53

Дкеврийски

преди 10 години

Никога не съм разбирал функцията на ДКЕВР. Вместо да ни пази - тя ни .... майката....

52

ч123456и9оп

преди 10 години

До Анонименче коеееееееееее му е скъпо на газта ????????на последно място в Европа сме по купени киловати ток за средна заплата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Нейсе като построим 7-и реактор на цената на 2 Белене , и като затворим 5и 6 -и реактор , сигурно банкет ще даваш

51

Анонимен

преди 10 години

Ами 59 то стана ясно че агитката на цирка е на бялата златка. Що не протестират за скъпия южен паток?

50

Национал

преди 10 години

Вчера, а ето и днес будни граждани взеха нещата в свои ръце!!!Да ги измитаме вече, това е нашия шанс, Българи, да им покажeм ,че са нагазил в дълбоко заблуждение когато са си помислили че могат да се гаврят с великия Български народ, оцелия всички прелюдия на времената!!!Мачкай !!

49

питане

преди 10 години

АСЕН гЕНОВ няма ли да ни поведе към нови протести ??????????????бате Асеееееееееееееене къде си ????????????????????????????да не си се оковал някъде заедно с Глишев ???????????????????

48

KKK

преди 10 години

Комунистите източиха НЕК и сега плачат че цената трябва да се вдигне... класически нахалници.Най-добре е да не пипаме цените да оставиме НЕК да фалира и да се спре тока в цялата държава, че да идем там където ни е мястото след толкова години комунистически терор .... в третия свят !!!

47

Анонимен

преди 10 години

Защо не ревете срещу скъпия газ и срещу скъпия бензин ? Защото ще посегнете на скъпия Ви *** ли ?

46

"ядосана електо

преди 10 години

единица"този път с яйца , другия с камъни няма да се спрат дотук - януари поне с 20 ще искат Енергийната мафия няма ни цвят ни партия

45

плEVNелиев изЧЕЗни

преди 10 години

А на плEVNелиев какво му се пише...УМ ЩЕ МУ ЗАЙДЕ, на тази американска, продажна марионетка.

44

Плевнелиева

преди 10 години

Ние изповядваме европейските и евроатлантическите ценности ! За това цените трябва да са като в Германия, Англия, Испания.....

43

овча памет

преди 10 години

За по-късопаметните:6.03.2014Куюмджиев: Увеличение на цената на тока няма да има, исканията на ЕРП-тата са несериозниdnesplus.bg/News.aspx?n=645101

42

веи депутат

преди 10 години

С камани ще ви галим няма да ви плащаме комисионите и веи далаверките

41

Анонимен

преди 10 години

До но комент 42Закона за ВЕИ-тата с високите цени беше измислен и приет от тройната коалиция с ясната представа, какво ще предизвика!

40

Анонимен

преди 10 години

А от 1 януари 2015 г. чакайте ново 40% вдигане на тока!Не с яйца, а с камъни трябва да се влиза при ДКЕВР!Още миналата година стана ясно, че народът няма да търпи нови, по-високи цени на тока.Но явно хиените от електрото много са изгладнели?!

39

но комент

преди 10 години

Никой не може да ни задължи да плащаме по 70 стотинки киловата на ВЕИтата- НИКОЙ!лЪЖАТ, ЧЕ еВРОПА ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ НИ ЗАДЪЛЖАВАТ-НАГЛО ЛЪЖАТ!Който е подписвал такива цени-да отговаря!Не сме длъжни да плащаме безумия и престъпления!

38

уж-пазарна икономика

преди 10 години

В нормалния свят хората създават общо дружество, комисия или друг орган с цел да работи за благото на всички и всичко да е спокойно и ПРЕДВИДИМО! У нас такъв орган се създава официално с такива цели, но реално целите са да назначим там наши хора, да видим как точно може да се краде от общото, да се похвалим пред другите, за да ни завиждат и други обществено много полезни дейности... Като това продължава, докато разсипем съответната система, докато ни изгонят и накрая изводът - това не работи!

37

Анонимен

преди 10 години

Финансовите проблеми на НЕК, не са проблем на гражданите, но фалирането му и заграбването му от руските олигарси за дългове, са си проблем на баба ми!

36

но комент

преди 10 години

ПЛАДНЕШКИ ОБИР!Подписал Иван Костов престъпни договори с американските ВЕцове- сега имало дефицит и ние трябвало да плащаме!Измислил някой супервисоки цени за ток от ВЕИта- и това ни се представя едва ли не за ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ,а то си е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!ПРЕСТЪПНИЦИТЕ- В ЗАТВОРА!А не да се изпълняват престъпните им договори и да се изнудва народа!

35

Анонимен

преди 10 години

Чета коментарите на хората и нещата стават плашещи, ситуацията тази зима ще е революционна!

34

Анонимен

преди 10 години

НЕ САДЕТЕ КАРТОФИ АМИ ЗАПОЧВАЙТЕ ДА СИ ПРОИЗВЕЖДАТЕ САМИ ТОК,ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЦЕНАТА ЩЕ СЕ СРИНЕ