ще цъкаш като този път се разпадне РФ,както по рано се разпадна СССР.

213

Шоп

преди 9 години

Няма проблеми ако дипломатическата поща е с размерите на танк или два МиГ-а, да и се откаже прелитане и да си я прекарат ако искат през Черна гора, Горно Камарци или Долно ***. Ама вие пак си я карате по калпазански - челени човечета без пагони, сега ще ми крият ножовки в дипломатическата поща... Айде малко по-сериозно...

212

solo

преди 9 години

До бренекеTI NE6TO IZPERKA BE 4OVEK,ME4KATA MOJE DA ROVI KADETO SI ISKA TJ E ZA6TITENA OT GOSPOD I DRUGI ORGANIZATZII,KATO AGENTZIJTA NA VELIKIJ RUSKI ATOM SATANA,A DAJE I V KARLOVO NE SMEJT DA J PIPNAT

211

Анонимен

преди 9 години

Ц-ц-ц!Василев се обиди!Маркс ли беше или юни,Иванов,намери ли ориентацията дето я търсеше?

210

6789

преди 9 години

До ИвановКога ще са горе долу интегрирани регионалните блокове според теб? 20, 30 г.? И колко време до сливането (след което сме съгласни че може да стане доста неприятно).

209

Дулитъл

преди 9 години

До Анонимен 307А при мечоците от парниковия ефект всички са евнуси !

208

НАТО

преди 9 години

До Тервел 294Ти на Източните аналогови бракми оръжие ли викаш,то става самоза партизанска война.

207

Иванов

преди 9 години

Момчета - виждам че ви е много интересно, вместо да научите нещо, да търсите доказателство само колко сте прости!!Въпреки, че не мен не ми е интересно точно това, то изтърпях ви предостатъчно :))))))Лягам!Лека нощ на всички !!!

206

бренеке

преди 9 години

До SOLO 287А бе източен ***,какво ми тролиш на латиница,стояла си мечката на своя земя а ?Мечока може само да ръмжи , но скоро медеца/$/ ще му свърши!Рови в кошера наМолдова/Приднестровския кошер,рови в кошера на Грузия,сега рови в кошера на Украйна твоя мечок,ще се наложи да се посвие и да лови елени в Сибир за да се храни.Няма мамбо твоя мечок,скоро ще си плати за ровенето в чужди кошери!Местния палавникобикновено го озаптяват винаги разумните хора,така ще стане и сега !

205

Иванов

преди 9 години

До брейГледай сега колко е просто:"Бедни били!? *** !"Значи, предпоставката ти да ме обидиш, се гради на нещо което не съм казал /ми вменяваш/!КЪДЕ СЪМ КАЗАЛ ЧЕ СА БЕДНИ ??? БИ ЛИ МИ ПОСОЧИК КОМЕНТАРА !!!=> СМЕШНИКА агеин си ти :)))))))Ама на мен ми омръзна да ти го казвам вече над 10 пъти и все доказано :))))))))))

204

Анонимен

преди 9 години

Добре де,може да си Драган Василев Иванов по прякор върви на майна*та си.

203

Анонимен

преди 9 години

Не знам какво ще стане ако Русия се възползва от суверенитета си над въздушното пространсво и почне да причемява и разкатава със седмици всеки западен самолет за проверка - 90% от западните възушни компании ще фалират, Европа ще бъде парализирана.

202

Анонимен

преди 9 години

До АнонименI JDE BANANI S KORITE

201

Иванов

преди 9 години

До Анонимен"Ивано всъщност е Василев"Добре де, защо трябва да бъркате по дупките си непрекъснато, та да вадите само от там аргументи за всяка глупост която ви хрумне :)))))))Ами, ако ти кажа, че всъщност НЕ СЪМ ВАСИЛЕВ, как ще се почувстваш? :)))и защо АКО бях Василев, то да съм и Иванов едновременно? не можеше ли да съм, просто Василев? :))От това, че не харесваш някой, не следва че ДРУГ който не харесваш е пак същия :))))) - много ти е ограничен УМ-а :)))

200

SOLO

преди 9 години

До ШопEI 60P TI DA NE SI MITNI4AR I DAVA6 OFERTA ZA KINTI

199

Анонимен

преди 9 години

България има суверенитет върху въздушното си пространство и може да проверява всички въздухоплавателни средства, които прелитат през него....България може да изчезне само за няколко секунди - наясно ли си с това! От както в България има американски военни бази и военни кораби в Черно Море руските ядрени ракети са програмирани за съответните цели и може да бъдеш сигурен че няма ПВО което да ги спре.

198

Шоп

преди 9 години

До брей Ако можеш да скриеш танк или МиГ-29 в дипломатическа поща, халал да ти е, прекарай го.

197

Анонимен

преди 9 години

Ивано всъщност е Василев.Те шизофрениците имат няколко самоличности,но основното е параноята.Да не вярваш в историята е параноя.Казват,че в Испания има странен параклис изграден от костите на 40000 умрели.Смятам,че всеки политик трябва задължително да пренощува в този храм за да разбере ,че светът не е от вчера и всички ни чака участта на клетниците,с чиито кости е изграден храма.Американските политици е хубаво да останат за месец,защото те трудно се впечатляват от трупове.

196

Шоп

преди 9 години

Просто е немислимо някой дори и да си помисли да ограничава Русия или да спира търговска пратка на Русия за Сърбия.-------------Сериозно ли? България има суверенитет върху въздушното си пространство и може да проверява всички въздухоплавателни средства, които прелитат през него. И да забранява прелитане без никакви обяснения. Още повече когато една държава агресор продава оръжие на съседна нам страна.

195

Анонимен

преди 9 години

Между другото, от Севастопол международни полети няма. И изобщо от Крим.