7

Анонимен

преди 9 години

Фашистката хунта е в Кремъл, не в Киев.

6

Анонимен

преди 9 години

Сеперетистите са терористи.Разстрелват опонентите си както в Катин - и после в масови гробове.Дано не се налага да чакаме 70 години за разкриване на зверствата им.

5

Анонимен

преди 9 години

Украинците правят етническо прочистване и геноцид над руснаците.

4

ОФ

преди 9 години

На 27.09. в 19:00 в Москва ще се проведе акция на скръбта по невинно убитите в Донецк.

3

оо

преди 9 години

тавариш ленина и чичко джугашвили са оставили наследство

2

Анонимен

преди 9 години

Сепаратистите и военните се обвиняват взаимно Всички тези убииства, са извършени от ционистко фашистката хунта в Киев, не се опитвайте да заблуждавате хората. Всички гробове се намират на теритотия заемана от фашистката украйнска армия и, са открити от опълченците след изтегляне или отблъскване на фашистите от тези територии. Защо не пишете, че има трупове и на бременни жени. Цялата фашистка банда управляваща Украйна трябва и ще бъде осъдена на смърт за тези нечовешки престъпления.

1

Анонимен

преди 9 години

Със три дни закъснение но все пак излезе статия по темата...Та по време на лютите студове зимата когато газта за България ще спре а ние имаме запаси за два часа и половина е добре да си спомним кои наши политици подкрепяха фашистката хунта в Киев.Масовите убийства и геноцид и в Одеса а сега и около Донецк бяха подкрепени от нашите управляващи начело с президента-срам и позор!